- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.701
Senin doğumuma yakın düğünmu yapiolar ya.esinyada kendi ailen gitmesin korkuorum de açık acikHayırlı sabahlar arkadaşlarım
Günümüz aydın olsun
Bebişler sağlıklıca gelsin
Bazen çok stres oluyorum
Haftaya görümcemin düğünü var şehir dışında .. Ben gitmeyeceğim ama eşim gidecek .. O gittiğinde doğum olur diye çok korkuyorum bazen..
Düğüne annem babam da gidecek ben burda tek kalacağım gibi Bi şey..
Hayırlısı olacaktır eminim ama tırsıyorum
Çok şükür Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsinKızlar biz dün 18:04te kızımızı aldık kucağımıza, darısı bekleyenlerin başına.
İkimiz de gayet iyiyiz, tontişim 2950 doğdu, emiyor çok şükür. Epidural sezeryanla geldi çok rahat geçti.
Amin inşallah canim benim rabbim dilerse bu hastalığı bi anda söküp alır ondan... Onun için hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum artık...interiorarchitect canim cok uzuldum. İnsallah drlari yaniltacak sekilse iyilesir dua edicem.Allah yavrusuna bagislasin
Maşallah canımmm rabbim bize de hayırlısıyla yasatsın inşallahSağol kuzum çok zevkli insan herseyi unutuyor
Kizlar yardim edin az once sag belime siddetli sanci girdi ve uzun surdu. Simdi gecti beni uykumdan uyardi. Dogum sancisi baslangici olabilirmi. Cok sanciliydi. Ilk bebegim. Tecrubem yok sanci konusundaÇocuğu rahat bırak istediğinde doğacakherkes doğsun diye beklio bence
Yok canım doğum sancısı değildir o uyurken bazen pozisyondan bana da oluyor.Kizlar yardim edin az once sag belime siddetli sanci girdi ve uzun surdu. Simdi gecti beni uykumdan uyardi. Dogum sancisi baslangici olabilirmi. Cok sanciliydi. Ilk bebegim. Tecrubem yok sanci konusunda
Senin doğumuma yakın düğünmu yapiolar ya.esinyada kendi ailen gitmesin korkuorum de açık acik
Yalancıktan moral mi olur bacimGece gece bana kahkaha attırdın ya sana moral vermek istemiş kadın
Canim doğum sancısı olsa devamı gelir tekrarladı mi bir kere olup geçti miSanciydi ama , cok siddetliydi.
Tekrar ettimi?Sanciydi ama , cok siddetliydi.
Ev curcuna oldu doğum yapıcam diye kaynana görümce çoluk çocuk doldu.. İşleri güçleri yemek yiyip devrilip yatmak.. 2 günüm kaldı annemle sürekli ortalık toplayıp mutfak banyo temizliyoruz.. Son günlerim böyle mi geçneliydi yoksa sevinç ve heyecanla mıhayır benim hamile olmamda umurlarında değil kendileri yiyip içip yatıyor ben anlamadım niye geldiklerini..
Rahat zaten teyzesi de fazla rahat. Günü geldi sayılır Ama artık dmi yani. Yüz vermeyin şu kıza yaÇocuğu rahat bırak istediğinde doğacakherkes doğsun diye beklio bence
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahKızlar biz dün 18:04te kızımızı aldık kucağımıza, darısı bekleyenlerin başına.
İkimiz de gayet iyiyiz, tontişim 2950 doğdu, emiyor çok şükür. Epidural sezeryanla geldi çok rahat geçti.
Goruntulu konusuyorduk cok iyi gorunuyordu :) belki de hayata bakis acisi farklidirBelki ciddi degildir o an iftardan hemen sonra konustuysan sekeri cikmis olabilir iftar oncesiyse oruc carpmistir ama kesin bisey olmus yani
Hoşgelmşşşşşş miniğin hayırlı olsun. Darısı bize inşKızlar biz dün 18:04te kızımızı aldık kucağımıza, darısı bekleyenlerin başına.
Kv zedelere gülünmez çok ayipŞu An msjları okuyrm hiç gülesim yoktu inan Allah ta seni güldürsün valla koptum burda
Her sey dr hastane ile bitiyor mu. Hazirligin evin rahatligin ne olacak...Düğün tarihi biyıl önceden alındı
Sonradan hamile kaldım
Zaten denk geldi diye bazıları triplere
Can'ım o kadar sıkkın ki anlatamam
Abinlere var aslında onlar kalabilirdi ama gitmek istiyorlar
Kendilerinin düşünceli olması gerek ama yok değiller ve bu beni çok üzüyor
Bazıları da orda doktor mı yokmuş hastane mi yokmuş
Gidecekmişim orda doğum olursa da yetiştirirlermiş Bilmem ne
Kimse benim duygularımı hislerimi maddi manevi ihtiyaçlarımı düşünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?