- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.761
Hicbirseycik olmaz ne güzel sezaryen dusunmemen takdir ettim herşeyin normali güzel imkan varsa tabi ki. He bebek ters olur sağlık sorunu olur suyu bitmiştir yan duruyordur yapacak birşey yok tabi. Ama herşey normal seyrinde ilerlerken sezaryen olmak bebeğin de annenin de hayata adapte olması için zorlu bir süreç verir hepimizin hakkında hayirlisi olsun kuzumAy canım içimi rahatlattın bilmediğim için bugün ağlayıp durdum sezaryandan kaçınıyorum bu süreç beni çok yıprattı o yüzden
Aslında uyuyordum bi ara wcyi ziyarete gittim dedim mesaj atayım da uyumuyorum sansınlarUyuduysan rahatsız etmym yarın Hesap sorarım dedim unuturmym aşk olsun
Sen bu bebişle 41 /42 yi de görürsün bacımBak biz bugün 39. Haftaya girdik nasıl büyüdük ama kızım o kadar hareketli ki.ya doğum belirtisi ya da çok rahat anlamadım.artık internetten herşeyi doğum belirtisi mi die Araştıryrm
Bana pek güvenmeyin hatunlar bu ara çok uyuyorum çooookUykucu nöbetçi ler.bizde topigi size emanet EDİOz güya
Oooh mis valla canım çok güzel çok sevindim :) için rahat kafan rahat kolaycacık doğsun inşallah bebişin ❤Selam güzel anneler bugün keyfim gıcır :) kayinvalide doğuma gelmiyor sıcak diye havalar o kadar sevindim ki anlatamam en azından 1 ay sonra gelse bende toparlanmış olurum son surat islerimi yapıyorum bayramdan sonra dogum temizliği var çanta hazırlığı. Agrim sizim olmazsa oğlum için bir denize gideriz diye düşündüm yavrum sıkıldı evde tatilede gidemicez bu sene taşınma olayı var bizim. Bizde durumlar bu güzeller kafam rahat dogurabilirim dorugumu:) bu arada doguran var mi biri bilgi verse geçmişe bakamıyorum iş yapıyorum
Ay evet hic sorma inan sabah ilk aklima gelen sey hem heycan hemde dogum sancisiydi, o sanciysa eger dogum nasil cok merak ediyorumBayramı bekler mi bilmym benim ki.zaten vakti de geldi. Doğsun ya. Bayrama onlarla gireriz olmazsa.çok heyecanlıııı
Tabiki doğal sancın en iyisi ama sancın olmazsa da suni sancı mecburen. Suni doğal sancıdan farkı daha etkili hem ağrı olarak hem açılma olarak. Bizim burdaki hastanelerde suni sancı olayını abartıyorlar birden veriyorlar, insanı çok yıpratıyorlar. Doğum biranönce gerçekleşsin diye.Şimdi Bebek gelmez ise suni sancı olayı kötü mü ya ? Öneren ?öner meyen ? Kafamda deli sorular
Sen var ya sennnn.hiç te çaktırmıyoAslında uyuyordum bi ara wcyi ziyarete gittim dedim mesaj atayım da uyumuyorum sansınlar
Sen var ya sennnn.hiç te çaktırmıyo.ama anladım ben bi msj dan sonra kesildi
Selam güzel anneler bugün keyfim gıcır :) kayinvalide doğuma gelmiyor sıcak diye havalar o kadar sevindim ki anlatamam en azından 1 ay sonra gelse bende toparlanmış olurum son surat islerimi yapıyorum bayramdan sonra dogum temizliği var çanta hazırlığı. Agrim sizim olmazsa oğlum için bir denize gideriz diye düşündüm yavrum sıkıldı evde tatilede gidemicez bu sene taşınma olayı var bizim. Bizde durumlar bu güzeller kafam rahat dogurabilirim dorugumu:) bu arada doguran var mi biri bilgi verse geçmişe bakamıyorum iş yapıyorum
amin canım inşallah.. zaten bu hastalığı doğumunda öğrendi yani çocugunu hiç sevemedi... rabbim bizlerden uzak tutsun bütün hastalarada şifa versin..Olmazlari olduran Rabbim sifa versin insallah canim. Hele ki kucuk evladi varmis insan daha kotu oluyor dusununce.
Seviyorum seni :)bebeğiiimmm
gözünaydınn ablacııım ççok şükür aldın bebeğini sağ salim kucağınaaa Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahkızlar merhaba cuma günü kontrolde 4 cm açıklıkla kuvözlü hastaneye sevk edildim...doğum yapamayınca suni sancıyla 16,20 de 3240gram 49 cm yavrumu kucağıma aldım...allah hepinizi kurtarsın..cuma günü benden önce doğum yapan yoksa ilk temmuz annesi hepinizi öper bebeklerinizi koklarım sevgiler
Gözünaydınnnnn. Sonunda kavuştun meleğin e.güle güle büyüt inşkızlar merhaba cuma günü kontrolde 4 cm açıklıkla kuvözlü hastaneye sevk edildim...doğum yapamayınca suni sancıyla 16,20 de 3240gram 49 cm yavrumu kucağıma aldım...allah hepinizi kurtarsın..cuma günü benden önce doğum yapan yoksa ilk temmuz annesi hepinizi öper bebeklerinizi koklarım sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?