2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay canım içimi rahatlattın bilmediğim için bugün ağlayıp durdum sezaryandan kaçınıyorum bu süreç beni çok yıprattı o yüzden
Hicbirseycik olmaz ne güzel sezaryen dusunmemen takdir ettim herşeyin normali güzel imkan varsa tabi ki. He bebek ters olur sağlık sorunu olur suyu bitmiştir yan duruyordur yapacak birşey yok tabi. Ama herşey normal seyrinde ilerlerken sezaryen olmak bebeğin de annenin de hayata adapte olması için zorlu bir süreç verir hepimizin hakkında hayirlisi olsun kuzum

Kızlar günaydın bugün almayı düşünüyorum size danışmak istedim lansinoh mu garmastan mi lanolin göğüa ucu kremi mi hangisi iyi sizce şimdiden alıp kullanmak istiyorum

Selam güzel anneler bugün keyfim gıcır :) kayinvalide doğuma gelmiyor sıcak diye havalar o kadar sevindim ki anlatamam en azından 1 ay sonra gelse bende toparlanmış olurum son surat islerimi yapıyorum bayramdan sonra dogum temizliği var çanta hazırlığı. Agrim sizim olmazsa oğlum için bir denize gideriz diye düşündüm yavrum sıkıldı evde tatilede gidemicez bu sene taşınma olayı var bizim. Bizde durumlar bu güzeller kafam rahat dogurabilirim dorugumu:) bu arada doguran var mi biri bilgi verse geçmişe bakamıyorum iş yapıyorum

Oooh mis valla canım çok güzel çok sevindim :) için rahat kafan rahat kolaycacık doğsun inşallah bebişin ❤

Şimdi Bebek gelmez ise suni sancı olayı kötü mü ya ? Öneren ?öner meyen ? Kafamda deli sorular
Tabiki doğal sancın en iyisi ama sancın olmazsa da suni sancı mecburen. Suni doğal sancıdan farkı daha etkili hem ağrı olarak hem açılma olarak. Bizim burdaki hastanelerde suni sancı olayını abartıyorlar birden veriyorlar, insanı çok yıpratıyorlar. Doğum biranönce gerçekleşsin diye.

dogum haberi almis gibi sevindim valla gozun aydin bebegim bugun doguran olmadi diye biliyorum gozumden kacmamistir umarim.
Kolay gelsin

kızlar merhaba cuma günü kontrolde 4 cm açıklıkla kuvözlü hastaneye sevk edildim...doğum yapamayınca suni sancıyla 16,20 de 3240gram 49 cm yavrumu kucağıma aldım...allah hepinizi kurtarsın..cuma günü benden önce doğum yapan yoksa ilk temmuz annesi hepinizi öper bebeklerinizi koklarım sevgiler

gözünaydınn ablacııım ççok şükür aldın bebeğini sağ salim kucağınaaa Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gözünaydınnnnn. Sonunda kavuştun meleğin e.güle güle büyüt inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…