- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.781
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahkızlar merhaba cuma günü kontrolde 4 cm açıklıkla kuvözlü hastaneye sevk edildim...doğum yapamayınca suni sancıyla 16,20 de 3240gram 49 cm yavrumu kucağıma aldım...allah hepinizi kurtarsın..cuma günü benden önce doğum yapan yoksa ilk temmuz annesi hepinizi öper bebeklerinizi koklarım sevgiler
sağolasın kuzum...amin cümlemize ...herşey yolunda şimdilik yarın sarılık testine gidiyoruz yaptıran varmı birde enfeksiyon ilacı emzirmeye zararı olurmu ki ilacı da bulamadık alamadık daha kötü bişey olurmuki bilen herkes yazsın lütfen birde sütümün rengi hala berrak ne zaman beyaz olur :)doyup doymadığını bilmiyorum ağladıkça emziriyorumgözünaydınn ablacııım ççok şükür aldın bebeğini sağ salim kucağınaaa Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah
sağolasın canım benim...kavuştuk yaaa çok şükür sağlıklı biraz küçük doğdu ama iyiGözünaydınnnnn. Sonunda kavuştun meleğin e.güle güle büyüt inş
amin melekcim çok teşekkür ederim tüm topik arkadaşlarıma darısıGözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah
Saol cnm kalbnde sorun var anjıyo dediler ilk basta ama snra bıkac dr a gotrdk enson bldgmz prof anjıyonn yenı doganda cok tehlikeli oldugunu ölm rıskınn oldugunu soledi bu sklde devam edeblr bşrsure takıp edicz dedi 10gnde bır kontrolmz olck ılk baslrda bakalm hayrlısı bunada sukur daha kotu hastalklarda var dedık ne yapalmGözün aydıın ♥ cok cok gecmis olsun insallah ciddi bisey yoktur
gözünaydın canım benimmm Allah bebişine sağlık sıhhat versin inşallah Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar nasılsınız bende carsamba sabah sezeryanla bebegımı kucagıma aldım birturlu yazamadım agrılarım cok baya zorlanıyorum bşde bebekde sorn cıktı dınlenemedn o dr senn bu dr benm kosturyorz
Ay allah razı olsun sağol güzellik :)dogum haberi almis gibi sevindim valla gozun aydin bebegim bugun doguran olmadi diye biliyorum gozumden kacmamistir umarim.
Kolay gelsin
Insallah bi sıkıntı olmaz.tek bi doktorun lafiyla hareket etmeyerek cok iyi yapmissiniz. Bazi hastaliklar var hani dogumdan sonra zamanla duzeliyo diyolar bu da oyle olur insallahSaol cnm kalbnde sorun var anjıyo dediler ilk basta ama snra bıkac dr a gotrdk enson bldgmz prof anjıyonn yenı doganda cok tehlikeli oldugunu ölm rıskınn oldugunu soledi bu sklde devam edeblr bşrsure takıp edicz dedi 10gnde bır kontrolmz olck ılk baslrda bakalm hayrlısı bunada sukur daha kotu hastalklarda var dedık ne yapalm
Bosver bak ben yasadim da cozemedim nasil bisey
Bnde doğurdum kızlar :) sezeryan oldu ancak sütüm çok az mama veriyorum bnm durumda olan var mı
Kızlar biz dün 18:04te kızımızı aldık kucağımıza, darısı bekleyenlerin başına.
İkimiz de gayet iyiyiz, tontişim 2950 doğdu, emiyor çok şükür. Epidural sezeryanla geldi çok rahat geçti.
Herkesin meraki farkliBi 10 tanesi var kesin Aöma şu ayna tutmayı hiç düşünmemiştim.
Bu doğum sancısını tam olarak bilen yok mu ki ya. Benim dünden beri belim çok ağrıyo. Dönüp duramayrm yatakta.hiç geçmeden ağrıyo.ve arada bir de kasıklarda ağrı oluyo.emin de olamyrm. Çok şiddetli de değil napsam ki.
kızlar merhaba cuma günü kontrolde 4 cm açıklıkla kuvözlü hastaneye sevk edildim...doğum yapamayınca suni sancıyla 16,20 de 3240gram 49 cm yavrumu kucağıma aldım...allah hepinizi kurtarsın..cuma günü benden önce doğum yapan yoksa ilk temmuz annesi hepinizi öper bebeklerinizi koklarım sevgiler
Selam kızlar nasılsınız bende carsamba sabah sezeryanla bebegımı kucagıma aldım birturlu yazamadım agrılarım cok baya zorlanıyorum bşde bebekde sorn cıktı dınlenemedn o dr senn bu dr benm kosturyorz
Dün gittim kanaman olması sorun değil dedi nişan geldi ama onu biliyorum katı bişeydi ama şimdi öyle değil hafif kanamalar oluyor şaşırdım ne düşüneceğimi ben deNişan ve kanama ayni seyler mi ben burdaki arkadaslardan sonra sasirdim. Cunku nisan kucuk bi parca olarak geliyor. canim Dr a yogun kanama geldigini soylemis miydin sen
Aynen canım inşallah bir aksilik çıkmaz da ben de normal yolla kucağıma alırım Rabbim hepimize bunu nasip etsinHicbirseycik olmaz ne güzel sezaryen dusunmemen takdir ettim herşeyin normali güzel imkan varsa tabi ki. He bebek ters olur sağlık sorunu olur suyu bitmiştir yan duruyordur yapacak birşey yok tabi. Ama herşey normal seyrinde ilerlerken sezaryen olmak bebeğin de annenin de hayata adapte olması için zorlu bir süreç verir hepimizin hakkında hayirlisi olsun kuzum
Kaynanalar sezeryana karşı ya ondan diodur normal Doğur diyeYalancıktan moral mi olur bacimcok ciddiydi soylerken
Bir anne bebeğine bakabilecek yetiye sahiptir.3. Bebeğimi dünyaya getirdim yanımda kimse olmadı hiçbirinde de..Normal dogum hepsi de şükürler olsun..Hele normal doğum olursa elbette ki yetersin annesi.Ben sezeryan olup yine yalnız buyutenleri biliyorum.. Kendine güven..Sen annesin..Kizlar ya moralim çok bozuk ben annemi 3 yıl önce kaybettim burda da bana yardimcin olacak aklı başında kimse yok kayinvalidem gelicekti dogumda onunda bu hafta rahim kanseri olduğunu öğrendik ve dün acil amaliyat oldu . Simdi ben kaldım tek başıma sizce yeni doğan bebeğe tek başıma bakabilir miyim anlar miyim dilinden çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?