2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar geçenlerde size bahsetmiştim bi hastamız var diye
Bugün doktor eve yollamış burada yapabilecek bi şeyimiz yok artık diye... Bilinci yerinde değil detaya girmek istemiyorum çünkü canım çok acıyor sizleri de üzmek değil amacım
Tek ricam bu gece mübarek bi gece hepimiz hamileyiz bazılarımiz lohusa dualar kabul olur inşallah adı nazlı dua edin lütfen... Rabbim çektirmesin ayetel kursi ya da ya şafi ya da ne bileyim en azından bir dua bile o kadar önemli ki yatan bi hasta için..
Şu an duygularım o kadar alt üst ki yarım yamalak yazmışta olabilirim kusuruma bakmayın toparlayamıyorum...
Şimdiden dua eden herkesten Allâh razı olsun...

Ayyy cnm anladığım kadarıyla ameliyat falan olmadı dmi. Çok sevindim cnm benim ya.topikte herşey yolunda yeni doğum yapan annelrimiz var bi An önce toparlan gel inş.meleğimize de iyi bak.hiç gerek kalmaz inş acile falan.bu mübarek gece hürmetine Allah yardımcın olsun.

Allah şifa versin cnm ya o gün bile aklımdan çıkmadı. Ederiz tabi. Allah yardımıcısı olsun gerçekten

ayet el kürsi okudum allah şifa versin cnm

DOĞUMDAN ÖNCE:

Doğumdan önce ne zaman başlarsanız başlayın;
Öncelikle Yasin Suresi,
Fetih suresi,
Tebareke,
Amme,
Ayet-el Kursi
Fatiha,
Felak-Nas,
İhlas
Bu sureleri günlük istediğiniz kadar bir şişe Zemzeme okuyabilirsiniz. Doğuma giderken de zemzemi içersiniz.

DOĞUMDAN KISA SÜRE ÖNCE:

1. MERYEM SURESİ 23-24-25-26. AYETLER
Bismillahirrahmanirrahim
“Fe ecaehel mehadu ila ciz'ın nahleh kaletya leytenı mittü kable haza ve küntü nesyem mensiyya. Fe nadaha min tahtiha ella tahzenı kad ceale rabbüki tahteki seriyya. Ve hüzzı ileyki bi ciz'ın nahleti tüsakıt aleyki rutaben ceniyya. Fe külı veşrabı ve karrı ayna fe imma terayinne minel beşeri ehaden fe kulı innı nezertü lir rahmani savmen fe len ükellimel yevme insiyya”

2. Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
ARAF SURESİ 54. AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın”
3. İNŞİRAH SURESİ
Bismillahirrahmanirrahim
". Elem neşrah leke sadrek. Ve vada'na 'anke vizreke. Elleziy enkada zahreke. Ve refa'na leke zikreke . Feinne me'al'usri yüsren. İnne me'al'usri yüsren . Feiza ferağte fensab. Ve ila rabbike ferğab”

4. İNŞİKAK SURESİ İLK 6 AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“İzessemaunşakkat. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ve izel'ardu muddet. Ve elkat ma fiyha ve tehallet. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ya eyyuhel'insanu inneke kadihun ila rabbike kedhan femulakıyhi.”

5. ABESE SURESİ 19-20. AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“Min nutfetin halekahu fekadderehu. Summessebiyle yesserehu.”

DOĞUM ESNASINDA KENDİNİZ VE YAKINLARINIZ:

1.Ashâb-ı Kehf İsimleri:
Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş, Kıtmîr.
2.Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr.
3.Lailahe illa ente subhaneke inni kuntuminezzalimin
4.Yine -MERYEM SURESİ 23-24-25-26. AYETLER-
5.Her sancıda -ABESE SURESİ 19-20. AYETLER-

GünAydın arkadaşlaaar

Bugün itibariyle 37. Haftaya giriş yapmış bulunmaktayıZ oğluşumla

Dün fotoğrafçı işe anlaştık çok şükür
Cuma günü nasipse ilk çekim var

Veee de bayram tatili ile de doğum iznim başladı çok şükür

Rabb im hepimize kolay doğumlar ve güzel kavuşmalar nasip eylesin inşaallah

Canım çok şükür yavrunla evindesin. İnşallah hiçbir müdahaleye gerek kalmadan sağlıkla büyüteceksin kızını. Emzirme için kucağında tutamıyorsan emzirme destek minderleri var ben doğum öncesi almıştım. Eşim bile iyi ki almışsın diyor, çok rahat edersin emzirirken. Deniz de aynı şekilde uyanmak bilmiyor, her yolu denedim ama ebelerin dediği gibi 2 saatte bir emzirme için uyandıramıyorum uyanmıyor. ben de onun keyfine bıraktım acıkınca uyanıyor nasılsa.

