- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.541
Ayyy cnm anladığım kadarıyla ameliyat falan olmadı dmi. Çok sevindim cnm benim ya.topikte herşey yolunda yeni doğum yapan annelrimiz var bi An önce toparlan gel inş.meleğimize de iyi bak.hiç gerek kalmaz inş acile falan.bu mübarek gece hürmetine Allah yardımcın olsun.arkadaşlar iyi geceler kadir gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah.
biz bu akşam taburcu olduk bir an bile boş vaktim olmadı. şimdi 1 saat 5 dk uyku vaktim oldu 5dklığına girdim.
biz iyiyiz ama kızım Deniz sıkı takip altında. başında nöbetteyiz en ufak aksilikte acile getirin dediler. sürekli tetikteyiz inşallah acile gitmemize hiç gerek olmaz ama insan tedirgin oluyor işte.
sizler nasılsınız? hepinizi tek tek çok merak ediyorum ama okuyamıyorum
yedoğan bebeklerimize allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah.
hepinize dua ediyorum kendinize çok iyi bakın ♥
bir de sizden emzirme teknikleri rica ediyorum uyandırmak zor oluyor uyandırınca nasıl oturup nasıl tutucam. bazen oluyor bazen olmuyor kv kv annem babam aneannem eşim ben eltim kaynım arkadaşlarım allah hepsinden razı olsun hep yanımdalar ama olmayınca olmuyor iştedikişlerden dolayı sıkıntılıyım zaten bi de tutamayınca bi de uyuyunca emzirmek çooook zor oluyo
Allah şifa versin cnm ya o gün bile aklımdan çıkmadı. Ederiz tabi. Allah yardımıcısı olsun gerçektenKızlar geçenlerde size bahsetmiştim bi hastamız var diye
Bugün doktor eve yollamış burada yapabilecek bi şeyimiz yok artık diye... Bilinci yerinde değil detaya girmek istemiyorum çünkü canım çok acıyor sizleri de üzmek değil amacım
Tek ricam bu gece mübarek bi gece hepimiz hamileyiz bazılarımiz lohusa dualar kabul olur inşallah adı nazlı dua edin lütfen... Rabbim çektirmesin ayetel kursi ya da ya şafi ya da ne bileyim en azından bir dua bile o kadar önemli ki yatan bi hasta için..
Şu an duygularım o kadar alt üst ki yarım yamalak yazmışta olabilirim kusuruma bakmayın toparlayamıyorum...
Şimdiden dua eden herkesten Allâh razı olsun...
Allah razı olsun canım.. Rabbim kabulAllah şifa versin cnm ya o gün bile aklımdan çıkmadı. Ederiz tabi. Allah yardımıcısı olsun gerçekten
ayet el kürsi okudum allah şifa versin cnmKızlar geçenlerde size bahsetmiştim bi hastamız var diye
Bugün doktor eve yollamış burada yapabilecek bi şeyimiz yok artık diye... Bilinci yerinde değil detaya girmek istemiyorum çünkü canım çok acıyor sizleri de üzmek değil amacım
Tek ricam bu gece mübarek bi gece hepimiz hamileyiz bazılarımiz lohusa dualar kabul olur inşallah adı nazlı dua edin lütfen... Rabbim çektirmesin ayetel kursi ya da ya şafi ya da ne bileyim en azından bir dua bile o kadar önemli ki yatan bi hasta için..
Şu an duygularım o kadar alt üst ki yarım yamalak yazmışta olabilirim kusuruma bakmayın toparlayamıyorum...
Allah razı olsun canım benim...ayet el kürsi okudum allah şifa versin cnm
Hmm anladım canım bnm rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin39+0 da 2.788gr çıktı canım üstelik 9 günde hiç almamıştı. Kalp atışını duymaya gittiğimizde duyamadık, geç döllenmeden demişti o zaman
Canım çok şükür yavrunla evindesin. İnşallah hiçbir müdahaleye gerek kalmadan sağlıkla büyüteceksin kızını. Emzirme için kucağında tutamıyorsan emzirme destek minderleri var ben doğum öncesi almıştım. Eşim bile iyi ki almışsın diyor, çok rahat edersin emzirirken. Deniz de aynı şekilde uyanmak bilmiyor, her yolu denedim ama ebelerin dediği gibi 2 saatte bir emzirme için uyandıramıyorumarkadaşlar iyi geceler kadir gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah.
biz bu akşam taburcu olduk bir an bile boş vaktim olmadı. şimdi 1 saat 5 dk uyku vaktim oldu 5dklığına girdim.
biz iyiyiz ama kızım Deniz sıkı takip altında. başında nöbetteyiz en ufak aksilikte acile getirin dediler. sürekli tetikteyiz inşallah acile gitmemize hiç gerek olmaz ama insan tedirgin oluyor işte.
bir de sizden emzirme teknikleri rica ediyorum uyandırmak zor oluyor uyandırınca nasıl oturup nasıl tutucam. bazen oluyor bazen olmuyor kv kv annem babam aneannem eşim ben eltim kaynım arkadaşlarım allah hepsinden razı olsun hep yanımdalar ama olmayınca olmuyor iştedikişlerden dolayı sıkıntılıyım zaten bi de tutamayınca bi de uyuyunca emzirmek çooook zor oluyo
Mikropmu kapmışaz önce banyosunu yaptırdık. Takip edeceğiz akıntı vs olacakmı diye, doktor hiçbir şey vermedi kuzum yahu Şimdiki doktorlar ebeler hepsi garip hastanede sütüm gelmedi mama bile aldırmadı gerizekalılar göbeğine solüsyon vermedi şimdi uğraş dur sanırım uykusuzluk sütümü etkiliyor, gündüz çok dinlenemiyorum kuzum bakacak Adam yok, annem gündüz geliyor güya ama kendine hayrı yok kaynana desen param yok deyip gelmedi İzmir'de fink atıyor... Neyse kafanı şişirmeyim çok öpüyorum Can'ım çok sağol
Sevgili annisler ve melekleri. Ben melegime kavuştum darisi hasretle bekleyenlere diyorum. 9 yil sonra tekrar anne olmanin tadina kavusturan rabbime sukurler olsun. Burak imiz 3070 kg 48 cm dogdu. Cok sukur hersey yolunda.
