2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
neden huzurun yokk hayırdır ?
Ev curcuna oldu doğum yapıcam diye kaynana görümce çoluk çocuk doldu.. İşleri güçleri yemek yiyip devrilip yatmak.. 2 günüm kaldı annemle sürekli ortalık toplayıp mutfak banyo temizliyoruz.. Son günlerim böyle mi geçneliydi yoksa sevinç ve heyecanla mı hayır benim hamile olmamda umurlarında değil kendileri yiyip içip yatıyor ben anlamadım niye geldiklerini..

İşte bende öyleyim canım

Arkadaş bu insanlarda hiçmi anlayış yok?
Walla okudukça sinirim tepeme çıkıyor, siz ne durumdasınız kimbilir.
Allah kolaylık, sabır versin canım.
Yat kalkma darılırsa darılsınlar

Evet benim doktorda yok Bayram'da ama çok emin konuştu ben seni geldiğimde doğurtcam dedi 11 temmuza dayanırsak oda.onun haricinde de doğum olursa hepsinin uzman doktor olacağını söyledi.bebek çok yukarıdaymış o yüzden yürü dedi tembeliz biz biraz sabah akşam 1 er saat dedi.inşallah bayram sonrasına kalırız Can'ım bende şu an onu temenni ediyorum. Biz tam 38+7 Deyiz.hayırlısı ne ise o olsun Hakkı'mızda Can'ım.dediğin gibi yorma kendini o Zaman bir de magnezyum içcem ben her gün kasılma önlüyor ya belki oda geciktirir

Daha oncede dediğim gibi cnm medipol bu çevrede gidilebilecek en iyi hastane. Kalkip acibadem e 15000 vermenin anlamı yok. Hangi doktora gideceksin

Aynen cnm çok beğendim duygu ışıl gencere gittim.çok ilgili bi doktor içime sindi bayağı.fiyatları da gayet uygun normal 950 ,sezeryan 1900 + epidural 300 tl

ayyy yazık yaa..düşüncesiz insanlara çook kızıyorum..hele ki erkek tarafı bu şekilde davranarak resmen zevk alıyorlarr sanki...kız annesine hizmet ettirtme düşüncesi...haklısın ben k.v le karşı bloklardayım.yüxz vermem kendisine ..çünkü o da heepp çöreklenir ve yer arar hizmet ettirtmeye...o yüzden fazla yüz vermiyorum...sadece yarın akşam annem ve çok yakın arkadaşım gelicek kalmaya evime..sabah da 7 de hastaneye gideceğiz hayırlısıyla inşaalahh

La havle.... Akıl ihsan eylesin Allah onlara... Madem oyle oncesinde neden gelmisler

Yaaa ben nonucaammm
4kiloyu gecerse ben sezaryen isticem kesin
Dun kv tıp literatürlerini alt üst eden bi cümle kurdu; "iri bebek daha kolay doğar"
O an adımı unuttum ben şokkk

Ya canım kendinizi biraz hamileye vurun ya(ki hamilesin) nasıl hizmet ediyorsunuz o kadar.. hastayım midem başım karnım birşeyler de yapma birçok şeyi.. yazıksın ya onlar seni düşünmüyor sen niye düşünüyorsun.. Hele doğurunca ne olacak.. Bebeğin içinde gene yapıyorsun.. doğunca o yavrucak sadece sana muhtaç olacak.. ne olur dikkat edin kendinize..

Yaaa ben nonucaammm
Dun kv tıp literatürlerini alt üst eden bi cümle kurdu; "iri bebek daha kolay doğar"
Gece gece bana kahkaha attırdın ya sana moral vermek istemiş kadın

Tum enerjimi pazar gunune sakliyorum ben o zaman
Pazara kadar dayanirsa sabahtan yuruyuse cikar aksama donerim

Yaaa ben nonucaammm
Belki ciddi degildir o an iftardan hemen sonra konustuysan sekeri cikmis olabilir iftar oncesiyse oruc carpmistir ama kesin bisey olmus yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…