- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.681
Gelin tum kvzedeler kacip gidelim buralardanEv curcuna oldu doğum yapıcam diye kaynana görümce çoluk çocuk doldu.. İşleri güçleri yemek yiyip devrilip yatmak.. 2 günüm kaldı annemle sürekli ortalık toplayıp mutfak banyo temizliyoruz.. Son günlerim böyle mi geçneliydi yoksa sevinç ve heyecanla mıhayır benim hamile olmamda umurlarında değil kendileri yiyip içip yatıyor ben anlamadım niye geldiklerini..
Ben kaldım ben.çok istiyrm artık bebeğim doğsun. Erken başladım beklemeye günler geçmiyo.heyecanım geçti stres aldı yerini.sanki hep hamile kalcm.ama hayırlısı olsun tabi.bi vakti vardır illaYa biz ne zaman doğurcazkaç kişinin doğum hikayesini okuyup ağladım burada.. başıma ne geleceğini de bilmiyorum ya meleğime kavuşma isteği bastırıyor hepsini..
Kaç kişi kaldık acaba
Ay maşallah Rabbim hayırlı eylesin darısı bizlere inşallah :)ilk iki çocuğundan 42. Haftayı beklediler ama bu tosun olunca zaten 42 de falan doguramazsın dedi.Bu yüzden erken başlatıldı doğum süreci.Ama iyi ki de dinlemisim çünkü ben de sezeryan olmak istemiyordum.38+4 te 4.400 doğdu. Ama ne doğmak.. muhtesem bir deneyim :)
Şu An msjları okuyrm hiç gülesim yoktu inan Allah ta seni güldürsün valla koptum burdaYaaa ben nonucaammm
4kiloyu gecerse ben sezaryen isticem kesin
Dun kv tıp literatürlerini alt üst eden bi cümle kurdu; "iri bebek daha kolay doğar"
O an adımı unuttumben şokkk
Ben sahurdan sonra Tutuyrm nöbeti.çünkü uykum gelmiyo. Bak burdaymNöbetcileeeeer
Nerdesinizzz
Evet canım sunni sancı olmadan bana sancı uğramazdı zaten :) anca 43. Haftada başlar sancı.. Galiba bizim genler biraz zoru seviyor..
Hahahaha bende burdayımmm unuttun mu kız nöbet arkadaşınıBen sahurdan sonra Tutuyrm nöbeti.çünkü uykum gelmiyo. Bak burdaym
Uyuduysan rahatsız etmym yarın Hesap sorarım dedim Hahahaha bende burdayımmm unuttun mu kız nöbet arkadaşını
Bak biz bugün 39. Haftaya girdik nasıl büyüdük ama kızım o kadar hareketli ki.ya doğum belirtisi ya da çok rahat anlamadım.artık internetten herşeyi doğum belirtisi mi die AraştıryrmHahahaha bende burdayımmm unuttun mu kız nöbet arkadaşını
Gunaydinn balim amannnin sende beni etiketleyememisin yaIdilduam naber tatlim
Uykucu nöbetçi ler.bizde topigi size emanet EDİOz güyaHahahaha bende burdayımmm unuttun mu kız nöbet arkadaşını
Çocuğu rahat bırak istediğinde doğacakBak biz bugün 39. Haftaya girdik nasıl büyüdük ama kızım o kadar hareketli ki.ya doğum belirtisi ya da çok rahat anlamadım.artık internetten herşeyi doğum belirtisi mi die Araştıryrm
Bnde doğurdum kızlar :) sezeryan oldu ancak sütüm çok az mama veriyorum bnm durumda olan var mı
Bnde doğurdum kızlar :) sezeryan oldu ancak sütüm çok az mama veriyorum bnm durumda olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?