- 15 Kasım 2015
- 252
- 292
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.661
Niye ya? Doktor sıkıntısı için mi? Bayram şekeri olur annesi sanaBen varım ama bayram bitene kadar dogmasin mumkunse :)
Ev curcuna oldu doğum yapıcam diye kaynana görümce çoluk çocuk doldu.. İşleri güçleri yemek yiyip devrilip yatmak.. 2 günüm kaldı annemle sürekli ortalık toplayıp mutfak banyo temizliyoruz.. Son günlerim böyle mi geçneliydi yoksa sevinç ve heyecanla mıneden huzurun yokk hayırdır ?
İşte bende öyleyim canımEv curcuna oldu doğum yapıcam diye kaynana görümce çoluk çocuk doldu.. İşleri güçleri yemek yiyip devrilip yatmak.. 2 günüm kaldı annemle sürekli ortalık toplayıp mutfak banyo temizliyoruz.. Son günlerim böyle mi geçneliydi yoksa sevinç ve heyecanla mıhayır benim hamile olmamda umurlarında değil kendileri yiyip içip yatıyor ben anlamadım niye geldiklerini..
Yok canım yaa sata göre 3gün var ama benimkinin gelmeye niyeti yokDoğuma 3 gün mü var
Ay Allah size yardım etsin..
Sana saatler geçiyor mu ya
Ya ama arkadaşlar öyle tatlı anlatıyor ki insanın doğurası geliyo
Arkadaş bu insanlarda hiçmi anlayış yok?Ev curcuna oldu doğum yapıcam diye kaynana görümce çoluk çocuk doldu.. İşleri güçleri yemek yiyip devrilip yatmak.. 2 günüm kaldı annemle sürekli ortalık toplayıp mutfak banyo temizliyoruz.. Son günlerim böyle mi geçneliydi yoksa sevinç ve heyecanla mıhayır benim hamile olmamda umurlarında değil kendileri yiyip içip yatıyor ben anlamadım niye geldiklerini..
Bayramda doktorun hastanede olcakmiymis canm. Bayramda uni hastaneleri disinda doktor bulamayacgm icin tedirgin oldum yuruyusu falan gelecek cumartesi gunune kadar biraktim tetikleyecek hic bisey yapmayim dedim ama senin doktor yuru demis.kafam karisti simdi benim
Daha oncede dediğim gibi cnm medipol bu çevrede gidilebilecek en iyi hastane. Kalkip acibadem e 15000 vermenin anlamı yok. Hangi doktora gideceksin
Benim doğum kanalına ıkınma yardımıyla indi.İnşallah senin de girer canım.Bunun için endişe etme.
Aynen canm doktor sıkıntısından. Normalde hemencecik gelsin istiyodum :)Niye ya? Doktor sıkıntısı için mi? Bayram şekeri olur annesi sana
ayyy yazık yaa..düşüncesiz insanlara çook kızıyorum..hele ki erkek tarafı bu şekilde davranarak resmen zevk alıyorlarr sanki...kız annesine hizmet ettirtme düşüncesi...haklısın ben k.v le karşı bloklardayım.yüxz vermem kendisine ..çünkü o da heepp çöreklenir ve yer arar hizmet ettirtmeye...o yüzden fazla yüz vermiyorum...sadece yarın akşam annem ve çok yakın arkadaşım gelicek kalmaya evime..sabah da 7 de hastaneye gideceğiz hayırlısıyla inşaalahhEv curcuna oldu doğum yapıcam diye kaynana görümce çoluk çocuk doldu.. İşleri güçleri yemek yiyip devrilip yatmak.. 2 günüm kaldı annemle sürekli ortalık toplayıp mutfak banyo temizliyoruz.. Son günlerim böyle mi geçneliydi yoksa sevinç ve heyecanla mıhayır benim hamile olmamda umurlarında değil kendileri yiyip içip yatıyor ben anlamadım niye geldiklerini..
