- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.721
Saate baktın mı tekrar edince bilirdin en azından kaç dk da bir olduğunu.ben dede bugün bişeyler var ama ani değil sürekli. Kızzz tam tatilde noluyo bize.bekle bakalım bi daha olck miKizlar yardim edin az once sag belime siddetli sanci girdi ve uzun surdu. Simdi gecti beni uykumdan uyardi. Dogum sancisi baslangici olabilirmi. Cok sanciliydi. Ilk bebegim. Tecrubem yok sanci konusundakorkuyorum
Nişan ve kanama ayni seyler mi ben burdaki arkadaslardan sonra sasirdim. Cunku nisan kucuk bi parca olarak geliyor. canim Dr a yogun kanama geldigini soylemis miydin senKızlar benim kanamam devam ediyor ağrılarım da sanki adet olmuşum gibi normal mi aynısını yaşayan var mı 3 gün oldu nişanım geleli ne kadar devam edecek yaa
Aman boşver ya kafan rahat olsun sinirden olmekten iyidirBenimki de 2 aydır ne geliyor ne ariyorlardemek ki bu durumu takmmaliyim gelseler de senden farklı olmazdım zaten
Gozunuz aydin gule gule buyutun.Bnde doğurdum kızlar :) sezeryan oldu ancak sütüm çok az mama veriyorum bnm durumda olan var mı
Gozun aydin canim saglikla buyut bebisini...Kızlar biz dün 18:04te kızımızı aldık kucağımıza, darısı bekleyenlerin başına.
İkimiz de gayet iyiyiz, tontişim 2950 doğdu, emiyor çok şükür. Epidural sezeryanla geldi çok rahat geçti.
Olmazlari olduran Rabbim sifa versin insallah canim. Hele ki kucuk evladi varmis insan daha kotu oluyor dusununce.Amin inşallah canim benim rabbim dilerse bu hastalığı bi anda söküp alır ondan... Onun için hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum artık...
Herkes kendine gore tanimliyor sanirim. Ben suni sanci oncesi kendi sancim nasil bilemedim. Ama belden kuyruk sokumuna baski yapan bi sanci oluyor. Aferdersin sanki gaz sikismasi ya da kabizlik agrisi gibi oluyor. Anlatmasi zor sanki..mBu doğum sancısını tam olarak bilen yok mu ki ya. Benim dünden beri belim çok ağrıyo. Dönüp duramayrm yatakta.hiç geçmeden ağrıyo.ve arada bir de kasıklarda ağrı oluyo.emin de olamyrm. Çok şiddetli de değil napsam ki.
Evet ya çok zor anlatması neyse ben yine umutlanmym.yoksa stres yapyrm. artmasını beklym. Ama normal değil onu biliyrmHerkes kendine gore tanimliyor sanirim. Ben suni sanci oncesi kendi sancim nasil bilemedim. Ama belden kuyruk sokumuna baski yapan bi sanci oluyor. Aferdersin sanki gaz sikismasi ya da kabizlik agrisi gibi oluyor. Anlatmasi zor sanki..m
Günaydınnn iyiz sen nasılsınGünaydın hanimlar Nasılsınız
Yok tekrar etmedi ama cok zor gecti simdide hafif hafif regl sancisi siziyor ama cok degil .Tekrar ettimi?
Ay hic sorma yaa, birden aklima ne geldiy biliyonmu , bizim bebis bayram bebisi olcak zannettim birdenSaate baktın mı tekrar edince bilirdin en azından kaç dk da bir olduğunu.ben dede bugün bişeyler var ama ani değil sürekli. Kızzz tam tatilde noluyo bize.bekle bakalım bi daha olck mi
Bayramı bekler mi bilmym benim ki.zaten vakti de geldi. Doğsun ya. Bayrama onlarla gireriz olmazsa.Ay hic sorma yaa, birden aklima ne geldiy biliyonmu , bizim bebis bayram bebisi olcak zannettim birden
Her sey dr hastane ile bitiyor mu. Hazirligin evin rahatligin ne olacak...
Annen gitmeseymis keske canim. Tek basina olur mu boyle. Uzak mi gidecekleri yer
Aptamil 20 cc iki saate bir ver dedi doktor
Yok sekerim ben etiketleyebiliyorumda seni deneyim dedim acaba gorcekmisn diye gordunGunaydinn balim amannnin sende beni etiketleyememisin yagayet İyiyiz iz teyzosu bunu bayramlk ciciler almaya gtcez sen nasılsın doğurmıcan dimi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?