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 57

Canım biz dün sağlık ocagina gittik topuk kanı almaya aile hekimi süt arttırmak için önce bol uyku ve dinlenme bol su içme, komposto, rezene çayı,hurma,pastırma(özellikle Pastırmanin içinde bulunan çemenden bahsetti çok süt yapıyormuş ),dereotu,etini sütünü yumurtanı ihmal etme dedi.9 inciri yarım litre su ile kaynatıp iç dedi.tahin helvasınin üstüne 1 bardak süt iç dedi.şimdilik aklıma bunlar geldi canım umarım yardimci olmuşum dur.

Çok şükür kavuşturan Rabbime,Allah analı babalı büyütsun inşallah ömrü bereketli Bahtı hayırlı sağlıklı evlat olsun insallah

Çok şükür canım kavuştun sende inşallah hiç birşey olmayacak Deniz'e.Allahım analı babalı büyütsun sağlıklı hayırlı mutlu bir ömrü olsun yavrunun.etrafında bu kadar çok insan varken bol dinlen ki sutun bol olsun canım. Sakın vazgeçme her zaman memeyi ver ağzına benim bir göğüs ucum içine kaçık onu almiyordu memeyi vere vere almaya başladı şükür hemşire de Dr da pes etmeyin devamli verin ki alışsin dedi.

Canım Allahım hakkında hayirlisini versin
Tez zamanda sıfasini versin o küçük yavrusu için. Hastanedeyken okumuştum hatta Nazli ydi adı onun için çok dua etmiştim. Elimizden dua dan başka birşey gelmiyor.

Can'ım çok teşekkür ederim, yardımcı olmaz olurmusun hiç, düşünüp yazman yeterli :) benim en büyük sorunum dinlenememek sanırım, tek başımayım mutfak işi hariç herşeyimi kendim yapıyorum uykusuzum ve yorgunum eller gibi lohusalığın tadını çıkaramıyorum ki

Canim topuklarina vurarak kaldirmaya calis.islak pamukla yuzunu sil.emzirmeye baslamadan once altini degis.en onemlisi cok kalin giydirme.sifir kol zibin ve corap yeter.bize hemsire oyle dedi.cok sicak olursa bebek daha cok uyumak istermis.uyandirmak zorlasirmis o sekilde.Allah korusun az emersede sarilik olma olasiligi var ki biz olduk.sutun iyice gelene kadar mama takviyesi yap mutlaka.

Birde emmiyo diye hic uzulup strese girme.pes etmeden surekli emzirmeye calis.bak benim kizim ilk gunler emmedi.daha sonra emer gibi oldu.bir gun guzel emmeye basladi sonra ertesi gun hic emmedi.bu asamada pes etmemek gerekiyo biz ogreticez cunku onlara.saatlerce cabaladim 10 dk emsin diye.emmedigi zaman mama takviyesiyle sagdigim sutu vrrdim.oyle oyle alisti simdi emiyo artik.Sana tek onerim asla pes etme

Oğlumu dogum ettiğimde solusyon v3 mendilleri vardı ondan yazmislardi ondan kullanmıştık hiç sarı olmamıştı göbek deliği 5 günde düşmüştü zaten. Doktorlarin yazması gerek şimdi saliyorlar hastayı basindan çocuk açsa vereceksin tabi cnm sutun yetmez ise ver ac kalmasin kiyamam ya birde hayri olmayan gelmesin boşver toparlanır bakarsın çocuklarına tirnagin varsa kendin kasi

Maşallah evinize cikmissiniz canım. Emzirmek için uyandir uyuyorsa bile yanaklarina dokun kalkar. Memenin renkli kısmını koy ağzına dikislerden zorlanacaksin illa yapacak hiçbirşey yok ona normalde olan çekiyor sezaryen olanda. Bebeğin altına ince bir yastık koyarak emzirirsen daha rahat edersin o emmedikce sen inatla ver tutar inatçı zilli :) uzanarak emzirme sakin o çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…