Yeri rahat demek kiYok canım yaa sata göre 3gün var ama benimkinin gelmeye niyeti yok
La havle.... Akıl ihsan eylesin Allah onlara... Madem oyle oncesinde neden gelmislerEv curcuna oldu doğum yapıcam diye kaynana görümce çoluk çocuk doldu.. İşleri güçleri yemek yiyip devrilip yatmak.. 2 günüm kaldı annemle sürekli ortalık toplayıp mutfak banyo temizliyoruz.. Son günlerim böyle mi geçneliydi yoksa sevinç ve heyecanla mıhayır benim hamile olmamda umurlarında değil kendileri yiyip içip yatıyor ben anlamadım niye geldiklerini..
Bosver bak ben yasadim da cozemedim nasil biseyhemde nasıl :) çok istiyorum normal doğum yapabilmek. hayırlısı ne ise o olsun :))
ben de bilmiyorum ki normal doğum nasıl birşey, nasıl başlar :))
Yaaa ben nonucaammmilk iki çocuğundan 42. Haftayı beklediler ama bu tosun olunca zaten 42 de falan doguramazsın dedi.Bu yüzden erken başlatıldı doğum süreci.Ama iyi ki de dinlemisim çünkü ben de sezeryan olmak istemiyordum.38+4 te 4.400 doğdu. Ama ne doğmak.. muhtesem bir deneyim :)
Ya canım kendinizi biraz hamileye vurun ya(ki hamilesin) nasıl hizmet ediyorsunuz o kadar.. hastayım midem başım karnım birşeyler de yapma birçok şeyi.. yazıksın ya onlar seni düşünmüyor sen niye düşünüyorsun.. Hele doğurunca ne olacak.. Bebeğin içinde gene yapıyorsun.. doğunca o yavrucak sadece sana muhtaç olacak.. ne olur dikkat edin kendinize..Ev curcuna oldu doğum yapıcam diye kaynana görümce çoluk çocuk doldu.. İşleri güçleri yemek yiyip devrilip yatmak.. 2 günüm kaldı annemle sürekli ortalık toplayıp mutfak banyo temizliyoruz.. Son günlerim böyle mi geçneliydi yoksa sevinç ve heyecanla mıhayır benim hamile olmamda umurlarında değil kendileri yiyip içip yatıyor ben anlamadım niye geldiklerini..
Gece gece bana kahkaha attırdın ya sana moral vermek istemiş kadınYaaa ben nonucaammm
4kiloyu gecerse ben sezaryen isticem kesin
Dun kv tıp literatürlerini alt üst eden bi cümle kurdu; "iri bebek daha kolay doğar"
O an adımı unuttumben şokkk
Tum enerjimi pazar gunune sakliyorum ben o zamanEvet benim doktorda yok Bayram'da ama çok emin konuştu ben seni geldiğimde doğurtcam dedi11 temmuza dayanırsak oda.onun haricinde de doğum olursa hepsinin uzman doktor olacağını söyledi.bebek çok yukarıdaymış o yüzden yürü dedi tembeliz biz biraz sabah akşam 1 er saat dedi.inşallah bayram sonrasına kalırız Can'ım bende şu an onu temenni ediyorum. Biz tam 38+7 Deyiz.hayırlısı ne ise o olsun Hakkı'mızda Can'ım.dediğin gibi yorma kendini o Zaman bir de magnezyum içcem ben her gün kasılma önlüyor ya belki oda geciktirir
Aynen cnm çok beğendim duygu ışıl gencere gittim.çok ilgili bi doktoriçime sindi bayağı.fiyatları da gayet uygun normal 950 ,sezeryan 1900 + epidural 300 tl
Belki ciddi degildir o an iftardan hemen sonra konustuysan sekeri cikmis olabilir iftar oncesiyse oruc carpmistir ama kesin bisey olmus yaniYaaa ben nonucaammm
4kiloyu gecerse ben sezaryen isticem kesin
Dun kv tıp literatürlerini alt üst eden bi cümle kurdu; "iri bebek daha kolay doğar"
O an adımı unuttumben şokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?