2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah

gözünaydınn ablacııım ççok şükür aldın bebeğini sağ salim kucağınaaa Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah
sağolasın kuzum...amin cümlemize ...herşey yolunda şimdilik yarın sarılık testine gidiyoruz yaptıran varmı birde enfeksiyon ilacı emzirmeye zararı olurmu ki ilacı da bulamadık alamadık daha kötü bişey olurmuki bilen herkes yazsın lütfen birde sütümün rengi hala berrak ne zaman beyaz olur :)doyup doymadığını bilmiyorum ağladıkça emziriyorum

Gözün aydıın ♥ cok cok gecmis olsun insallah ciddi bisey yoktur
Saol cnm kalbnde sorun var anjıyo dediler ilk basta ama snra bıkac dr a gotrdk enson bldgmz prof anjıyonn yenı doganda cok tehlikeli oldugunu ölm rıskınn oldugunu soledi bu sklde devam edeblr bşrsure takıp edicz dedi 10gnde bır kontrolmz olck ılk baslrda bakalm hayrlısı bunada sukur daha kotu hastalklarda var dedık ne yapalm

Selam kızlar nasılsınız bende carsamba sabah sezeryanla bebegımı kucagıma aldım birturlu yazamadım agrılarım cok baya zorlanıyorum bşde bebekde sorn cıktı dınlenemedn o dr senn bu dr benm kosturyorz
gözünaydın canım benimmm Allah bebişine sağlık sıhhat versin inşallah Allah analı babalı büyütsün

Insallah bi sıkıntı olmaz.tek bi doktorun lafiyla hareket etmeyerek cok iyi yapmissiniz. Bazi hastaliklar var hani dogumdan sonra zamanla duzeliyo diyolar bu da oyle olur insallah

Bnde doğurdum kızlar :) sezeryan oldu ancak sütüm çok az mama veriyorum bnm durumda olan var mı

gözün aydın :)
mamaya devam et, sütünü kafana takma gelecek. gelmezse ya da az gelirse de mama takviyesi yaparsın :) aç kalacak hali yok kuzunun :))) üzülme sakın, iyi düşün :)))

bende aynı anlattığın gibiyim. dün daha şiddetliydi ama bugün daha iyi hissediyorum.

gözün aydın, sağlıkla ve huzurla büyüyün :))

Nişan ve kanama ayni seyler mi ben burdaki arkadaslardan sonra sasirdim. Cunku nisan kucuk bi parca olarak geliyor. canim Dr a yogun kanama geldigini soylemis miydin sen
Dün gittim kanaman olması sorun değil dedi nişan geldi ama onu biliyorum katı bişeydi ama şimdi öyle değil hafif kanamalar oluyor şaşırdım ne düşüneceğimi ben de

Aynen canım inşallah bir aksilik çıkmaz da ben de normal yolla kucağıma alırım Rabbim hepimize bunu nasip etsin

Kizlar ya moralim çok bozuk ben annemi 3 yıl önce kaybettim burda da bana yardimcin olacak aklı başında kimse yok kayinvalidem gelicekti dogumda onunda bu hafta rahim kanseri olduğunu öğrendik ve dün acil amaliyat oldu . Simdi ben kaldım tek başıma sizce yeni doğan bebeğe tek başıma bakabilir miyim anlar miyim dilinden çok korkuyorum

Bir anne bebeğine bakabilecek yetiye sahiptir.3. Bebeğimi dünyaya getirdim yanımda kimse olmadı hiçbirinde de..Normal dogum hepsi de şükürler olsun..Hele normal doğum olursa elbette ki yetersin annesi.Ben sezeryan olup yine yalnız buyutenleri biliyorum.. Kendine güven..Sen annesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…