- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.841
Sevgili arkdaslar 9 aylik heycanli bekleyis bitti 30 haziranda bebegimize kavustuk allaha sukur dogum bekleyen annelerde kavusur insalllah 9 aylik surectte sizlerden cok sey ogrendim cok tesekkur ederim simdide lutfen bebek bakimi icin bir grup kuru arkadaslar sizlerden ogrenecegim cok sey var soracagim suan bile bir suru soru var mesala sezeryan yapmak zorunda kaldim karnim hala ogle duruyo bebegime suy veremiyorum goguslerim bugun sisti bebek cekemiyor tas gibi ne yapmaliyim
Kızlar bir şey danışmak istiyorum sizee❤ Şimdi ben kayınvalidemle oturuyorum sadece o var yani kp falan yok doğum yapınca annemin yanımda olmasını istiyorum oda biraz çekiniyor sanki kv bana bir şey demese de.Birde babam ve kardeşlerim var onlarıda pek bırakamaz gibi sizce şöyle bir hafta kadar annemde kalsam kocişimle zor olur mu kendi evimde olmak daha mı iyi olur
Gelmeseymis erkenden o da alla alla keyfine göre doğurcan yaniYok kiz 37 idim daha o da buraları sevmez sıkılır biran önce dogurimde gitsin diye sezaryen ol diip durdu sallamadim ama gününü bekledim 38+5 doğdu zaten
Ben kendi duzenimde olmayı tercih ederim canım lohusa halimle annen gelse daha rahat olur kayinvalidenle konuş annemde gelse rahat ederim yakinda oturosa annen 2 gün gelir 1 gün ewinde kalır bi düzen oturtutlrsunuz sonra bebk 40 j çıkınca rahat oluo tek daha rahat edrsinKızlar bir şey danışmak istiyorum sizee❤ Şimdi ben kayınvalidemle oturuyorum sadece o var yani kp falan yok doğum yapınca annemin yanımda olmasını istiyorum oda biraz çekiniyor sanki kv bana bir şey demese de.Birde babam ve kardeşlerim var onlarıda pek bırakamaz gibi sizce şöyle bir hafta kadar annemde kalsam kocişimle zor olur mu kendi evimde olmak daha mı iyi olur
Işığı gördü çınar bebek daha durmaz yoklar arda bi kkızlarrr benim oğlan sonunda çıkış yolunu farketti galiba özel bölgem böyle cızlar gibi oluyooo sanki kafasıyla ittiriyo çocuum :)
hiç sormaaa gördü :) daha düne kadar kaburgalarımdan çıkaya çalışan cocuk beni zıplatıp durdu yemek pişirene kadr bi hal oldum sanki çıkcak gibi oluyordu :)Işığı gördü çınar bebek daha durmaz yoklar arda bi k
Canım benim bu hafta kolları hiç durmuo canım acio resmen ayaklarda çok hareket yok o kollar a noluyo anlamadımhiç sormaaa gördü :) daha düne kadar kaburgalarımdan çıkaya çalışan cocuk beni zıplatıp durdu yemek pişirene kadr bi hal oldum sanki çıkcak gibi oluyordu :)
Heee aynen bu sefer gelmiyor allahtan da bende huzurla dogurabilirimGelmeseymis erkenden o da alla alla keyfine göre doğurcan yani
Çok teşekkür ederim canım insalah tez zamanda sağlığına kavuşur .canımcım, öncelikle geçmişler olsun. allah en kısa zamanda şifalar versin.
sakın endişe etme. senden başka hiçkimse bebeğine senden daha iyi bakamayacak. tabiki tecrübeli insanlar daha rahat ama sezaryenli olmama rağmen ben de kendim baktım evlatlarıma. belli bir süre ( 15 gün annem ve sonra 10 gün kv) annem ve kv yanımda kaldılar ama bebek hep benimleydi.
bize her zaman yazabilirsin, ben olmasam başkası mutlaka tecrübesini yazar, rahatlarsın.
internete fazla takılma çünkü insanı hastalık hastası yapıyor :)))
Benim kızçem indiği anda çatlattiAmaaan kaşıma sakın valla bilemedim bacaklarim kaşınıyodu.çok tatlı kaşınıyodu.bi görsen harika gibi şimdi. Baya çatlatırız.trınak izi.gibi olmuş.ablam gördü nie kaşıdın dedi.devamlı yağ sür. Karnımı hiç kaşımadım yap sürdüm çok iyi geldi
Her şey çatlak :/ baştan aşağı çatladim deseneIşte o kırmızı morluklar çatlakşmış.sonra beyazlayacakmış.yağ sür
yerim onların kollarınııııııııı :) benim ki dirsekleriyle göbeğimi deliyo ayaklarıyla kaburgalarımı bugünden itibaren de kafasıyla tünel kazma çalışmaları başlattı hadi hayırlısı :) annesi yesin onu annesi dünden hazırda o hazır olsun öyle gelsin bu dünya biraz zor ora daha rahat ekmek plasentadan su amniyondan oooh keyif :)Canım benim bu hafta kolları hiç durmuo canım acio resmen ayaklarda çok hareket yok o kollar a noluyo anlamadımseninki daha durmaz arada seni yoklar hazr misin anne diye
canım benim senin bebiş kaçıncı ahftada indi aşağıyaBenim kızçem indiği anda çatlattiyağ krem faydasız irsiymis çatlak annem dünya haritasi gibi kadin ben de surdum ama oldu artık şimdi de kaşınmaya başladı çok tatlı kaşınıyor da kasirken aciyo
Kendi evin başkadır tabii ❤ ayy çok kararsız kaldım bende bilemiyorum kiiher zaman kendi evimde olmaktan yanayım ancak rahat edebileceğini düşünüyorsan git derim. anne yardımıyla insan daha rahat hissediyor kendini :))
Dokuz aydır o kozu kıllanıyorum zaten çok işe yarıyor kızzAğla ağla zaten o yaş tam ucunda duruyo hamilelikten duygusallik fenalardaağlamak çok etkili oluyo tecrübeyle sabit
Teşekkür ederim canımm ay kaynanalara dayanılmaz kız zatenLittlestar canim bende sezeryan oldum kendi evimde annem babam erkek kardesimde yemeye biZe gelir ve esim beraber kaliyoruz acikcasi ben annemle bile
Zorlandim o agrimda kadina baya yuklendim kaynana falan olsa dayanamaZdim diye duaunuyorum sende iyi duaun oyle karar ver cok optum
Doğru dedin canım :) Eşim bir hafta annem gitsin bir yere sana rahat bakar rahat edersiniz diyor da oylede ayıp olur gibi me geliyorBen kendi duzenimde olmayı tercih ederim canım lohusa halimle annen gelse daha rahat olur kayinvalidenle konuş annemde gelse rahat ederim yakinda oturosa annen 2 gün gelir 1 gün ewinde kalır bi düzen oturtutlrsunuz sonra bebk 40 j çıkınca rahat oluo tek daha rahat edrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?