Ben genel anestezi ile dogurmayi beklerken dogumhanede spinal oldum. Iyiki de olmusum. Aglaya aglaya spinalin ignesini yaptirdim ama iyiki beni ikna edip yapmislar. Hersey cok guzeldi. Melegimin kokusunu duymak beni cok mutlu etti.
Neyse basinizi cok sisirdim. Hakkinizi helal edin.
Kadir geceniz de mubarek olsun bu arada...
arkadaşlar iyi geceler kadir gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah.
Kızlar geçenlerde size bahsetmiştim bi hastamız var diye
Can'ım çok teşekkür ederim, yardımcı olmaz olurmusun hiç, düşünüp yazman yeterli :) benim en büyük sorunum dinlenememek sanırım, tek başımayım mutfak işi hariç herşeyimi kendim yapıyorumCanım biz dün sağlık ocagina gittik topuk kanı almaya aile hekimi süt arttırmak için önce bol uyku ve dinlenme bol su içme, komposto, rezene çayı,hurma,pastırma(özellikle Pastırmanin içinde bulunan çemenden bahsetti çok süt yapıyormuş ),dereotu,etini sütünü yumurtanı ihmal etme dedi.9 inciri yarım litre su ile kaynatıp iç dedi.tahin helvasınin üstüne 1 bardak süt iç dedi.şimdilik aklıma bunlar geldi canım umarım yardimci olmuşum dur.
Çok şükür kavuşturan Rabbime,Allah analı babalı büyütsun inşallah ömrü bereketli Bahtı hayırlı sağlıklı evlat olsun insallah
Çok şükür canım kavuştun sende inşallah hiç birşey olmayacak Deniz'e.Allahım analı babalı büyütsun sağlıklı hayırlı mutlu bir ömrü olsun yavrunun.etrafında bu kadar çok insan varken bol dinlen ki sutun bol olsun canım. Sakın vazgeçme her zaman memeyi ver ağzına benim bir göğüs ucum içine kaçık onu almiyordu memeyi vere vere almaya başladı şükür hemşire de Dr da pes etmeyin devamli verin ki alışsin dedi.
Canım Allahım hakkında hayirlisini versin
Tez zamanda sıfasini versin o küçük yavrusu için. Hastanedeyken okumuştum hatta Nazli ydi adı onun için çok dua etmiştim. Elimizden dua dan başka birşey gelmiyor.
Canim topuklarina vurarak kaldirmaya calis.islak pamukla yuzunu sil.emzirmeye baslamadan once altini degis.en onemlisi cok kalin giydirme.sifir kol zibin ve corap yeter.bize hemsire oyle dedi.cok sicak olursa bebek daha cok uyumak istermis.uyandirmak zorlasirmis o sekilde.Allah korusun az emersede sarilik olma olasiligi var ki biz olduk.sutun iyice gelene kadar mama takviyesi yap mutlaka.arkadaşlar iyi geceler kadir gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah.
HejaR12 topuk kanı kaçıncı gün aliniodu canım ya[/QUOTE0]
Doğduktan sonra 3.gün canım. Bizim 4.gün alındi ilki hastanede alınıyor
Oğlumu dogum ettiğimde solusyon v3 mendilleri vardı ondan yazmislardi ondan kullanmıştık hiç sarı olmamıştı göbek deliği 5 günde düşmüştü zaten. Doktorlarin yazması gerek şimdi saliyorlar hastayı basindan çocuk açsa vereceksin tabi cnm sutun yetmez ise ver ac kalmasin kiyamam ya birde hayri olmayan gelmesin boşver toparlanır bakarsın çocuklarına tirnagin varsa kendin kasiMikropmu kapmışaz önce banyosunu yaptırdık. Takip edeceğiz akıntı vs olacakmı diye, doktor hiçbir şey vermedi kuzum yahu Şimdiki doktorlar ebeler hepsi garip hastanede sütüm gelmedi mama bile aldırmadı gerizekalılar göbeğine solüsyon vermedi şimdi uğraş dur sanırım uykusuzluk sütümü etkiliyor, gündüz çok dinlenemiyorum kuzum bakacak Adam yok, annem gündüz geliyor güya ama kendine hayrı yok kaynana desen param yok deyip gelmedi İzmir'de fink atıyor... Neyse kafanı şişirmeyim çok öpüyorum Can'ım çok sağol
Maşallah evinize cikmissiniz canım. Emzirmek için uyandir uyuyorsa bile yanaklarina dokun kalkar. Memenin renkli kısmını koy ağzına dikislerden zorlanacaksin illa yapacak hiçbirşey yok ona normalde olan çekiyor sezaryen olanda. Bebeğin altına ince bir yastık koyarak emzirirsen daha rahat edersin o emmedikce sen inatla ver tutar inatçı zilli :) uzanarak emzirme sakin o çok tehlikeliarkadaşlar iyi geceler kadir gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?