- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.561
Maşallah bacim allah anali babali büyütsün :)Sevgili annisler ve melekleri. Ben melegime kavuştum darisi hasretle bekleyenlere diyorum. 9 yil sonra tekrar anne olmanin tadina kavusturan rabbime sukurler olsun. Burak imiz 3070 kg 48 cm dogdu. Cok sukur hersey yolunda.
Ben genel anestezi ile dogurmayi beklerken dogumhanede spinal oldum. Iyiki de olmusum. Aglaya aglaya spinalin ignesini yaptirdim ama iyiki beni ikna edip yapmislar. Hersey cok guzeldi. Melegimin kokusunu duymak beni cok mutlu etti.
Neyse basinizi cok sisirdim. Hakkinizi helal edin.
Kadir geceniz de mubarek olsun bu arada...
aynen canım elimizden duadan başka hiç bi şey gelmiyor..Canım biz dün sağlık ocagina gittik topuk kanı almaya aile hekimi süt arttırmak için önce bol uyku ve dinlenme bol su içme, komposto, rezene çayı,hurma,pastırma(özellikle Pastırmanin içinde bulunan çemenden bahsetti çok süt yapıyormuş ),dereotu,etini sütünü yumurtanı ihmal etme dedi.9 inciri yarım litre su ile kaynatıp iç dedi.tahin helvasınin üstüne 1 bardak süt iç dedi.şimdilik aklıma bunlar geldi canım umarım yardimci olmuşum dur.
Çok şükür kavuşturan Rabbime,Allah analı babalı büyütsun inşallah ömrü bereketli Bahtı hayırlı sağlıklı evlat olsun insallah
Çok şükür canım kavuştun sende inşallah hiç birşey olmayacak Deniz'e.Allahım analı babalı büyütsun sağlıklı hayırlı mutlu bir ömrü olsun yavrunun.etrafında bu kadar çok insan varken bol dinlen ki sutun bol olsun canım. Sakın vazgeçme her zaman memeyi ver ağzına benim bir göğüs ucum içine kaçık onu almiyordu memeyi vere vere almaya başladı şükür hemşire de Dr da pes etmeyin devamli verin ki alışsin dedi.
Canım Allahım hakkında hayirlisini versin
Tez zamanda sıfasini versin o küçük yavrusu için. Hastanedeyken okumuştum hatta Nazli ydi adı onun için çok dua etmiştim. Elimizden dua dan başka birşey gelmiyor.
canım benim Allah razı olsun..interiorarchitect Can'ım Allah şifasını versin inşallah, yavrusuna bağışlasın. @tulaykavas Can'ım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, gözün aydın.
çoook sevindim canım güzel haberlerini alınca, taburcu olmuşsunuz çok şükür. mutlu mutlu, sağlıkla, huzurla büyüt yeğenimiziÖncelikle hayırlı kandiller güzel anne adayları ve ben buralarda yokken anne olanlar:)uzun zamandır yazamadım merak edip soranlar olmuş Hakkınızı helal edin.minik kızımla uğraşmaktan girip bi baksam da topiğe yazamadım:)Cumartesi günü iki hafta olacak taburcu olduk Elhamdülillah sonsuz Şükürler olsun Rabb'ime.iyiyiz Şükürler olsun.hepinizi çok merak ediyorum umuyorum ve yüce Rabbimden diliyorum hepiniz çok iyisinizdir.bu gece hepinize dua edicem inşallah.sizde dualarınızda minik kızımı unutmayın teyzeleri.tek tek etiketleyemiyorum hepinizi çok seviyoruz ve hepinizden Allah Razı olsun.dualarınızın enerjisini aldık emin olun.fırsat buldukça girip bakmaya çalışıcam zira çok merak ediyorum kimler minik kuzularına kavuştu diye:)
canım benim hayrlı olsun tekrardan, inşaallah hiç gerek kalmaz acile de. biraz dinlenin, şu ilk günleri bir atlatın, yeğenimiz ve sen toparlanın da paylaşacak çok şey olacak daha inşaallah. aklımızda ve dualarımızdasınarkadaşlar iyi geceler kadir gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah.
biz bu akşam taburcu olduk bir an bile boş vaktim olmadı. şimdi 1 saat 5 dk uyku vaktim oldu 5dklığına girdim.
biz iyiyiz ama kızım Deniz sıkı takip altında. başında nöbetteyiz en ufak aksilikte acile getirin dediler. sürekli tetikteyiz inşallah acile gitmemize hiç gerek olmaz ama insan tedirgin oluyor işte.
sizler nasılsınız? hepinizi tek tek çok merak ediyorum ama okuyamıyorum
yedoğan bebeklerimize allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah.
hepinize dua ediyorum kendinize çok iyi bakın ♥
bir de sizden emzirme teknikleri rica ediyorum uyandırmak zor oluyor uyandırınca nasıl oturup nasıl tutucam. bazen oluyor bazen olmuyor kv kv annem babam aneannem eşim ben eltim kaynım arkadaşlarım allah hepsinden razı olsun hep yanımdalar ama olmayınca olmuyor iştedikişlerden dolayı sıkıntılıyım zaten bi de tutamayınca bi de uyuyunca emzirmek çooook zor oluyo
Rabbim şifa versin, acı çektirmesin. dua ediyorum, edeceğim de canım inşaallah.Kızlar geçenlerde size bahsetmiştim bi hastamız var diye
Bugün doktor eve yollamış burada yapabilecek bi şeyimiz yok artık diye... Bilinci yerinde değil detaya girmek istemiyorum çünkü canım çok acıyor sizleri de üzmek değil amacım
Tek ricam bu gece mübarek bi gece hepimiz hamileyiz bazılarımiz lohusa dualar kabul olur inşallah adı nazlı dua edin lütfen... Rabbim çektirmesin ayetel kursi ya da ya şafi ya da ne bileyim en azından bir dua bile o kadar önemli ki yatan bi hasta için..
