2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
haklısın korkunda canım bende o durumdan çok korkuyorum inşallah öyle bi şeye gerek kalmaz bekler ediz 1 hafta daha
Doktor hic yakin zamanda dogacakmis gibi konusmadi sanci yok bebek inmemis suyu normal vs vs.. bi umut dogmaz diyorum ama bakalim kontrolden ciktigimdan beri dua ediyorum

Masallah bebisine canım 1 hafta daha dayansin bu gece mübarek gece bol dua et canim

Bacim benim meme uçlarına da hiçbir şey fayda etmemişti sadece karbonat sulandırılmış olarak suruyordum ama maalesef bir zaman çekeceksin mecbur 1 ayda geçti benim. Karbonat sürüp emzirebilirsin de bebeğin dili pamukcuk olmaz hem. Bebisin göbeği sanki biraz mikrop kapmış göbeği düşmüş ama o doktorun verdiği şey ile yavaşça silmeye devam et kuru kalması gerek bir süre yıkarken çok su vurma kiyamam ona süt içinde bol su uyku onerimdir. Çok öpüyorum sizi canım geçmiş olsun

Oleyyy aryacikda iyi olmuş bak çok sevindim bu habere gözün aydın güzelim maşallah tirtilina yerim :) her zaman aklimizdasiniz çok öpüyorum sizi :)

Canım benim çok sağol, garmastanı almak şart oldu artık.inan hayatımda hiç bu kadar su içtiğim olmamıştı diğer önerilerinizi de denemek lazım. Bugün kaynar yaptım onu da içtim içinde bayağı baharat var umarım işe yarar. İlk banyosunu yaptırdık kuzumun ebemiz yıkamamızı söyledi. Akıntı vs. Olursa doktora gideceğiz artık. Aradan 12 yıl geçince tecrübe falan kalmıyormuş Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Super_anne1411 kuzum maaşallah Ediz ciğime Bayram'ı atlatın öyle gelsin yavru

Kızlaar biz kontrolden geldik:) edizim 3140gr olmus nst de bu hafta sancimiz cikmadi. Bayramda sadece tip fakultelerinin hastanelerinde nobetci doktor oluyomus yuruyusu hareketleri biraktim bu hafta dinlencem surekli 1hafta daha sabretsin oglus
Maşallah pasaya koca adam olmuş canım sancin çıkmamış ama bu iş çok tuhaf 1 saat önce çıkmaz 1 saat sonra doğuma girersin :) hayırlı zamanda gönlüne göre gelsin inşallah kuzum

Mikropmu kapmış az önce banyosunu yaptırdık. Takip edeceğiz akıntı vs olacakmı diye, doktor hiçbir şey vermedi kuzum yahu Şimdiki doktorlar ebeler hepsi garip hastanede sütüm gelmedi mama bile aldırmadı gerizekalılar göbeğine solüsyon vermedi şimdi uğraş dur sanırım uykusuzluk sütümü etkiliyor, gündüz çok dinlenemiyorum kuzum bakacak Adam yok, annem gündüz geliyor güya ama kendine hayrı yok kaynana desen param yok deyip gelmedi İzmir'de fink atıyor... Neyse kafanı şişirmeyim çok öpüyorum Can'ım çok sağol

Masallah bebisine canım 1 hafta daha dayansin bu gece mübarek gece bol dua et canim
Sen beni etiketlemeyi ne zaman ogrenceksin tesekkur ediyorum bu arada

Tesekkur ederiz teyzesii denizi kocamaaannn opuyoruz insallah sorunlarada en kisa surede cozum bulursun
Maşallah pasaya koca adam olmuş canım sancin çıkmamış ama bu iş çok tuhaf 1 saat önce çıkmaz 1 saat sonra doğuma girersin :) hayırlı zamanda gönlüne göre gelsin inşallah kuzum
Oyle " her an hersey olabilir" dusuncesini kafamizdan atiyoruz teyzesi yoksa bayram gecmez :)) uslu cocuk olup beklesin:))

Sevgili annisler ve melekleri. Ben melegime kavuştum darisi hasretle bekleyenlere diyorum. 9 yil sonra tekrar anne olmanin tadina kavusturan rabbime sukurler olsun. Burak imiz 3070 kg 48 cm dogdu. Cok sukur hersey yolunda.
Ben genel anestezi ile dogurmayi beklerken dogumhanede spinal oldum. Iyiki de olmusum. Aglaya aglaya spinalin ignesini yaptirdim ama iyiki beni ikna edip yapmislar. Hersey cok guzeldi. Melegimin kokusunu duymak beni cok mutlu etti.
Neyse basinizi cok sisirdim. Hakkinizi helal edin.
Kadir geceniz de mubarek olsun bu arada...

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle büyüt inş

gözün aydın cnmm....allah sağlıklı ömür versinn...ben de çook korkuyorum midem bulanıcak fena olucam diye...yokssa iğnesinden korkmuyorum ...nşalla düşündüğüm gibi olmaz

Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah Burak

Doğsun die stres yap.o zman doğmuyo kız ben denedim.tecrübeyle Sabit 

arkadaşlar iyi geceler kadir gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah.
biz bu akşam taburcu olduk bir an bile boş vaktim olmadı. şimdi 1 saat 5 dk uyku vaktim oldu 5dklığına girdim.
biz iyiyiz ama kızım Deniz sıkı takip altında. başında nöbetteyiz en ufak aksilikte acile getirin dediler. sürekli tetikteyiz inşallah acile gitmemize hiç gerek olmaz ama insan tedirgin oluyor işte.
sizler nasılsınız? hepinizi tek tek çok merak ediyorum ama okuyamıyorum
yedoğan bebeklerimize allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah.
hepinize dua ediyorum kendinize çok iyi bakın ♥
bir de sizden emzirme teknikleri rica ediyorum uyandırmak zor oluyor uyandırınca nasıl oturup nasıl tutucam. bazen oluyor bazen olmuyor kv kv annem babam aneannem eşim ben eltim kaynım arkadaşlarım allah hepsinden razı olsun hep yanımdalar ama olmayınca olmuyor işte dikişlerden dolayı sıkıntılıyım zaten bi de tutamayınca bi de uyuyunca emzirmek çooook zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…