- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.601
Aynen öyle Can'ım, ıslak bezle yüzünü sildim altını açtım olmadı memeyi iki çekip bırakıyor. Kendisi uyanınca (3,5 - 4 saatte bir ) her memeyi yarım saat toplam bir saat emiyor. Demekki karnı iyi doyuyor çok şükür bugün 10 günlük olduk sarılık falan da olmadık.ay helal olsun valla :) benim kafadan biri daha var :)) 2 saatte bir uyandırın diye söylüyorlar ama benimkiler nerdeeee :)) deniz 3.5, batı 4.5 saatte bir acıkıyordu :) annem söylemişti bana da nasıl olsa acıkacak bırak çocuğu diye :)
hem de kendi uyanınca daha iyi emiyor :))
Teşekkürler Allah hayırlı bir zamanda dogmasini nasip etsin tüm bebislerinMiadi gelmiş bebeğinizin canınzı sıkmayın dışarıda da büyür güzel güzel hepimizin hakkinda hayırlısı olsun
Sağol canım..Allah razı olsun..
Benim doğum kanalına ıkınma yardımıyla indi.İnşallah senin de girer canım.Bunun için endişe etme.Kızlar kontrolden geldim daha doğum kanalına girmemiş 3460 gr olmuş kanamam devam ediyor haftaya kadar olmazsa cuma gel yatış yapıp yapmayacağımıza karar verelim dedi. Doğum kanalına inmezse normal doğum olmaz dimi kızlar bir de acaba bir haftada iner mi
Aynen öyle Can'ım, ıslak bezle yüzünü sildim altını açtım olmadı memeyi iki çekip bırakıyor. Kendisi uyanınca (3,5 - 4 saatte bir ) her memeyi yarım saat toplam bir saat emiyor. Demekki karnı iyi doyuyor çok şükür bugün 10 günlük olduk sarılık falan da olmadık.
Canim 10 dk nin altına düşmüş doktorunla görüş hemen allah korusun beb3k kanalda sikisir falan ağrı eşiğin yüksek olabilir illa bagirtmadi gerekmiyor kasılma da dogumbelirtisiK8zlar allah rizasi icin bana cvp yazin.40 hafta oldu iki gundur duzenli kasilmalar var simdu 7 dk ya dustu 30 40 sn suruyo ama dayanabilecegim siddette bagirtmiyo beni henuz nisan yada su gelisi yok bi akil verin ne yapiyim bosuna dogumhanede saatlwrce kalmak istemiyorum
Canım inşallah yaa çok endişeliyim sezaryan olmak istemiyorumBenim doğum kanalına ıkınma yardımıyla indi.İnşallah senin de girer canım.Bunun için endişe etme.
Benimkinin gelmeye niyeti yokmuş,yukarılarda halen kanala inmemiş 9 gün verdi.yuruyus yap dedi insin bebek. İnşallah canım ya dedimhastanede karar kıldım medipol bağcılar gayet güzeldi. Hayırlısı olsun bakalım.
Bepantholun ustune cilt bakim el ve yüz için yaziyorsa olur canim. Ben onu sürüyorum. Teyzem eczaci ogluma dogum yaptigimda o tavsiye etmisti.insanbuL canım ben dudağımda uçuk çıktığında bepanthol almıştım acaba o göğüs ucuna sürmek için olur mu
Ben bebek için olanı kullanıyorum o olmaz mı :/Bepantholun ustune cilt bakim el ve yüz için yaziyorsa olur canim. Ben onu sürüyorum. Teyzem eczaci ogluma dogum yaptigimda o tavsiye etmisti.
denizbatiekin ahh dogurmamis hatun :) sen beni doguma yollarsin eminim :)
Evet canım aynen öyle tek tesellim geç döllenme olması. Zaten doğumuda beklediğimiz tarihte olmayacak gibi o yüzden bu ihtimali daha çok düşündürüyor.Mrb canim.. Fazla takip edemiyorum ama ara sira okuyorum. Yazini gorunce cvp vermek istedim..
Benim de son adet tarihim 20 Ekim'di.. Doktora gittigimde gec dollenme oldugunu soyleyip sat imi 31 Ekim olarak degistirdi. Bundan sonra 20 Ekim'i unut dedi.. O gunden bu yana 31 Ekim le uyumlu ultrason da. Senin de gec dollenmeyse eger, bebegin kilosunun dusuk olmasi ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?