- 24 Ağustos 2013
- 1.239
- 691
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.641
Sağol canim tesekkurlerOyy oyyy oyyy maşallah size. Gözün aydın cnm. Güle güle büyüt bebisini ağız tadıyla sevdiklerinle insallah
Hayirlisi olsun canim korkma şu gibi geçiçek ınsallah Bak 14 günlük olduk bileçok heyecanlıyım kızlarr..arife sabah 8 de doğuma gireceğim..uykularım kaçtı epidral korkusundan...
Cok tesekkyr ederim en guzeli normal ama iste kismet olmazsa olmuyo agrilari cekicez mecburHayırlı uğurlu olsun bebeğin.. O ağrıdan çok korkuyor ve pırt diye normal doğurmak istiyorm kolay doğum yok galiba
Hayirlisi olsun canimBiz bebeğimizi kucağımıza alıp evimize döndük çok şükür. darısı bekleyiş içinde olan anne adaylarımızın başına.. dikiş ağrılarm var biraz.birazda kalçam ağrıyor nedense. 3.330 gr doğdu oğlum 39+1 de.
Bende 3 gun once spinal ile dogurdum korkma zaten bir anda uyusuyo ve bisey hussetmeden bebegin aglama sesini duyuyosun sonrasinda dikusler ağriyo ama bebeğin yuzunu gordukce ağrilari takmiyosunçok heyecanlıyım kızlarr..arife sabah 8 de doğuma gireceğim..uykularım kaçtı epidral korkusundan...
inşallah cnm...fenalık hissi mide bulantısı gelir ameliyat sırasında diye korkuyorumHayirlisi olsun canim korkma şu gibi geçiçek ınsallah Bak 14 günlük olduk bile
Ben bebek için olanı kullanıyorum o olmaz mı :/
Ben bi normal dogum yaptigim halde suan bedenimde neler oluyor anlayamiyorum inan :) karnimdaki agrilar gaz sancisi mi baska sebepleri mi var bilmiyorum :)
Sen bu gidisle normal doguma dogru ilerliyorsun sanki :) cok mu arzuladin ne yaptin normal dogurmayi bedenin hazirlanmis heralde
sonrasını takmıyorumm.oğlumda genel anestezi oldum çok acımıştı doğum sonrası...ama derdiim ameliyat sırasında korku yaşamakBende 3 gun once spinal ile dogurdum korkma zaten bir anda uyusuyo ve bisey hussetmeden bebegin aglama sesini duyuyosun sonrasinda dikusler ağriyo ama bebeğin yuzunu gordukce ağrilari takmiyosun
Biz bebeğimizi kucağımıza alıp evimize döndük çok şükür. darısı bekleyiş içinde olan anne adaylarımızın başına.. dikiş ağrılarm var biraz.birazda kalçam ağrıyor nedense. 3.330 gr doğdu oğlum 39+1 de.
inşallah cnm...fenalık hissi mide bulantısı gelir ameliyat sırasında diye korkuyorum
Bana kedi pozisyonunda oturarak yapildi iğne anestesici uyuz bir adamdi hareket etme sakin yoksa uyusmaz bak dedi korkudan put gibi kaldimcanımcım, eğer benim gibi korku-fobi durumun var ise ameliyat sırasında hiçbir his olmayacak emin ol :) ama epidural yapılırken doktoruna, sen yatarken yapabilecek mi sorabilirsin. ben iyi hissetmediğim için normalde oturarak yaptığını ama bana yatarak yapabileceğini söyledi ve inan çok rahat ettim.
o esnada sana destek olması için hemşire- hasta bakıcı vs isteyebilirsin yanına. ellerini tutsan yetiyor :) ama aileden ya da tanıdık kimseyi almadılar benim yanıma. hemşirenin elini tutmuştum :))
ilk iki çocuğundan 42. Haftayı beklediler ama bu tosun olunca zaten 42 de falan doguramazsın dedi.Bu yüzden erken başlatıldı doğum süreci.Ama iyi ki de dinlemisim çünkü ben de sezeryan olmak istemiyordum.38+4 te 4.400 doğdu. Ama ne doğmak.. muhtesem bir deneyim :):) peki doktorun zorlamayacak mı ay bizimkisi 40ı geçirmiyor ya arkadaşımı 39+4te aldı bana da bir hafta mühlet verdi suni sancıya da razıyım canım sezaryan olmasın da hayırlısıyla normal doğum olsun inşallah
Ya biz ne zaman doğurcazkaç kişinin doğum hikayesini okuyup ağladım burada.. başıma ne geleceğini de bilmiyorum ya meleğime kavuşma isteği bastırıyor hepsini..
Kaç kişi kaldık acaba
Kesinlikle ya çok merak ediyorum bende..Aynı duygular içindeyim. Çok merak ediyorum yüzünü, kokusunu. Doğum nasıl olcak telaşı ayro bir olay. Bir an önce geçsin zaman artık istiyorım. Hayırlısıyla sağlığıyla bi kucağıma alsam ohh çekicem valla.
Ben varım ama bayram bitene kadar dogmasin mumkunse :)Ya biz ne zaman doğurcazkaç kişinin doğum hikayesini okuyup ağladım burada.. başıma ne geleceğini de bilmiyorum ya meleğime kavuşma isteği bastırıyor hepsini..
Kaç kişi kaldık acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?