- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.521
Super_anne1411 cok dogru ayni depresyon bana da gelecek. Bayramdan sonra kv gelip agustos sonunda gidecekmis ve ben bunu esimden ogrendigimden beri
O zaman hepimize gecmis olsunBenimki arefe gelip doğum sonrasında kimbilir ne zaman gidecek.. Bir de bana stres olma gerilme diyor. Nasıl gerilmeyeyim zaten aramız iyi sayılmaz.. Off off sırf bunun stresi yetiyor zaten
Doktor hic yakin zamanda dogacakmis gibi konusmadi sanci yok bebek inmemis suyu normal vs vs.. bi umut dogmaz diyorum ama bakalim kontrolden ciktigimdan beri dua ediyorumhaklısın korkunda canım bende o durumdan çok korkuyoruminşallah öyle bi şeye gerek kalmaz bekler ediz 1 hafta daha
Bacim benim meme uçlarına da hiçbir şey fayda etmemişti sadece karbonat sulandırılmış olarak suruyordum ama maalesef bir zaman çekeceksin mecbur 1 ayda geçti benim. Karbonat sürüp emzirebilirsin de bebeğin dili pamukcuk olmaz hem. Bebisin göbeği sanki biraz mikrop kapmış göbeği düşmüş ama o doktorun verdiği şey ile yavaşça silmeye devam et kuru kalması gerek bir süre yıkarken çok su vurma kiyamam ona süt içinde bol su uyku onerimdir. Çok öpüyorum sizi canım geçmiş olsunGünaydın kızlar, birkaç sorum olacak sizlere malum benim büyük oğlan 12 yaşında olunca birçok şeyi unutmuşum. Göğüslerim çok kötü yara oldu lansinoh kullanıyorum ama yeterli gelmedi, zeytinyağı da fayda etmedisütüm çok azaldı , ve en önemlisi oğlumun göbek bağı bu gece düştü ama görüntü resimdeki gibi hafif akıntı bulaşmış body sine normalmi?
Bir yardımcı oluverin nolur şu bacınıza. Eşim işte doktora gidemiyorumEki Görüntüle 1854370
Oleyyy aryacikda iyi olmuş bak çok sevindim bu habere gözün aydın güzelim maşallah tirtilina yerim :) her zaman aklimizdasiniz çok öpüyorum sizi :)Öncelikle hayırlı kandiller güzel anne adayları ve ben buralarda yokken anne olanlar:)uzun zamandır yazamadım merak edip soranlar olmuş Hakkınızı helal edin.minik kızımla uğraşmaktan girip bi baksam da topiğe yazamadım:)Cumartesi günü iki hafta olacak taburcu olduk Elhamdülillah sonsuz Şükürler olsun Rabb'ime.iyiyiz Şükürler olsun.hepinizi çok merak ediyorum umuyorum ve yüce Rabbimden diliyorum hepiniz çok iyisinizdir.bu gece hepinize dua edicem inşallah.sizde dualarınızda minik kızımı unutmayın teyzeleri.tek tek etiketleyemiyorum hepinizi çok seviyoruz ve hepinizden Allah Razı olsun.dualarınızın enerjisini aldık emin olun.fırsat buldukça girip bakmaya çalışıcam zira çok merak ediyorum kimler minik kuzularına kavuştu diye:)
Allah yardimcin olsun güzelim zormus işin sukrettim suandaaaah kızlar aahhh şükredin halinize gideceğini bildiğiniz bir kv var ben ne yapayım birlikte yaşıyorummm kvle
Canım benim çok sağol, garmastanı almak şart oldu artık.inan hayatımda hiç bu kadar su içtiğim olmamıştıCnm sütun olması için bol bol sıvı tüketme lisin . Hergün bi avuç kuru dut acayip süt yapiyormus. Domates tüketme sütü kesmiş. Birde biz şeftali ve kayısı kompostoşu yapmıştık kızımda . İçine blender sokup meyve suyuna çevirip icmıstım acayip süt yapmıştı. Birde icebiliyorsan günde bi litre süt iç. Bana bunları işyerindeki ebe arkadaşım söylemişti onda çok işe yaramış. Birde sütun kalitesi için yumurta ve eti eksik etme. Bidee yemeklerden yarım saat önce bir iki dal dereotu ye.
Göğüs içinde benimde kızım 12 yaşında ve onda bitmiştir resmen emzirirken. Şimdi 4 5 aylık hamileyken başladı acılar bi merhem buldum süper adı GARMASTAN POMAD. ve bunu kim kullandıysa çok memnun kalmışlar.
