2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
içimi rahatlattın valla. bende korkuyorum çatı muaynesinden. doktorum doğumu tetiklediği için doğuma yakın yapıcam dedi. yani ben hala doğuma uzağım karnım dimdik aşağıya inme yok. 40'ı geçeriz biz kızımla:))

normal doğum yapan arkadaşlar. hiç doğum yapacağınız farkettiniz mi. yani belirtiler oldu mu?
Benim dogumuma son iki gun kala kasiklarimda araliksiz olarak adet sancisina benzer agrilar olmustu. Dogumum gece 12 de gerceklesti. O gun oglen ve aksam olmak uzere iki defa nisanim gelmisti. Anlamistim zaten. Sanci bekliyordum. Sancilar da aksam aaat 19.40 gibi baslamisti.
Hayirli, kolay dogumlar nasip etsin Rabbim. Saglikli, bebisler insaAllah..

Miadi gelmiş bebeğinizin canınızı sıkmayın dışarıda da büyür güzel güzel hepimizin hakkinda hayırlısı olsun

Gozun aydin

Canimm iyi olmaniza cok sevindim. Ameliyat olmadi anladgm kadariyla insallah ameliyat gerektircek bi durumu yoktur

Ara ara sancım oluyo ödüm kopuyo devami gelcek diye insallah bayram bitene kadar beklerler

Bayramda doktorun hastanede olcakmiymis canm. Bayramda uni hastaneleri disinda doktor bulamayacgm icin tedirgin oldum yuruyusu falan gelecek cumartesi gunune kadar biraktim tetikleyecek hic bisey yapmayim dedim ama senin doktor yuru demis.kafam karisti simdi benim

ay aryaaaaa, çok şükür :) çooook sevindim yazdığına, endişeleniyordum :) allahım bol sağlıkla nice haftalar versin sizlere :)
çok mutlu oldum çooook :))

Rabbim ağız tadıyla sağlıcakla bebisini buyutmeyi nasip etsin cnm. Birde süt için inciri bol suda hasla şekersiz . Suyunu ic cnm. Birde bulgur tüket bol bol oda süt yapıcı birde ekte bi çay var onu da dene. Burdan bi arkadaş tavsiye etmişti

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-28-23-40-18.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 70

ayyy harika, allah analı babalı sağlıkla, huzurla, mutlulukla büyümeyi nasip etsin tüm ailenize :)))
maşallah maşallah :))

ay helal olsun valla :) benim kafadan biri daha var :)) 2 saatte bir uyandırın diye söylüyorlar ama benimkiler nerdeeee :)) deniz 3.5, batı 4.5 saatte bir acıkıyordu :) annem söylemişti bana da nasıl olsa acıkacak bırak çocuğu diye :)
hem de kendi uyanınca daha iyi emiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…