- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.621
Canim @batideniz onu kullaniyordu sanirim. Ben yara oldugunda suanki kullandigim cok iyi gelmisti o yuzden simdiden sürüp engel olmak icin deney yapiyorum :)Ben bebek için olanı kullanıyorum o olmaz mı :/
Canimm gozun aydin coook sevindim :)) senin kız zaten her haliyle farklı olduKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.iyi temennilerinizden dolayı.etiketleyemiyorum ayrı ayrı.hepinizi çoook seviyorum Temmuz anneleri.bende temmuz annesi olucam belki haziranda gelir minnakım acaba yengeçmi olacak ikizler mi derken Nisan annesi olup koç bi kızım oldu:)))Elhamdülillah Yaşadığım ve yaşayacacağım herşeye Hamdolsun.bi arkadaş vardı bebeğinin beyninde bi problem vardı ismini hatırlayamadım hatırlayan var mı?doğum yaptı mı acaba bebeği nasıl?
Ben bi normal dogum yaptigim halde suan bedenimde neler oluyor anlayamiyorum inan :) karnimdaki agrilar gaz sancisi mi baska sebepleri mi var bilmiyorum :)kendi gelmezse gidişata göre son 10 gün :)) ama anlayamadığım ağrılarım var. iki gündür normalde olmayan ağrılar. çok hafif göbek deliğimin altına doğru, kasık bölgesinde ağrım oluyordu ve geçiyordu ancak özellikle bugün baya yorucu ve sık olmaya başladılar. sancı olduğunu sanmıyorum. hissederim heralde sancı olsa.
birde alttan baskı hissediyorum. yatarken iyi ama kalktığımda ağırlık var gibi. ay anlatamıyorum da :)) değişik :))
sanki ishal olmuşum da karnım gazdan ağrıyor gibi ama tam olarak ta öyle değil gibi :)) şu 5dk. bir olacakları merak ediyorum, bakalım kendi gelmeye niyetlenir mi hatun :)))
Her sey var desene
Biz bebeğimizi kucağımıza alıp evimize döndük çok şükür. darısı bekleyiş içinde olan anne adaylarımızın başına.. dikiş ağrılarm var biraz.birazda kalçam ağrıyor nedense. 3.330 gr doğdu oğlum 39+1 de.
Canım suni sancıyla mı oldu seninBenim doğum kanalına ıkınma yardımıyla indi.İnşallah senin de girer canım.Bunun için endişe etme.
Canim sanirimKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.iyi temennilerinizden dolayı.etiketleyemiyorum ayrı ayrı.hepinizi çoook seviyorum Temmuz anneleri.bende temmuz annesi olucam belki haziranda gelir minnakım acaba yengeçmi olacak ikizler mi derken Nisan annesi olup koç bi kızım oldu:)))Elhamdülillah Yaşadığım ve yaşayacacağım herşeye Hamdolsun.bi arkadaş vardı bebeğinin beyninde bi problem vardı ismini hatırlayamadım hatırlayan var mı?doğum yaptı mı acaba bebeği nasıl?
Masallah Allah anali babali buyutsün :)Biz bebeğimizi kucağımıza alıp evimize döndük çok şükür. darısı bekleyiş içinde olan anne adaylarımızın başına.. dikiş ağrılarm var biraz.birazda kalçam ağrıyor nedense. 3.330 gr doğdu oğlum 39+1 de.
Canım öncelikle maşallah yavruya. Benim oğlum dogum kanalına 6. Cm de indi :) yani kanalda değildi gece nisanim geldi sabah sancim oldu 1 cm açılma ile 38+5 gittim suni sancı verildi 8 saatte dogurdum yani kanala inmesi gerekmez zaten ikinma ile iniyor suni sancı da indiriyor bebeği zaten aşağı benim karnım dimdik one doğru uzamisti hiç düşmemişti bile aşağı :) doktoruna soyle sezaryene almak için bahane uretmesinler sakin imkanın varken normal dogum bak keyfineKızlar kontrolden geldim daha doğum kanalına girmemiş 3460 gr olmuş kanamam devam ediyor haftaya kadar olmazsa cuma gel yatış yapıp yapmayacağımıza karar verelim dedi. Doğum kanalına inmezse normal doğum olmaz dimi kızlar bir de acaba bir haftada iner mi
Evet canım sunni sancı olmadan bana sancı uğramazdı zaten :) anca 43. Haftada başlar sancı.. Galiba bizim genler biraz zoru seviyor..Canım suni sancıyla mı oldu senin
Ay canım içimi rahatlattın bilmediğim için bugün ağlayıp durdum sezaryandan kaçınıyorum bu süreç beni çok yıprattı o yüzdenCanım öncelikle maşallah yavruya. Benim oğlum dogum kanalına 6. Cm de indi :) yani kanalda değildi gece nisanim geldi sabah sancim oldu 1 cm açılma ile 38+5 gittim suni sancı verildi 8 saatte dogurdum yani kanala inmesi gerekmez zaten ikinma ile iniyor suni sancı da indiriyor bebeği zaten aşağı benim karnım dimdik one doğru uzamisti hiç düşmemişti bile aşağı :) doktoruna soyle sezaryene almak için bahane uretmesinler sakin imkanın varken normal dogum bak keyfine
:) peki doktorun zorlamayacak mı ay bizimkisi 40ı geçirmiyor ya arkadaşımı 39+4te aldı bana da bir hafta mühlet verdi suni sancıya da razıyım canım sezaryan olmasın da hayırlısıyla normal doğum olsun inşallahEvet canım sunni sancı olmadan bana sancı uğramazdı zaten :) anca 43. Haftada başlar sancı.. Galiba bizim genler biraz zoru seviyor..
Ben de seninle aynıyım Arife günü 08:30 da giricem sezaryene.. Anesteziden korkma bir anlık, daha yeni bir tanıdık yaptı doğum ve boşu boşuna korkmuşum Keske hiç takmasaydım anesteziyi dedi..ama ben çok kötüyüm biliyor musun bugüne kadar güzel geldim ama şimdi hiç huzurum yok...çok heyecanlıyım kızlarr..arife sabah 8 de doğuma gireceğim..uykularım kaçtı epidral korkusundan...
neden huzurun yokk hayırdır ?Ben de seninle aynıyım Arife günü 08:30 da giricem sezaryene.. Anesteziden korkma bir anlık, daha yeni bir tanıdık yaptı doğum ve boşu boşuna korkmuşum Keske hiç takmasaydım anesteziyi dedi..ama ben çok kötüyüm biliyor musun bugüne kadar güzel geldim ama şimdi hiç huzurum yok...
Bana da annem getirdi deneyeceğim bakalım inş iyi olur.Aynen banada dediler kantron yağını hatta saf zeytinyağına sarı kantron koy beklet o da olur dediler de yapmadım yapsammıki
Sağol kuzum çok zevkli insan herseyi unutuyorAllah kolaylıklar versin canım benimm tatlı bi yoğunluktur eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?