2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.iyi temennilerinizden dolayı.etiketleyemiyorum ayrı ayrı.hepinizi çoook seviyorum Temmuz anneleri.bende temmuz annesi olucam belki haziranda gelir minnakım acaba yengeçmi olacak ikizler mi derken Nisan annesi olup koç bi kızım oldu:)))Elhamdülillah Yaşadığım ve yaşayacacağım herşeye Hamdolsun.bi arkadaş vardı bebeğinin beyninde bi problem vardı ismini hatırlayamadım hatırlayan var mı?doğum yaptı mı acaba bebeği nasıl?

Canimm gozun aydin coook sevindim :)) senin kız zaten her haliyle farklı oldu
Hep guzel haberlerinizi aliriz insallah bundan sonrada saglikli huzurlu mutlu uzun bi omru olsun insallah

Ben bi normal dogum yaptigim halde suan bedenimde neler oluyor anlayamiyorum inan :) karnimdaki agrilar gaz sancisi mi baska sebepleri mi var bilmiyorum :)
Sen bu gidisle normal doguma dogru ilerliyorsun sanki :) cok mu arzuladin ne yaptin normal dogurmayi bedenin hazirlanmis heralde

Canim sanirim pinar39 dan bahsediyorsun. Bayagidir girmiyor ben de merak ediyorum. İnsallah her sey yolundadir.

Masallah Allah anali babali buyutsün :)

Canım öncelikle maşallah yavruya. Benim oğlum dogum kanalına 6. Cm de indi :) yani kanalda değildi gece nisanim geldi sabah sancim oldu 1 cm açılma ile 38+5 gittim suni sancı verildi 8 saatte dogurdum yani kanala inmesi gerekmez zaten ikinma ile iniyor suni sancı da indiriyor bebeği zaten aşağı benim karnım dimdik one doğru uzamisti hiç düşmemişti bile aşağı :) doktoruna soyle sezaryene almak için bahane uretmesinler sakin imkanın varken normal dogum bak keyfine

Gercektenmi zaten sabahtan beri cok az hareket ediyo bende nisan yada su bekliyorum saf gibi ilk dogumum suni sanciyla baslamisti onun tarzinda bi sanci degil demekki normal dogum sancisi

Ay canım içimi rahatlattın bilmediğim için bugün ağlayıp durdum sezaryandan kaçınıyorum bu süreç beni çok yıprattı o yüzden

Evet canım sunni sancı olmadan bana sancı uğramazdı zaten :) anca 43. Haftada başlar sancı.. Galiba bizim genler biraz zoru seviyor..
:) peki doktorun zorlamayacak mı ay bizimkisi 40ı geçirmiyor ya arkadaşımı 39+4te aldı bana da bir hafta mühlet verdi suni sancıya da razıyım canım sezaryan olmasın da hayırlısıyla normal doğum olsun inşallah

çok heyecanlıyım kızlarr..arife sabah 8 de doğuma gireceğim..uykularım kaçtı epidral korkusundan...
Ben de seninle aynıyım Arife günü 08:30 da giricem sezaryene.. Anesteziden korkma bir anlık, daha yeni bir tanıdık yaptı doğum ve boşu boşuna korkmuşum Keske hiç takmasaydım anesteziyi dedi..ama ben çok kötüyüm biliyor musun bugüne kadar güzel geldim ama şimdi hiç huzurum yok...

neden huzurun yokk hayırdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…