2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yok tekrar etmedi ama cok zor gecti simdide hafif hafif regl sancisi siziyor ama cok degil .

4 gun once beni 2 buklum eden bi karin agrim oldu gaz sancisi gibi ama gecmiyo bi turlu sonra alt karnim da agrimaya baslayinca gittik nstde sanci cikmadi . Afedersiniz biraz kabizdim lavaboya cikinca rahatladim ama cok degisik bi agriydi.

Insallah bi sıkıntı yasamazsın canımm..
Okurken deriiin deriiin nefes aldım ya sabır dedim. Sanırım su dönemde en cok sabretmeyi ogrendim

Valla Bizimde herkes tatile gitti ama sağolsun ablam kaldı.tabi ablam çok yakınımda oturuyo.yani o da gitse çok zor olabilirdi.ama sen çok düşünüp kafana takma bunu bence inş doğmaz. Hemen dönsünler düğünde sonra.bi iki gün bekler bebeğin inş.herkes bizim kadar çok düşünmüyo nedense.mesela beni de doğmuş olsa 3 günlük bile olsa götürcklerdi.ben de onu çok düşünydm.Allah bi kolaylık veriyo

Arkdaşlar bir sorum olacak doğuma kadar hurma yemenin faydalı olduğunu çok yerden duymuştum ama acaba bu yaş hurma mı yoksa kuru hurma mı?Dün yengem almış bana yaş hurma ve yaş hurma olması gerektiğini söyledi size de sormak istedim bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim bugün almaya gideceğim de.

Selam kızlar nasılsınız bende carsamba sabah sezeryanla bebegımı kucagıma aldım birturlu yazamadım agrılarım cok baya zorlanıyorum bşde bebekde sorn cıktı dınlenemedn o dr senn bu dr benm kosturyorz
Gözün aydıın ♥ cok cok gecmis olsun insallah ciddi bisey yoktur

Valla onu bende bilmyrm ben bulduğum Hee hurmayı yiyorum açıkçası hiç ayrmyrm.medine hurması diyolar hep ama ayrıntı bulamadım ben

http://onedio .com/haber/aramizda-kalsin-ama-butun-hamilelerin-gizli-gizli-yaptigi-24-sey-719127
Kizlaar okuyun bakalim birazcik nesemiz keyfimiz yerine gelsin dogum yapanlar eski gunleri hatirlasin biz bekleyenlerde ay evet ayni ben tepkileri versin bakalim okurken
ONEDIO DAN SONRAKI BOSLUGU SILIN BU ARADA ANCAK O ARAYA BOSLUK KOYARAK KOPYALAYABILDIM :)

İkisi de faydalı canım hangisini bulabiliyorsan onu ye ama mantiken yas hurma daha faydali cunku Meryem suresinde hz.Meryeme dogum aninda direkt agacin dalindan hurma yemesi soyleniyor.

Bu arada ben suyum geldikten sonra 1 muz 3 yas hurma yemistim cok sukur kolay bir dogum oldu. Simdi de ne zaman yas hurma yesem sutumun arttigini fark ediyorum. İnsallah sana da faydasi olur...

Selam kızlar nasılsınız bende carsamba sabah sezeryanla bebegımı kucagıma aldım birturlu yazamadım agrılarım cok baya zorlanıyorum bşde bebekde sorn cıktı dınlenemedn o dr senn bu dr benm kosturyorz
Oncelikle gözün Aydin canım Güle güle büyüt b3beginj inşallah ciddi birsey değildir bebekte ki rabbim şifa versin

Çok teşekkür ederim bilgi için ben de yaparım inşallah aynısını :)

Kuru hurma canım sindi ramazan ya her markette var günde 4 tane falan yemek laxim ama 37. Haftada sin 38 den sonra başka bence çünkü rahim de acilma yapıyor dedi doktor

Canım yaş hurmanın ne olduğunu biliyorum ya taze hurma yani... benim eşim bana malatya pazarından alıyor

Bi 10 tanesi var kesin Aöma şu ayna tutmayı hiç düşünmemiştim.

Ben kaldım ben.çok istiyrm artık bebeğim doğsun. Erken başladım beklemeye günler geçmiyo.heyecanım geçti stres aldı yerini.sanki hep hamile kalcm.ama hayırlısı olsun tabi.bi vakti vardır illa
Sanırım yanlışımız o oldu erken beklemeye başladık. Ama kız erken doğar dediler hep bak topiğimiz kız bebişleri ile doldu Dedipin gibi vaktiyle sağlıkla gelsin minişlerkimi içeri de tutmak istiyo kimi çıkarmak seviyorum topiğimizi ya

Ay bana da hep kız erken doğar dedikleir için hep erken bekledim. Neyse bi dahakine aklımda abulunsun 39 dan önce beklememek.bende sevyrm topiğimizi ya.sanki yıllardır burdakileri tanıyo gibiyim.

Ben kaldım ben.çok istiyrm artık bebeğim doğsun. Erken başladım beklemeye günler geçmiyo.heyecanım geçti stres aldı yerini.sanki hep hamile kalcm.ama hayırlısı olsun tabi.bi vakti vardır illa

O vaktini de , Zaman'ını da kendi biliyor tatlım.ben konuşuyorum her gün dinleyen yok şimdi de Bayram'dan sonra gel dedim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…