Şu an duygularım o kadar alt üst ki yarım yamalak yazmışta olabilirim kusuruma bakmayın toparlayamıyorum...
Şimdiden dua eden herkesten Allâh razı olsun...
doğurmayan kaç kişi kaldıkbende hiç belirti yok ne lekelenme ne sancı ne başka bi şey. doğursaydım iyiydi
tebrik ederim canım, hayrlı olsun bebişin. dün nete giremedim merak ettim durdum ne yaptın diye. çok şükür atlattın. Amin canım; Allah razı olsun duaların için de.Merhabalar herkese..Çok şükür bu yazıyı yazabilecek kadar iyiyiz oğlumla..30 haziran perşembe yatışımız oldu ama 1 temmuz saat 10.40 ta doğum yaptım kızlar.Sünni sanciyla başladı ve gece de Sünni sancı olmamasına rağmen ağrılarım sıklaştı.Fakat ağrı ne kadar şiddetli olursa olsun her muayenede 2 cm den yukarı çıkmadı. Fakat ben kendimi biliyordum.Birden açılmam olacaktı.Çok mu sabrettim evet..Benim yerimde kim olsa belki bu kadarına katlanmak istezmedi.Fakat 3. Bebegimdi ve bu da normal olsun istiyordum.Neyse herkesin doğum hikayesi farklı..Rabbim dağına gore kar verir.Gece eşim kaldı yanımda refakatçi.O ara ablam bana fadime ana eli çiçeği bulmuş birinden okumuş suya koymus. bir ara sancim falan gitmişti artık ne hikmetse birkaç yudum içince sancilarim geldi.. sabah yeniden sunniye baglandim 2 cm hala açılmamış, rahim yumuşatıcı verdiler serumla 2 kere ve bir mucize gibi yarım saat sonra açılmam 8 cm oldu..ebe bana ikinmami söyleyip durdu..Bebegin kafası kanala iyice yanassin diye..Zaten 10 dk sonra falan tam açıklık oldu.Yürüyerek doğum masasına oturdum.Özel bir hastanede iki doktor ve 4 ebeyle gerçekleşen bir doğum oldu.Ameliyathaneyi hazirlamalarini söylediklerinde "hayır dedim bu kadar acidan emekten sonra olmaz." Canımı dişıme takip var gücümle birkaç ıkınma ve vakum desteğiyle oğlumu dünyaya getirdim çok şükür.3 yırtık dikişi ve vakum olduğu için 2 de kesi dikisiyle toplam 5 dikiş atıldı.Oğlum 38. Haftada doğmasına rağmen 4.400 gram ve 56 cm doğdu. Doktorunuza güvenin hanımlar.Eğer vaktini bekleseydi ki ben 42. Haftada bile sancı cekmeyen biri olarak doktorumunda dediği gibi 5.5 kilo doğum yapacaktim.Yaşadıklarım zormuydu..Evet özellikle bu doğum beni epey zorladi..Ama ucunda evladım vardı..Onun yüzünü görebilmek koklamak herseye değerdi.. Aynı günün ikindisi de hastaneden taburcu olduk.Doktorum seni 1 gün çok yorduk git evinde dinlen dedi..Oğlusum hem ramazan hem cuma günü hem kadir gecesi hem de temmuz topiğine yakisir bir günde doğdu..Çok ama çok mutluyum.. Bu esnada benim için dua eden aklından geçiren herkese de sonsuz teşekkürler.. Rabbim o yolda kimseyi koymasın kızlar..Hepinize gönlünüze göre rahat ve kolay bir doğum diliyorum..Hayırlı bir vakitte bebeklerinin kucaklarınıza alın inşallah..
Allah sizden de razı olsun..Rabbim herkese güç kuvvet takat versin.Benim gibi birden değil de cm cm açılmaya doğum yapın inşallah en kolayından..tebrik ederim canım, hayrlı olsun bebişin. dün nete giremedim merak ettim durdum ne yaptın diye. çok şükür atlattın. Amin canım; Allah razı olsun duaların için de.
Amiiin canım benim. ağzından bal damlıyor yeminle :) çabucak toparlanın inşaallah bebeğin ve sen de. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)Allah sizden de razı olsun..Rabbim herkese güç kuvvet takat versin.Benim gibi birden değil de cm cm açılmaya doğum yapın inşallah en kolayından..
Allah kabul etsin inşallah canım Allah razı olsun...Rabbim şifa versin, acı çektirmesin. dua ediyorum, edeceğim de canım inşaallah.
Kızlar haftası benmle aynı olup kilosu fazla çıkan varmı acaba.her ultrason cihazında aynı çıkmıo kilo sanırım bugün gittim 2750 dedi doktor. Geçen haftada başka bi doktorda 2700 çıkmıştı .haftada 50 gr alması az değilmi sizce makinayla ilgiliii?? Bide tam dedikleri kilo ile doğan bebek varmı. Farklılık gösteriormu acaba
Mrb canim.. Fazla takip edemiyorum ama ara sira okuyorum. Yazini gorunce cvp vermek istedim..39+0 da 2.788gr çıktı canım üstelik 9 günde hiç almamıştı. Kalp atışını duymaya gittiğimizde duyamadık, geç döllenmeden demişti o zaman
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin.. O ağrıdan çok korkuyor ve pırt diye normal doğurmak istiyorm kolay doğum yok galibaKizlar ben 29 haziranda özlen spinal sezartan ile oğlumu kucağima aldim bgn hastaneden cikicaz sezartan sonrsi ağrikarim coktu imkani olan nirmal doğursun vallabebis cok sukur emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?