Bebeğin göbeğine gelince hiç bir fikrim yok bende senin gibiyim. Bebis daha doğmadı ve kızımda 12 yaşında
Allah sifa ve kolaylik versin cnm
Maşallah pasaya koca adam olmuş canım sancin çıkmamış ama bu iş çok tuhaf 1 saat önce çıkmaz 1 saat sonra doğuma girersin :) hayırlı zamanda gönlüne göre gelsin inşallah kuzumKızlaar biz kontrolden geldik:) edizim 3140gr olmus nst de bu hafta sancimiz cikmadi. Bayramda sadece tip fakultelerinin hastanelerinde nobetci doktor oluyomus yuruyusu hareketleri biraktim bu hafta dinlencem surekli 1hafta daha sabretsin oglus
39+0 da 2.788gr çıktı canım üstelik 9 günde hiç almamıştı. Kalp atışını duymaya gittiğimizde duyamadık, geç döllenmeden demişti o zamanNe kadar kilosu ? Geç döllenme olduğunu söyledi mi doktor peki
Mikropmu kapmışBacim benim meme uçlarına da hiçbir şey fayda etmemişti sadece karbonat sulandırılmış olarak suruyordum ama maalesef bir zaman çekeceksin mecbur 1 ayda geçti benim. Karbonat sürüp emzirebilirsin de bebeğin dili pamukcuk olmaz hem. Bebisin göbeği sanki biraz mikrop kapmış göbeği düşmüş ama o doktorun verdiği şey ile yavaşça silmeye devam et kuru kalması gerek bir süre yıkarken çok su vurma kiyamam ona süt içinde bol su uyku onerimdir. Çok öpüyorum sizi canım geçmiş olsun
Sen beni etiketlemeyi ne zaman ogrenceksinMasallah bebisine canım1 hafta daha dayansin bu gece mübarek gece bol dua et canim
Tesekkur ederiz teyzesiiCanım benim çok sağol, garmastanı almak şart oldu artık.inan hayatımda hiç bu kadar su içtiğim olmamıştıdiğer önerilerinizi de denemek lazım. Bugün kaynar yaptım onu da içtim içinde bayağı baharat var umarım işe yarar. İlk banyosunu yaptırdık kuzumun ebemiz yıkamamızı söyledi. Akıntı vs. Olursa doktora gideceğiz artık. Aradan 12 yıl geçince tecrübe falan kalmıyormuş Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Super_anne1411 kuzum maaşallah Ediz ciğime Bayram'ı atlatın öyle gelsin yavru
Oyle " her an hersey olabilir" dusuncesini kafamizdan atiyoruz teyzesi yoksa bayram gecmez :)) uslu cocuk olup beklesin:))Maşallah pasaya koca adam olmuş canım sancin çıkmamış ama bu iş çok tuhaf 1 saat önce çıkmaz 1 saat sonra doğuma girersin :) hayırlı zamanda gönlüne göre gelsin inşallah kuzum
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle büyüt inşSevgili annisler ve melekleri. Ben melegime kavuştum darisi hasretle bekleyenlere diyorum. 9 yil sonra tekrar anne olmanin tadina kavusturan rabbime sukurler olsun. Burak imiz 3070 kg 48 cm dogdu. Cok sukur hersey yolunda.
Ben genel anestezi ile dogurmayi beklerken dogumhanede spinal oldum. Iyiki de olmusum. Aglaya aglaya spinalin ignesini yaptirdim ama iyiki beni ikna edip yapmislar. Hersey cok guzeldi. Melegimin kokusunu duymak beni cok mutlu etti.
Neyse basinizi cok sisirdim. Hakkinizi helal edin.
Kadir geceniz de mubarek olsun bu arada...
gözün aydın cnmm....allah sağlıklı ömür versinn...ben de çook korkuyorum midem bulanıcak fena olucam diye...yokssa iğnesinden korkmuyorum ...nşalla düşündüğüm gibi olmazSevgili annisler ve melekleri. Ben melegime kavuştum darisi hasretle bekleyenlere diyorum. 9 yil sonra tekrar anne olmanin tadina kavusturan rabbime sukurler olsun. Burak imiz 3070 kg 48 cm dogdu. Cok sukur hersey yolunda.
Ben genel anestezi ile dogurmayi beklerken dogumhanede spinal oldum. Iyiki de olmusum. Aglaya aglaya spinalin ignesini yaptirdim ama iyiki beni ikna edip yapmislar. Hersey cok guzeldi. Melegimin kokusunu duymak beni cok mutlu etti.
Aynen canım kendimi o yüzden çok şanslı görüyorum ve gerçekten insan anne olma adayı olunca da annesini daha iyi anlamaya başlıyormuşamin canım. Ay ne guzel annenin ebe olmasi bir rahatlik olur insanda. Son zamanlarımiz artık dayancaz
Aynen canım önümde en az 1 ay var dayanmam gereken. O kadar da ima ettim şöyle dayanamıyorum böyle oturamıyorum diye ama eşimin iki erkek kardeşi ve annesi sonuçta. Onların düşünmesi lazımdı..O zaman hepimize gecmis olsun
Inşallah bekler biraz daha canımmmDoktor hic yakin zamanda dogacakmis gibi konusmadi sanci yok bebek inmemis suyu normal vs vs.. bi umut dogmaz diyorum ama bakalim kontrolden ciktigimdan beri dua ediyorum
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah BurakSevgili annisler ve melekleri. Ben melegime kavuştum darisi hasretle bekleyenlere diyorum. 9 yil sonra tekrar anne olmanin tadina kavusturan rabbime sukurler olsun. Burak imiz 3070 kg 48 cm dogdu. Cok sukur hersey yolunda.
Doğsun die stres yap.o zman doğmuyo kız ben denedim.tecrübeyle Sabit Sen beni etiketlemeyi ne zaman ogrenceksintesekkur ediyorum bu arada
Tesekkur ederiz teyzesiidenizi kocamaaannn opuyoruz insallah sorunlarada en kisa surede cozum bulursun
Oyle " her an hersey olabilir" dusuncesini kafamizdan atiyoruz teyzesi yoksa bayram gecmez :)) uslu cocuk olup beklesin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?