- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.801
Cok sagol. Bende sezeryan olacağım canım ondan korkuyorum aslında inşallah rabbim güç verir . Allah bagislasin evlatlarıniBir anne bebeğine bakabilecek yetiye sahiptir.3. Bebeğimi dünyaya getirdim yanımda kimse olmadı hiçbirinde de..Normal dogum hepsi de şükürler olsun..Hele normal doğum olursa elbette ki yetersin annesi.Ben sezeryan olup yine yalnız buyutenleri biliyorum.. Kendine güven..Sen annesin..
Oncelikle allah rahmet eylesin canım kayinvalidene de geçmiş olsun. Tek başına daha güzel bakarsın korkma zaten çok insan olunca etrafında her kafadan bir ses çıkıyor. Takildigin yerde bizlere sorarsin tecrübeli annemiz çok fAzla bildiğini paylaşır herkes allah yardimcin olsun bende tek buyuttum arada annem geldi gitti kayinvalidemin faydası olmadi hiç . Şimdi 2. Bebegimi kucagima alacağım kismetse tek basima olacağım yine zerre korkum yok allah yardım ediyor gerçektenKizlar ya moralim çok bozuk ben annemi 3 yıl önce kaybettim burda da bana yardimcin olacak aklı başında kimse yok kayinvalidem gelicekti dogumda onunda bu hafta rahim kanseri olduğunu öğrendik ve dün acil amaliyat oldu . Simdi ben kaldım tek başıma sizce yeni doğan bebeğe tek başıma bakabilir miyim anlar miyim dilinden çok korkuyorum
Benim ki de normali beklememek için sezRyen ol dedi doğu daKaynanalar sezeryana karşı ya ondan diodur normal Doğur diye
Amin canım çok teşekkür ederim. Ay inan bu yazdiklarin çok iyi gekdi hepinize teşekkür ederim artık bilemediğim yerlerde sizlere danışcam . Hepimiz sağlıkla kucagimiza alıp güzelce büyütürz insallqhOncelikle allah rahmet eylesin canım kayinvalidene de geçmiş olsun. Tek başına daha güzel bakarsın korkma zaten çok insan olunca etrafında her kafadan bir ses çıkıyor. Takildigin yerde bizlere sorarsin tecrübeli annemiz çok fAzla bildiğini paylaşır herkes allah yardimcin olsun bende tek buyuttum arada annem geldi gitti kayinvalidemin faydası olmadi hiç . Şimdi 2. Bebegimi kucagima alacağım kismetse tek basima olacağım yine zerre korkum yok allah yardım ediyor gerçekten
Sen kendine guvenirsen gerisi gelir amin inşallah sıkıntısız buyur giderler zaman çabuk geçiyor :)Amin canım çok teşekkür ederim. Ay inan bu yazdiklarin çok iyi gekdi hepinize teşekkür ederim artık bilemediğim yerlerde sizlere danışcam . Hepimiz sağlıkla kucagimiza alıp güzelce büyütürz insallqh
Ayriyetten emziriyomusun canim.anne sutune takviyeyse iyi ama sadece mamaysa 20 cc azAptamil 20 cc iki saate bir ver dedi doktor
bende persembe sezeryan oldum.yavas yavas artiyor sut.yediklerimi hep sut arttirici seylerden seciyorum.bir de gnc nin bira mayasi tableti var.onu siparis ettim onu kullanacagim.mama bende takviye ediyorum.bizde sut degil de memeyi almama slklntlsl fazla.sabrederek asmaya calisiyorum.Bnde doğurdum kızlar :) sezeryan oldu ancak sütüm çok az mama veriyorum bnm durumda olan var mı
hastaneler aptamil veriyor direk.ama cok gaz yapiyor cocukta.ben evolvia aldim cok memnunum.Aptamil 20 cc iki saate bir ver dedi doktor
valla zor gibi gorunuyor ama artik elimizin altinda internet var.her soruya bir cevap buluyoruz cok sukur.ama esinin sana destegi cok onemli bu donemde.cunku bebegin yanisira ev isleri de sana bakacakKizlar ya moralim çok bozuk ben annemi 3 yıl önce kaybettim burda da bana yardimcin olacak aklı başında kimse yok kayinvalidem gelicekti dogumda onunda bu hafta rahim kanseri olduğunu öğrendik ve dün acil amaliyat oldu . Simdi ben kaldım tek başıma sizce yeni doğan bebeğe tek başıma bakabilir miyim anlar miyim dilinden çok korkuyorum
Evet canım birde ev işi var eşim canı isteyince yardım eder insalah yardimcin olurbende persembe sezeryan oldum.yavas yavas artiyor sut.yediklerimi hep sut arttirici seylerden seciyorum.bir de gnc nin bira mayasi tableti var.onu siparis ettim onu kullanacagim.mama bende takviye ediyorum.bizde sut degil de memeyi almama slklntlsl fazla.sabrederek asmaya calisiyorum.
hastaneler aptamil veriyor direk.ama cok gaz yapiyor cocukta.ben evolvia aldim cok memnunum.
valla zor gibi gorunuyor ama artik elimizin altinda internet var.her soruya bir cevap buluyoruz cok sukur.ama esinin sana destegi cok onemli bu donemde.cunku bebegin yanisira ev isleri de sana bakacak
Tabiki doğal sancın en iyisi ama sancın olmazsa da suni sancı mecburen. Suni doğal sancıdan farkı daha etkili hem ağrı olarak hem açılma olarak. Bizim burdaki hastanelerde suni sancı olayını abartıyorlar birden veriyorlar, insanı çok yıpratıyorlar. Doğum biranönce gerçekleşsin diye.
Teşekürler canım benimCanim @batideniz onu kullaniyordu sanirim. Ben yara oldugunda suanki kullandigim cok iyi gelmisti o yuzden simdiden sürüp engel olmak icin deney yapiyorum :)
İnşAllah hiçbirimizin yarası sizisi olmazolur bacım :) ben ondan kullandım hep :)
Çok mu geç kaldı neden kiBenim ki de normali beklememek için sezRyen ol dedi doğu da
Çok sağol canım iste insan hiç bilmediği şeyden korkuyor zaten yanımda biri olsa bile hep kendim bakmak isterim diyordum tecrübesiz olduğum için de endişe ettim ama desteğiniz5beni rahatlatti
Yok kiz 37 idim daha o da buraları sevmez sıkılır biran önce dogurimde gitsin diye sezaryen ol diip durdu sallamadim ama gününü bekledim 38+5 doğdu zatenÇok mu geç kaldı neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?