2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aynen öyle Can'ım, ıslak bezle yüzünü sildim altını açtım olmadı memeyi iki çekip bırakıyor. Kendisi uyanınca (3,5 - 4 saatte bir ) her memeyi yarım saat toplam bir saat emiyor. Demekki karnı iyi doyuyor çok şükür bugün 10 günlük olduk sarılık falan da olmadık.

Kızlar kontrolden geldim daha doğum kanalına girmemiş 3460 gr olmuş kanamam devam ediyor haftaya kadar olmazsa cuma gel yatış yapıp yapmayacağımıza karar verelim dedi. Doğum kanalına inmezse normal doğum olmaz dimi kızlar bir de acaba bir haftada iner mi

Benim doğum kanalına ıkınma yardımıyla indi.İnşallah senin de girer canım.Bunun için endişe etme.

ohhh maşallah :) yarasın kuzuya :)

K8zlar allah rizasi icin bana cvp yazin.40 hafta oldu iki gundur duzenli kasilmalar var simdu 7 dk ya dustu 30 40 sn suruyo ama dayanabilecegim siddette bagirtmiyo beni henuz nisan yada su gelisi yok bi akil verin ne yapiyim bosuna dogumhanede saatlwrce kalmak istemiyorum

Canim 10 dk nin altına düşmüş doktorunla görüş hemen allah korusun beb3k kanalda sikisir falan ağrı eşiğin yüksek olabilir illa bagirtmadi gerekmiyor kasılma da dogumbelirtisi

Daha oncede dediğim gibi cnm medipol bu çevrede gidilebilecek en iyi hastane. Kalkip acibadem e 15000 vermenin anlamı yok. Hangi doktora gideceksin

@Aryadeniz38 canim sizden haber almak cok guzel. Cok ama cok sevindim evinize donmenize. Size boool saglkkli mutlu gunler diliyorum :)
matsiyahoje bebisinin iyi olmasi cok sevindirici canim benim. Gozun aydin insallah..
tulaykavas hocam gozun aydin gule gule buyutun minik oğluşu insallah :)
S Sevrube zor bir dogum olmus ama kavusmussun yavruna gozun aydin canim. Gule gule buyut...

denizbatiekin ahh dogurmamis hatun :) sen beni doguma yollarsin eminim :)

kendi gelmezse gidişata göre son 10 gün :)) ama anlayamadığım ağrılarım var. iki gündür normalde olmayan ağrılar. çok hafif göbek deliğimin altına doğru, kasık bölgesinde ağrım oluyordu ve geçiyordu ancak özellikle bugün baya yorucu ve sık olmaya başladılar. sancı olduğunu sanmıyorum. hissederim heralde sancı olsa.
birde alttan baskı hissediyorum. yatarken iyi ama kalktığımda ağırlık var gibi. ay anlatamıyorum da :)) değişik :))

sanki ishal olmuşum da karnım gazdan ağrıyor gibi ama tam olarak ta öyle değil gibi :)) şu 5dk. bir olacakları merak ediyorum, bakalım kendi gelmeye niyetlenir mi hatun :)))

Evet canım aynen öyle tek tesellim geç döllenme olması. Zaten doğumuda beklediğimiz tarihte olmayacak gibi o yüzden bu ihtimali daha çok düşündürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…