- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.821
Afferin paşayaakızlarrr benim oğlan sonunda çıkış yolunu farketti galiba özel bölgem böyle cızlar gibi oluyooo sanki kafasıyla ittiriyo çocuum :)
Afferin paşayaa
Benimde haftalardır oyle canım zorlamaz inşallah bir aydan fazladır kasıklarımda sanki elleribiraz erken farketti inşallah çok zorlamaz kapıyı
Canim sag mutlaka.cok sis gogsu emmekte zorlanirmis bebek.sagdigin sutu verirsin bebegine.sureklide emzormeye calis.almak istemesede zorla mutlaka emecek.benim bebegim tam anlamiyla 13 14.gunler emmeye basladi.Sevgili arkdaslar 9 aylik heycanli bekleyis bitti 30 haziranda bebegimize kavustuk allaha sukur dogum bekleyen annelerde kavusur insalllah 9 aylik surectte sizlerden cok sey ogrendim cok tesekkur ederim simdide lutfen bebek bakimi icin bir grup kuru arkadaslar sizlerden ogrenecegim cok sey var soracagim suan bile bir suru soru var mesala sezeryan yapmak zorunda kaldim karnim hala ogle duruyo bebegime suy veremiyorum goguslerim bugun sisti bebek cekemiyor tas gibi ne yapmaliyim
benim oğluşun kafası biraz da büyükk 2.5 hafta kadar önde o yüzden ben bi tırstııım :)bugün 33+0 ız 36+0 a kadar dayansın tosunum sonra artık nasip kısmet ne zaman isterse gelsin :)Benimde haftalardır oyle canım zorlamaz inşallah bir aydan fazladır kasıklarımda sanki elleri
Annenin evi senin yıllardır yaşadığın büyüdüğün ev sonuçta ben olsam imkanım da olsa anneme giderim zaten mizmiz bi insanim nazımi anneme yapasim gelirKızlar bir şey danışmak istiyorum sizee❤ Şimdi ben kayınvalidemle oturuyorum sadece o var yani kp falan yok doğum yapınca annemin yanımda olmasını istiyorum oda biraz çekiniyor sanki kv bana bir şey demese de.Birde babam ve kardeşlerim var onlarıda pek bırakamaz gibi sizce şöyle bir hafta kadar annemde kalsam kocişimle zor olur mu kendi evimde olmak daha mı iyi olur
Teşekkür ederim canım doğru dedin valla biraz naz yapayım anneciğedeAnnenin evi senin yıllardır yaşadığın büyüdüğün ev sonuçta ben olsam imkanım da olsa anneme giderim zaten mizmiz bi insanim nazımi anneme yapasim geliresim kabul etse ben annemi tercih ederim
Benimde çok kaşınıyor yaa kendimi maymuncuk gibi hissediyorumHanimlarya ben çok sistim ayaklar 37.5 tan 41 42 ye çıktı ayaklar kütük gibi tecrübeli tecrubesiz tüm anneler bu durumda ne yapmalı da insin azıcık şunlar çok sertler ve diz altlarım kırmızı mor gibi bi de karnım çok kasiniyo ne yapayım kasisam acıyo
Dayanır annesi dayanır Allahın izniyle :)benim oğluşun kafası biraz da büyükk 2.5 hafta kadar önde o yüzden ben bi tırstııım :)bugün 33+0 ız 36+0 a kadar dayansın tosunum sonra artık nasip kısmet ne zaman isterse gelsin :)
Ağla ağla zaten o yaş tam ucunda duruyo hamilelikten duygusallik fenalardaTeşekkür ederim canım doğru dedin valla biraz naz yapayım anneciğedekocişi kandırmaya başlayayım be
Benim hep çatladi karnım ne süren faydasız catlayacaksa çatlıyor :/ çatlarken de kasiniyomus işte :/ benim için bi önemi yok catlagin nasıl olsa gobek açık gezemeyecek kadar siskoyumBenimde çok kaşınıyor yaa kendimi maymuncuk gibi hissediyorumama bi çare bulamadım
Amaaan kaşıma sakın valla bilemedim bacaklarim kaşınıyodu.çok tatlı kaşınıyodu.bi görsen harika gibi şimdi. Baya çatlatırız.trınak izi.gibi olmuş.ablam gördü nie kaşıdın dedi.devamlı yağ sür. Karnımı hiç kaşımadım yap sürdüm çok iyi geldiHanimlarya ben çok sistim ayaklar 37.5 tan 41 42 ye çıktı ayaklar kütük gibi tecrübeli tecrubesiz tüm anneler bu durumda ne yapmalı da insin azıcık şunlar çok sertler ve diz altlarım kırmızı mor gibi bi de karnım çok kasiniyo ne yapayım kasisam acıyo
Işte o kırmızı morluklar çatlakşmış.sonra beyazlayacakmış.yağ sürBenim hep çatladi karnım ne süren faydasız catlayacaksa çatlıyor :/ çatlarken de kasiniyomus işte :/ benim için bi önemi yok catlagin nasıl olsa gobek açık gezemeyecek kadar siskoyum
inşallah canıım :)Dayanır annesi dayanır Allahın izniyle :)
Sevgili arkdaslar 9 aylik heycanli bekleyis bitti 30 haziranda bebegimize kavustuk allaha sukur dogum bekleyen annelerde kavusur insalllah 9 aylik surectte sizlerden cok sey ogrendim cok tesekkur ederim simdide lutfen bebek bakimi icin bir grup kuru arkadaslar sizlerden ogrenecegim cok sey var soracagim suan bile bir suru soru var mesala sezeryan yapmak zorunda kaldim karnim hala ogle duruyo bebegime suy veremiyorum goguslerim bugun sisti bebek cekemiyor tas gibi ne yapmaliyim
Kizlar ya moralim çok bozuk ben annemi 3 yıl önce kaybettim burda da bana yardimcin olacak aklı başında kimse yok kayinvalidem gelicekti dogumda onunda bu hafta rahim kanseri olduğunu öğrendik ve dün acil amaliyat oldu . Simdi ben kaldım tek başıma sizce yeni doğan bebeğe tek başıma bakabilir miyim anlar miyim dilinden çok korkuyorum
Aslında duzelebılecek birşey deılmiş bu durum amaaa kontrol altnda bu seklde idare etme ıhtımali varms hayrlısı bakalm beklıcez gorczInsallah bi sıkıntı olmaz.tek bi doktorun lafiyla hareket etmeyerek cok iyi yapmissiniz. Bazi hastaliklar var hani dogumdan sonra zamanla duzeliyo diyolar bu da oyle olur insallah
Amin cnm saolasıngözünaydın canım benimmm Allah bebişine sağlık sıhhat versin inşallah Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?