2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cok sagol. Bende sezeryan olacağım canım ondan korkuyorum aslında inşallah rabbim güç verir . Allah bagislasin evlatlarıni

Oncelikle allah rahmet eylesin canım kayinvalidene de geçmiş olsun. Tek başına daha güzel bakarsın korkma zaten çok insan olunca etrafında her kafadan bir ses çıkıyor. Takildigin yerde bizlere sorarsin tecrübeli annemiz çok fAzla bildiğini paylaşır herkes allah yardimcin olsun bende tek buyuttum arada annem geldi gitti kayinvalidemin faydası olmadi hiç . Şimdi 2. Bebegimi kucagima alacağım kismetse tek basima olacağım yine zerre korkum yok allah yardım ediyor gerçekten

Amin canım çok teşekkür ederim. Ay inan bu yazdiklarin çok iyi gekdi hepinize teşekkür ederim artık bilemediğim yerlerde sizlere danışcam . Hepimiz sağlıkla kucagimiza alıp güzelce büyütürz insallqh

Sen kendine guvenirsen gerisi gelir amin inşallah sıkıntısız buyur giderler zaman çabuk geçiyor :)

Bnde doğurdum kızlar :) sezeryan oldu ancak sütüm çok az mama veriyorum bnm durumda olan var mı
bende persembe sezeryan oldum.yavas yavas artiyor sut.yediklerimi hep sut arttirici seylerden seciyorum.bir de gnc nin bira mayasi tableti var.onu siparis ettim onu kullanacagim.mama bende takviye ediyorum.bizde sut degil de memeyi almama slklntlsl fazla.sabrederek asmaya calisiyorum.
Aptamil 20 cc iki saate bir ver dedi doktor
hastaneler aptamil veriyor direk.ama cok gaz yapiyor cocukta.ben evolvia aldim cok memnunum.
valla zor gibi gorunuyor ama artik elimizin altinda internet var.her soruya bir cevap buluyoruz cok sukur.ama esinin sana destegi cok onemli bu donemde.cunku bebegin yanisira ev isleri de sana bakacak

Evet canım birde ev işi var eşim canı isteyince yardım eder insalah yardimcin olur

Abow yandım o Zaman inşallah gerek kalmaz

Merhaba kizlar anca vakit bulabildim yazmaya biz bugun 3 gunluk olduk dikislerim agri yapiyo kalkip otururken zorlaniyorum ama iyiyim sukur oglum emiyo ama yetmiyo mama takviyesi yapiyoruz buarada sarilik basladi 7.7 olculdu bugun dogduktan sonra kilo kaybetti simdi toparlamaya basladi bende 3 gundur uyumuyodum bugun gunduz eve gelince 1-2saat derin uyudum. Dogum hikayem cok enteresan oldu persembe gunu vicdan yaptimbebegi dr erken aliyo beklemiyo normal olsa gununde gelseydi ama hic kasilma falan bir belirti deyok bebek gununu bekliyecek galiba derken ogun karnimda bebek birkac kez toplanip sertlesti o aksam banyomu yaptim esyalari arabaya koyduk eertesi gun sezeryan icin hazirlandik gece biraz uyudum. Sabah kalktim gaz sancisi gibi ara ara sancim oldu hastaneye giderken arabada 10 dk bir geliyodu hastaneye varip odaya ciktik sancim 8 dk sonra 5 dk ya dustu. Tuvalete gittim kanamam olmus servisteki hemsireye soyledim ordaki asistan geldi acikligima bakti 8 cm olmus dedi benim dr aradi o geldi bakti dogum baslamis bebegin basi yukarda istersen suyu patlatayim normal olsun ama ben yinede riske atmak istemiyorum sezeryan yapayim dedi asistan normal olsun diye israr ediyo benim sanci sıklasti beni korku sardi dr hemen almam lazim diye ameliyathaneye beni indirdiler apar topar herkes basima toplandi spinal olcakken uyutalim dedi dr basimda birsuru insan kosturuyo sancim var biran once uyutun dedim igne yaptilar uyumusumbebegi 5 dk sinra cikarmislar bende 1 saat sonra odaya ciktim kv ve arkadasim spinal oldum diye sorular soruyo bende cevapliyorum benim genel oldugumu anlamamislar sonra genel oldum deyince cok sasirdilar oglumu getirdiler muayeneden sonra kucucuk bir yuz tatli bir bebis agri pompasi takili oldugu icin cok agrim olmadi sadece kalkip yururken oluyodu hala kalkarken zorlaniyorum.bebek hemsireleri emzirmeme yardim etti ve bebegim artik emiyo sutumde biraz biraz geliyo bebegi hastanede yikadilar bende banyo yaptim sacima fon cektiler ama aynaya bile bakmadim fotograflarda yorgun bitkin ciktim yinede melegime kavusmak cok ayri bir duygu bizim hikayemiz boyle Allah bekleyen annelerimizi hayirli dogumlar nasip etsin guzel dileklerde bulunan Annelerimize cok tessekkur ederim.Firsat buldukca girerim insallah hepinize kocaman sevgiler bizden

F ferda88 canım hiç korkma Allahın izniyle korktugun gbi olmicak eşinde destek olur sen uyursun fln.ew islerini de düşünme bırak sonra yaparsın öncelik bebis ve sensin bebis emin diye sütun olmalı istirahat et Bl bol ztn senden iyi kimse bakmaz bebisine emin ol içgüdüsel olarak ele aliosun herseyi

Sevgili arkdaslar 9 aylik heycanli bekleyis bitti 30 haziranda bebegimize kavustuk allaha sukur dogum bekleyen annelerde kavusur insalllah 9 aylik surectte sizlerden cok sey ogrendim cok tesekkur ederim simdide lutfen bebek bakimi icin bir grup kuru arkadaslar sizlerden ogrenecegim cok sey var soracagim suan bile bir suru soru var mesala sezeryan yapmak zorunda kaldim karnim hala ogle duruyo bebegime suy veremiyorum goguslerim bugun sisti bebek cekemiyor tas gibi ne yapmaliyim

Çok sağol canım iste insan hiç bilmediği şeyden korkuyor zaten yanımda biri olsa bile hep kendim bakmak isterim diyordum tecrübesiz olduğum için de endişe ettim ama desteğiniz5beni rahatlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…