- 15 Ekim 2012
- 402
- 275
- 303
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.581
içimi rahatlattın valla. bende korkuyorum çatı muaynesinden. doktorum doğumu tetiklediği için doğuma yakın yapıcam dedi. yani ben hala doğuma uzağımanneler ve içerde dışarda tüm bebeklere selamlar sevgiler
dün kontrolümüz vardı, bebişimiz 3129'dan 3192'ye çıkmış, sağlıklı olsun da temennim daha fazla almaması, normal doğsun istiyoruz çünkü. kilo alımı yavaşlamış daha fazla almaz diye tahmin ediyorum bir dengesizlik olmazsa inşaallah.
bu arada, çatı muayenesi oldum. bebeğin başı yukardaymış, daha başı kanala yerleşmemiş, doğum zamanı belli olurmuş normal olup olmayacağı. bebeğin kilosunu sordu ebe, söyledim. daha fazla almazsa senin için iyi dedi.
doğumhaneye gittiğimde gerim gerim gerilmiştim önce. içeri aldılar ''çok zor mu yaa'' diye sordum ebeye. yok ya bir zorluğu yok falan dedi. ilk defa alttan muayene olduğum için stres olmuştum epey. canım çok yanarsa diye korkmuştum. kurbanlık koyun gibi hissettim kendimiçatala çık dedi çıktım nasıl bir cesaret geldi bilemedim normalde çok korkağımdır çünkü. kendini çok kasmazsan canın yanmaz dedi ebe, yanmadı da aslında başta sonra biraz acıdı o da afedersiniz akıntım çokmuş ondan acımış öyle dedi ebe, galiba biraz enfeksiyonum vardı.
bu kadar ayrıntıya niye giriyorum? korkmayın diye canlarım. çatı muayenesi ya yapılırsa diye kara kara düşünürken bile strese giriyordum, öyle korkacak değilmiş. ben gibi pimpirikli bir korkak atlattıysa, gözünüzde hiç büyütmeyin diye paylaşmak istedim
Super_anne1411 aynı durumdayız günlerimiz arasında 1 fark var ve bayramda doğurmayaydık diyorum.
B bikonusalim azımsanmayacak kadar annemiz kaldı gene de temmuza galiba canım :)
Aynen banada dediler kantron yağını hatta saf zeytinyağına sarı kantron koy beklet o da olur dediler de yapmadım yapsammıkiKantaron yağını bir araştır istersen göğüs için canım
Benim dogumuma son iki gun kala kasiklarimda araliksiz olarak adet sancisina benzer agrilar olmustu. Dogumum gece 12 de gerceklesti. O gun oglen ve aksam olmak uzere iki defa nisanim gelmisti. Anlamistim zaten. Sanci bekliyordum. Sancilar da aksam aaat 19.40 gibi baslamisti.normal doğum yapan arkadaşlar. hiç doğum yapacağınız farkettiniz mi. yani belirtiler oldu mu?
Miadi gelmiş bebeğinizin canınızı sıkmayın dışarıda da büyür güzel güzel hepimizin hakkinda hayırlısı olsunMerhabalar kızlar dün kontrole gitmistim biraz da canım sıkkindı kilosu artmış 150-200 gr ama suyu yerine gelmemis azalmış biraz daha hatta su icmeme rağmen hareket lerini takip ediyoruz pazartesi bile olabilir dedi dün çok dua ettim hayırlısı artık
Gozun aydinSevgili annisler ve melekleri. Ben melegime kavuştum darisi hasretle bekleyenlere diyorum. 9 yil sonra tekrar anne olmanin tadina kavusturan rabbime sukurler olsun. Burak imiz 3070 kg 48 cm dogdu. Cok sukur hersey yolunda.
Ben genel anestezi ile dogurmayi beklerken dogumhanede spinal oldum. Iyiki de olmusum. Aglaya aglaya spinalin ignesini yaptirdim ama iyiki beni ikna edip yapmislar. Hersey cok guzeldi. Melegimin kokusunu duymak beni cok mutlu etti.
Neyse basinizi cok sisirdim. Hakkinizi helal edin.
Kadir geceniz de mubarek olsun bu arada...
Acikca da soylesen bisey degismezdi malesef..Aynen canım önümde en az 1 ay var dayanmam gereken. O kadar da ima ettim şöyle dayanamıyorum böyle oturamıyorum diye ama eşimin iki erkek kardeşi ve annesi sonuçta. Onların düşünmesi lazımdı..
Canimm iyi olmaniza cok sevindim. Ameliyat olmadi anladgm kadariyla insallah ameliyat gerektircek bi durumu yokturarkadaşlar iyi geceler kadir gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah.
biz bu akşam taburcu olduk bir an bile boş vaktim olmadı. şimdi 1 saat 5 dk uyku vaktim oldu 5dklığına girdim.
biz iyiyiz ama kızım Deniz sıkı takip altında. başında nöbetteyiz en ufak aksilikte acile getirin dediler. sürekli tetikteyiz inşallah acile gitmemize hiç gerek olmaz ama insan tedirgin oluyor işte.
sizler nasılsınız? hepinizi tek tek çok merak ediyorum ama okuyamıyorum
yedoğan bebeklerimize allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah.
