2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bir şey danışmak istiyorum sizee❤ Şimdi ben kayınvalidemle oturuyorum sadece o var yani kp falan yok doğum yapınca annemin yanımda olmasını istiyorum oda biraz çekiniyor sanki kv bana bir şey demese de.Birde babam ve kardeşlerim var onlarıda pek bırakamaz gibi sizce şöyle bir hafta kadar annemde kalsam kocişimle zor olur mu kendi evimde olmak daha mı iyi olur

Canim sag mutlaka.cok sis gogsu emmekte zorlanirmis bebek.sagdigin sutu verirsin bebegine.sureklide emzormeye calis.almak istemesede zorla mutlaka emecek.benim bebegim tam anlamiyla 13 14.gunler emmeye basladi.

Hanimlar ya ben çok sistim ayaklar 37.5 tan 41 42 ye çıktı ayaklar kütük gibi tecrübeli tecrubesiz tüm anneler bu durumda ne yapmalı da insin azıcık şunlar çok sertler ve diz altlarım kırmızı mor gibi bi de karnım çok kasiniyo ne yapayım kasisam acıyo

Annenin evi senin yıllardır yaşadığın büyüdüğün ev sonuçta ben olsam imkanım da olsa anneme giderim zaten mizmiz bi insanim nazımi anneme yapasim gelir esim kabul etse ben annemi tercih ederim

Annenin evi senin yıllardır yaşadığın büyüdüğün ev sonuçta ben olsam imkanım da olsa anneme giderim zaten mizmiz bi insanim nazımi anneme yapasim gelir esim kabul etse ben annemi tercih ederim
Teşekkür ederim canım doğru dedin valla biraz naz yapayım anneciğede kocişi kandırmaya başlayayım be

Benimde çok kaşınıyor yaa kendimi maymuncuk gibi hissediyorum ama bi çare bulamadım

Benimde çok kaşınıyor yaa kendimi maymuncuk gibi hissediyorum ama bi çare bulamadım
Benim hep çatladi karnım ne süren faydasız catlayacaksa çatlıyor :/ çatlarken de kasiniyomus işte :/ benim için bi önemi yok catlagin nasıl olsa gobek açık gezemeyecek kadar siskoyum

Amaaan kaşıma sakın valla bilemedim bacaklarim kaşınıyodu.çok tatlı kaşınıyodu.bi görsen harika gibi şimdi. Baya çatlatırız.trınak izi.gibi olmuş.ablam gördü nie kaşıdın dedi.devamlı yağ sür. Karnımı hiç kaşımadım yap sürdüm çok iyi geldi

canim sicak kompress uygulayacaksin goguslerine.hemen sag pesine de.bosaltman lazim

canımcım, öncelikle geçmişler olsun. allah en kısa zamanda şifalar versin.

sakın endişe etme. senden başka hiçkimse bebeğine senden daha iyi bakamayacak. tabiki tecrübeli insanlar daha rahat ama sezaryenli olmama rağmen ben de kendim baktım evlatlarıma. belli bir süre ( 15 gün annem ve sonra 10 gün kv) annem ve kv yanımda kaldılar ama bebek hep benimleydi.

bize her zaman yazabilirsin, ben olmasam başkası mutlaka tecrübesini yazar, rahatlarsın.
internete fazla takılma çünkü insanı hastalık hastası yapıyor :)))

Insallah bi sıkıntı olmaz.tek bi doktorun lafiyla hareket etmeyerek cok iyi yapmissiniz. Bazi hastaliklar var hani dogumdan sonra zamanla duzeliyo diyolar bu da oyle olur insallah
Aslında duzelebılecek birşey deılmiş bu durum amaaa kontrol altnda bu seklde idare etme ıhtımali varms hayrlısı bakalm beklıcez gorcz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…