2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Senin doğumuma yakın düğünmu yapiolar ya.esinyada kendi ailen gitmesin korkuorum de açık acik

Çok şükür Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin

Çocuğu rahat bırak istediğinde doğacak herkes doğsun diye beklio bence
Kizlar yardim edin az once sag belime siddetli sanci girdi ve uzun surdu. Simdi gecti beni uykumdan uyardi. Dogum sancisi baslangici olabilirmi. Cok sanciliydi. Ilk bebegim. Tecrubem yok sanci konusunda

Kizlar yardim edin az once sag belime siddetli sanci girdi ve uzun surdu. Simdi gecti beni uykumdan uyardi. Dogum sancisi baslangici olabilirmi. Cok sanciliydi. Ilk bebegim. Tecrubem yok sanci konusundakorkuyorum

Kizlar yardim edin az once sag belime siddetli sanci girdi ve uzun surdu. Simdi gecti beni uykumdan uyardi. Dogum sancisi baslangici olabilirmi. Cok sanciliydi. Ilk bebegim. Tecrubem yok sanci konusunda
Yok canım doğum sancısı değildir o uyurken bazen pozisyondan bana da oluyor.

Senin doğumuma yakın düğünmu yapiolar ya.esinyada kendi ailen gitmesin korkuorum de açık acik

Düğün tarihi biyıl önceden alındı
Sonradan hamile kaldım
Zaten denk geldi diye bazıları triplere
Can'ım o kadar sıkkın ki anlatamam
Abinlere var aslında onlar kalabilirdi ama gitmek istiyorlar
Kendilerinin düşünceli olması gerek ama yok değiller ve bu beni çok üzüyor

Bazıları da orda doktor mı yokmuş hastane mi yokmuş
Gidecekmişim orda doğum olursa da yetiştirirlermiş Bilmem ne
Kimse benim duygularımı hislerimi maddi manevi ihtiyaçlarımı düşünmüyor

Benimki de 2 aydır ne geliyor ne ariyorlar demek ki bu durumu takmmaliyim gelseler de senden farklı olmazdım zaten

Her sey dr hastane ile bitiyor mu. Hazirligin evin rahatligin ne olacak...
Annen gitmeseymis keske canim. Tek basina olur mu boyle. Uzak mi gidecekleri yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…