hepinize dua ediyorum kendinize çok iyi bakın ♥
bir de sizden emzirme teknikleri rica ediyorum uyandırmak zor oluyor uyandırınca nasıl oturup nasıl tutucam. bazen oluyor bazen olmuyor kv kv annem babam aneannem eşim ben eltim kaynım arkadaşlarım allah hepsinden razı olsun hep yanımdalar ama olmayınca olmuyor iştedikişlerden dolayı sıkıntılıyım zaten bi de tutamayınca bi de uyuyunca emzirmek çooook zor oluyo
Doğsun die stres yap.o zman doğmuyo kız ben denedim.tecrübeyle Sabit 
Ara ara sancım oluyo ödüm kopuyo devami gelcek diyeanneler ve içerde dışarda tüm bebeklere selamlar sevgiler
dün kontrolümüz vardı, bebişimiz 3129'dan 3192'ye çıkmış, sağlıklı olsun da temennim daha fazla almaması, normal doğsun istiyoruz çünkü. kilo alımı yavaşlamış daha fazla almaz diye tahmin ediyorum bir dengesizlik olmazsa inşaallah.
bu arada, çatı muayenesi oldum. bebeğin başı yukardaymış, daha başı kanala yerleşmemiş, doğum zamanı belli olurmuş normal olup olmayacağı. bebeğin kilosunu sordu ebe, söyledim. daha fazla almazsa senin için iyi dedi.
doğumhaneye gittiğimde gerim gerim gerilmiştim önce. içeri aldılar ''çok zor mu yaa'' diye sordum ebeye. yok ya bir zorluğu yok falan dedi. ilk defa alttan muayene olduğum için stres olmuştum epey. canım çok yanarsa diye korkmuştum. kurbanlık koyun gibi hissettim kendimiçatala çık dedi çıktım nasıl bir cesaret geldi bilemedim normalde çok korkağımdır çünkü. kendini çok kasmazsan canın yanmaz dedi ebe, yanmadı da aslında başta sonra biraz acıdı o da afedersiniz akıntım çokmuş ondan acımış öyle dedi ebe, galiba biraz enfeksiyonum vardı.
bu kadar ayrıntıya niye giriyorum? korkmayın diye canlarım. çatı muayenesi ya yapılırsa diye kara kara düşünürken bile strese giriyordum, öyle korkacak değilmiş. ben gibi pimpirikli bir korkak atlattıysa, gözünüzde hiç büyütmeyin diye paylaşmak istedim
Super_anne1411 aynı durumdayız günlerimiz arasında 1 fark var ve bayramda doğurmayaydık diyorum.
B bikonusalim azımsanmayacak kadar annemiz kaldı gene de temmuza galiba canım :)
Bayramda doktorun hastanede olcakmiymis canm. Bayramda uni hastaneleri disinda doktor bulamayacgm icin tedirgin oldum yuruyusu falan gelecek cumartesi gunune kadar biraktim tetikleyecek hic bisey yapmayim dedim ama senin doktor yuru demis.kafam karisti simdi benimBenimkinin gelmeye niyeti yokmuş,yukarılarda halen kanala inmemiş 9 gün verdi.yuruyus yap dedi insin bebek. İnşallah canım ya dedimhastanede karar kıldım medipol bağcılar gayet güzeldi. Hayırlısı olsun bakalım.
Öncelikle hayırlı kandiller güzel anne adayları ve ben buralarda yokken anne olanlar:)uzun zamandır yazamadım merak edip soranlar olmuş Hakkınızı helal edin.minik kızımla uğraşmaktan girip bi baksam da topiğe yazamadım:)Cumartesi günü iki hafta olacak taburcu olduk Elhamdülillah sonsuz Şükürler olsun Rabb'ime.iyiyiz Şükürler olsun.hepinizi çok merak ediyorum umuyorum ve yüce Rabbimden diliyorum hepiniz çok iyisinizdir.bu gece hepinize dua edicem inşallah.sizde dualarınızda minik kızımı unutmayın teyzeleri.tek tek etiketleyemiyorum hepinizi çok seviyoruz ve hepinizden Allah Razı olsun.dualarınızın enerjisini aldık emin olun.fırsat buldukça girip bakmaya çalışıcam zira çok merak ediyorum kimler minik kuzularına kavuştu diye:)
Canım benim çok sağol, garmastanı almak şart oldu artık.inan hayatımda hiç bu kadar su içtiğim olmamıştıdiğer önerilerinizi de denemek lazım. Bugün kaynar yaptım onu da içtim içinde bayağı baharat var umarım işe yarar. İlk banyosunu yaptırdık kuzumun ebemiz yıkamamızı söyledi. Akıntı vs. Olursa doktora gideceğiz artık. Aradan 12 yıl geçince tecrübe falan kalmıyormuş Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Super_anne1411 kuzum maaşallah Ediz ciğime Bayram'ı atlatın öyle gelsin yavru
Sevgili annisler ve melekleri. Ben melegime kavuştum darisi hasretle bekleyenlere diyorum. 9 yil sonra tekrar anne olmanin tadina kavusturan rabbime sukurler olsun. Burak imiz 3070 kg 48 cm dogdu. Cok sukur hersey yolunda.
Ben genel anestezi ile dogurmayi beklerken dogumhanede spinal oldum. Iyiki de olmusum. Aglaya aglaya spinalin ignesini yaptirdim ama iyiki beni ikna edip yapmislar. Hersey cok guzeldi. Melegimin kokusunu duymak beni cok mutlu etti.
Neyse basinizi cok sisirdim. Hakkinizi helal edin.
Kadir geceniz de mubarek olsun bu arada...
Canım çok şükür yavrunla evindesin. İnşallah hiçbir müdahaleye gerek kalmadan sağlıkla büyüteceksin kızını. Emzirme için kucağında tutamıyorsan emzirme destek minderleri var ben doğum öncesi almıştım. Eşim bile iyi ki almışsın diyor, çok rahat edersin emzirirken. Deniz de aynı şekilde uyanmak bilmiyor, her yolu denedim ama ebelerin dediği gibi 2 saatte bir emzirme için uyandıramıyorumuyanmıyor. ben de onun keyfine bıraktım acıkınca uyanıyor nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?