2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gelin tum kvzedeler kacip gidelim buralardan
Sabir diliyorum arkadasim sana onlarada vicdan...

Ya biz ne zaman doğurcaz kaç kişinin doğum hikayesini okuyup ağladım burada.. başıma ne geleceğini de bilmiyorum ya meleğime kavuşma isteği bastırıyor hepsini..
Kaç kişi kaldık acaba
Ben kaldım ben.çok istiyrm artık bebeğim doğsun. Erken başladım beklemeye günler geçmiyo.heyecanım geçti stres aldı yerini.sanki hep hamile kalcm.ama hayırlısı olsun tabi.bi vakti vardır illa

Ay maşallah Rabbim hayırlı eylesin darısı bizlere inşallah :)

Yaaa ben nonucaammm
4kiloyu gecerse ben sezaryen isticem kesin
Dun kv tıp literatürlerini alt üst eden bi cümle kurdu; "iri bebek daha kolay doğar"
O an adımı unuttum ben şokkk
Şu An msjları okuyrm hiç gülesim yoktu inan Allah ta seni güldürsün valla koptum burda

Merhabalar herkese, cok aktif degilim ama takip ediyorum hepinizi.. doguranlara Allah bagislasin, daha dogurmayanlarada Allah kolaylik versin diyorum. Ben kizimi 42. haftada dogurmustum normal onun icin bunun erken gelecegini dusunmuyorum. Bebegin kafasi dogum kanalinda gerci baskilar cok asagiya ama benim bebeler inatci oluyor genelde. Daha odalari esyalari hazirliyorum hastane cantasi vs. hic bisey hazir degil hersey daha anca yikanmaya basladi :) fakat ayni zamandada artik gelsin istiyorum belime cok vuruyor. Allah sag salim dogurmamizi nasip etsin insallah

Evet canım sunni sancı olmadan bana sancı uğramazdı zaten :) anca 43. Haftada başlar sancı.. Galiba bizim genler biraz zoru seviyor..

Haha buna guldum bende kizimda bekledim 42. haftaya kadar, doktor suni sanci gunu verdi dogum icin benimki 2 gun oncesinden doguma soktu beni. hastanede ek olarak suni sanci aldim bebegimin sirti benim sirtima dayanmisti kafasi kanala tam yerlesemedi ondan acilma cok yavas oldu.. suni sanciyi takinca 5 saat icinde dogurdum ama ondan oncesi 30 saat filan kendiligimden sanci cektim :) simdikide oyle olacak sanirsam, o zor genler bendede var. 20 saatten kisa surerse dogumum gobek atacam :)

Kızlar benim kanamam devam ediyor ağrılarım da sanki adet olmuşum gibi normal mi aynısını yaşayan var mı 3 gün oldu nişanım geleli ne kadar devam edecek yaa

Bak biz bugün 39. Haftaya girdik nasıl büyüdük ama kızım o kadar hareketli ki.ya doğum belirtisi ya da çok rahat anlamadım.artık internetten herşeyi doğum belirtisi mi die Araştıryrm
Çocuğu rahat bırak istediğinde doğacak herkes doğsun diye beklio bence

Bnde doğurdum kızlar :) sezeryan oldu ancak sütüm çok az mama veriyorum bnm durumda olan var mı

Hayirli olsun canim :) kac gun oldu? Ben normal dogum yaptigim halde sutum dolu dolu ücüncü gün geldi. Sen de daha yeniysen dert etme, sut arttirici islemleri uygula ve sut olmasa bile pes etmeden sık sık emzir bebisini. Eninde sonunda sut bol gelecek insallah :)

Hayırlı sabahlar arkadaşlarım

Günümüz aydın olsun

Bebişler sağlıklıca gelsin

Bazen çok stres oluyorum

Haftaya görümcemin düğünü var şehir dışında .. Ben gitmeyeceğim ama eşim gidecek .. O gittiğinde doğum olur diye çok korkuyorum bazen..
Düğüne annem babam da gidecek ben burda tek kalacağım gibi Bi şey..
Hayırlısı olacaktır eminim ama tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…