2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
çok heyecanlıyım kızlarr..arife sabah 8 de doğuma gireceğim..uykularım kaçtı epidral korkusundan...
Bende 3 gun once spinal ile dogurdum korkma zaten bir anda uyusuyo ve bisey hussetmeden bebegin aglama sesini duyuyosun sonrasinda dikusler ağriyo ama bebeğin yuzunu gordukce ağrilari takmiyosun

hemde nasıl :) çok istiyorum normal doğum yapabilmek. hayırlısı ne ise o olsun :))

ben de bilmiyorum ki normal doğum nasıl birşey, nasıl başlar :))

Bende 3 gun once spinal ile dogurdum korkma zaten bir anda uyusuyo ve bisey hussetmeden bebegin aglama sesini duyuyosun sonrasinda dikusler ağriyo ama bebeğin yuzunu gordukce ağrilari takmiyosun
sonrasını takmıyorumm.oğlumda genel anestezi oldum çok acımıştı doğum sonrası...ama derdiim ameliyat sırasında korku yaşamak

inşallah cnm...fenalık hissi mide bulantısı gelir ameliyat sırasında diye korkuyorum

canımcım, eğer benim gibi korku-fobi durumun var ise ameliyat sırasında hiçbir his olmayacak emin ol :) ama epidural yapılırken doktoruna, sen yatarken yapabilecek mi sorabilirsin. ben iyi hissetmediğim için normalde oturarak yaptığını ama bana yatarak yapabileceğini söyledi ve inan çok rahat ettim.
o esnada sana destek olması için hemşire- hasta bakıcı vs isteyebilirsin yanına. ellerini tutsan yetiyor :) ama aileden ya da tanıdık kimseyi almadılar benim yanıma. hemşirenin elini tutmuştum :))

Bana kedi pozisyonunda oturarak yapildi iğne anestesici uyuz bir adamdi hareket etme sakin yoksa uyusmaz bak dedi korkudan put gibi kaldim

ilk iki çocuğundan 42. Haftayı beklediler ama bu tosun olunca zaten 42 de falan doguramazsın dedi.Bu yüzden erken başlatıldı doğum süreci.Ama iyi ki de dinlemisim çünkü ben de sezeryan olmak istemiyordum.38+4 te 4.400 doğdu. Ama ne doğmak.. muhtesem bir deneyim :)

Ya biz ne zaman doğurcaz kaç kişinin doğum hikayesini okuyup ağladım burada.. başıma ne geleceğini de bilmiyorum ya meleğime kavuşma isteği bastırıyor hepsini..
Kaç kişi kaldık acaba

Aynı duygular içindeyim. Çok merak ediyorum yüzünü, kokusunu. Doğum nasıl olcak telaşı ayro bir olay. Bir an önce geçsin zaman artık istiyorım. Hayırlısıyla sağlığıyla bi kucağıma alsam ohh çekicem valla.

Kesinlikle ya çok merak ediyorum bende..
herşeyi hazır kıyafetleri odası beşiği.. gidip gelip seviyorum.. bu son zamanlar hızlı geçmiyo mu bana mı öyle geliyo doğum çok ayrı zaten nişan gelecek sancı gelecek su gelecek iyi de nasıl? dediğin gibi sağlıkla hayırlarla gelsinler inş.
Mis kokularına kavuşalım Rabbimin izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…