- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.741
Yok tekrar etmedi ama cok zor gecti simdide hafif hafif regl sancisi siziyor ama cok degil .
Gozun aydinBnde doğurdum kızlar :) sezeryan oldu ancak sütüm çok az mama veriyorum bnm durumda olan var mı
Insallah bi sıkıntı yasamazsın canımm..Hayırlı sabahlar arkadaşlarım
Günümüz aydın olsun
Bebişler sağlıklıca gelsin
Bazen çok stres oluyorum
Haftaya görümcemin düğünü var şehir dışında .. Ben gitmeyeceğim ama eşim gidecek .. O gittiğinde doğum olur diye çok korkuyorum bazen..
Düğüne annem babam da gidecek ben burda tek kalacağım gibi Bi şey..
Hayırlısı olacaktır eminim ama tırsıyorum
Goruntulu konusuyorduk cok iyi gorunuyordu :) belki de hayata bakis acisi farklidir
Valla Bizimde herkes tatile gitti ama sağolsun ablam kaldı.tabi ablam çok yakınımda oturuyo.yani o da gitse çok zor olabilirdi.ama sen çok düşünüp kafana takma bunu bence inş doğmaz. Hemen dönsünler düğünde sonra.bi iki gün bekler bebeğin inş.herkes bizim kadar çok düşünmüyo nedense.mesela beni de doğmuş olsa 3 günlük bile olsa götürcklerdi.ben de onu çok düşünydm.Allah bi kolaylık veriyoAnnem seni yalnız bırakmam diyor açıkcası
Aramızda 500 km olacak ortalama 5,5 saatlik yol
Doğumum net değil belki öncesinde belki o tarih belki Bi kaç gün sonra
Aöa şu aşamada strese koydular beni
Moralim bozuk
Gözün aydıın ♥ cok cok gecmis olsun insallah ciddi bisey yokturSelam kızlar nasılsınız bende carsamba sabah sezeryanla bebegımı kucagıma aldım birturlu yazamadım agrılarım cok baya zorlanıyorum bşde bebekde sorn cıktı dınlenemedn o dr senn bu dr benm kosturyorz
Valla onu bende bilmyrm ben bulduğum Hee hurmayı yiyorum açıkçası hiç ayrmyrm.medine hurması diyolar hep ama ayrıntı bulamadım benArkdaşlar bir sorum olacak doğuma kadar hurma yemenin faydalı olduğunu çok yerden duymuştum ama acaba bu yaş hurma mı yoksa kuru hurma mı?Dün yengem almış bana yaş hurma ve yaş hurma olması gerektiğini söyledi size de sormak istedim bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim bugün almaya gideceğim de.
Arkdaşlar bir sorum olacak doğuma kadar hurma yemenin faydalı olduğunu çok yerden duymuştum ama acaba bu yaş hurma mı yoksa kuru hurma mı?Dün yengem almış bana yaş hurma ve yaş hurma olması gerektiğini söyledi size de sormak istedim bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim bugün almaya gideceğim de.
Oncelikle gözün Aydin canım Güle güle büyüt b3beginj inşallah ciddi birsey değildir bebekte ki rabbim şifa versinSelam kızlar nasılsınız bende carsamba sabah sezeryanla bebegımı kucagıma aldım birturlu yazamadım agrılarım cok baya zorlanıyorum bşde bebekde sorn cıktı dınlenemedn o dr senn bu dr benm kosturyorz
Çok teşekkür ederim bilgi için ben de yaparım inşallah aynısını :)İkisi de faydalı canım hangisini bulabiliyorsan onu çokye ama mantiken yas hurma daha faydali cunku Meryem suresinde hz.Meryeme dogum aninda direkt agacin dalindan hurma yemesi soyleniyor.
Bu arada ben suyum geldikten sonra 1 muz 3 yas hurma yemistim cok sukur kolay bir dogum oldu. Simdi de ne zaman yas hurma yesem sutumun arttigini fark ediyorum. İnsallah sana da faydasi olur...
Kuru hurma canım sindi ramazan ya her markette var günde 4 tane falan yemek laxim ama 37. Haftada sin 38 den sonra başka bence çünkü rahim de acilma yapıyor dedi doktorArkdaşlar bir sorum olacak doğuma kadar hurma yemenin faydalı olduğunu çok yerden duymuştum ama acaba bu yaş hurma mı yoksa kuru hurma mı?Dün yengem almış bana yaş hurma ve yaş hurma olması gerektiğini söyledi size de sormak istedim bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim bugün almaya gideceğim de.
İkisi de faydalı canım hangisini bulabiliyorsan onu ye ama mantiken yas hurma daha faydali cunku Meryem suresinde hz.Meryeme dogum aninda direkt agacin dalindan hurma yemesi soyleniyor.
Canım o hurma Medine hurmasinin yaşı ama burda bulunmadığı için mecbur kuru yiyoruz . Yani domatws gibi olan cennet hurmasinin rahim açılması etkisi yok
Bu arada ben suyum geldikten sonra 1 muz 3 yas hurma yemistim cok sukur kolay bir dogum oldu. Simdi de ne zaman yas hurma yesem sutumun arttigini fark ediyorum. İnsallah sana da faydasi olur...
Bi 10 tanesi var kesin Aöma şu ayna tutmayı hiç düşünmemiştim.http://onedio .com/haber/aramizda-kalsin-ama-butun-hamilelerin-gizli-gizli-yaptigi-24-sey-719127
Kizlaar okuyun bakalim birazcik nesemiz keyfimiz yerine gelsin dogum yapanlar eski gunleri hatirlasin biz bekleyenlerde ay evet ayni ben tepkileri versin bakalim okurken
ONEDIO DAN SONRAKI BOSLUGU SILIN BU ARADA ANCAK O ARAYA BOSLUK KOYARAK KOPYALAYABILDIM :)
Sanırım yanlışımız o oldu erken beklemeye başladık. Ama kız erken doğar dediler hep bak topiğimiz kız bebişleri ile dolduBen kaldım ben.çok istiyrm artık bebeğim doğsun. Erken başladım beklemeye günler geçmiyo.heyecanım geçti stres aldı yerini.sanki hep hamile kalcm.ama hayırlısı olsun tabi.bi vakti vardır illa
Ay bana da hep kız erken doğar dedikleir için hep erken bekledim. Neyse bi dahakine aklımda abulunsun 39 dan önce beklememek.bende sevyrm topiğimizi ya.sanki yıllardır burdakileri tanıyo gibiyim.Sanırım yanlışımız o oldu erken beklemeye başladık. Ama kız erken doğar dediler hep bak topiğimiz kız bebişleri ile dolduDedipin gibi vaktiyle sağlıkla gelsin minişler kimi içeri de tutmak istiyo kimi çıkarmak seviyorum topiğimizi ya
Ben kaldım ben.çok istiyrm artık bebeğim doğsun. Erken başladım beklemeye günler geçmiyo.heyecanım geçti stres aldı yerini.sanki hep hamile kalcm.ama hayırlısı olsun tabi.bi vakti vardır illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?