2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bu doğum sancısını tam olarak bilen yok mu ki ya. Benim dünden beri belim çok ağrıyo. Dönüp duramayrm yatakta.hiç geçmeden ağrıyo.ve arada bir de kasıklarda ağrı oluyo.emin de olamyrm. Çok şiddetli de değil napsam ki.

Kizlar yardim edin az once sag belime siddetli sanci girdi ve uzun surdu. Simdi gecti beni uykumdan uyardi. Dogum sancisi baslangici olabilirmi. Cok sanciliydi. Ilk bebegim. Tecrubem yok sanci konusundakorkuyorum
Saate baktın mı tekrar edince bilirdin en azından kaç dk da bir olduğunu.ben dede bugün bişeyler var ama ani değil sürekli. Kızzz tam tatilde noluyo bize.bekle bakalım bi daha olck mi

Kızlar benim kanamam devam ediyor ağrılarım da sanki adet olmuşum gibi normal mi aynısını yaşayan var mı 3 gün oldu nişanım geleli ne kadar devam edecek yaa
Nişan ve kanama ayni seyler mi ben burdaki arkadaslardan sonra sasirdim. Cunku nisan kucuk bi parca olarak geliyor. canim Dr a yogun kanama geldigini soylemis miydin sen

Herkes kendine gore tanimliyor sanirim. Ben suni sanci oncesi kendi sancim nasil bilemedim. Ama belden kuyruk sokumuna baski yapan bi sanci oluyor. Aferdersin sanki gaz sikismasi ya da kabizlik agrisi gibi oluyor. Anlatmasi zor sanki..m

Herkes kendine gore tanimliyor sanirim. Ben suni sanci oncesi kendi sancim nasil bilemedim. Ama belden kuyruk sokumuna baski yapan bi sanci oluyor. Aferdersin sanki gaz sikismasi ya da kabizlik agrisi gibi oluyor. Anlatmasi zor sanki..m
Evet ya çok zor anlatması neyse ben yine umutlanmym.yoksa stres yapyrm. artmasını beklym. Ama normal değil onu biliyrm

Saate baktın mı tekrar edince bilirdin en azından kaç dk da bir olduğunu.ben dede bugün bişeyler var ama ani değil sürekli. Kızzz tam tatilde noluyo bize.bekle bakalım bi daha olck mi
Ay hic sorma yaa, birden aklima ne geldiy biliyonmu , bizim bebis bayram bebisi olcak zannettim birden

Her sey dr hastane ile bitiyor mu. Hazirligin evin rahatligin ne olacak...
Annen gitmeseymis keske canim. Tek basina olur mu boyle. Uzak mi gidecekleri yer

Annem seni yalnız bırakmam diyor açıkcası
Aramızda 500 km olacak ortalama 5,5 saatlik yol
Doğumum net değil belki öncesinde belki o tarih belki Bi kaç gün sonra
Aöa şu aşamada strese koydular beni
Moralim bozuk

Gunaydinn balim amannnin sende beni etiketleyememisin ya gayet İyiyiz iz teyzosu bunu bayramlk ciciler almaya gtcez sen nasılsın doğurmıcan dimi daha
Yok sekerim ben etiketleyebiliyorumda seni deneyim dedim acaba gorcekmisn diye gordun
Idili kiskanmaya basliyorum sanirim su kızı susleyip durma
Dogurmadim dogurmicam o cocuk orda duracak yani insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…