2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

mutlaka elektirikli süt pompası al ve bol bol sağ sütünü. zaten geldiğini hissedersin sütünün :))

her zaman kendi evimde olmaktan yanayım ancak rahat edebileceğini düşünüyorsan git derim. anne yardımıyla insan daha rahat hissediyor kendini :))

Littlestar canim bende sezeryan oldum kendi evimde annem babam erkek kardesimde yemeye biZe gelir ve esim beraber kaliyoruz acikcasi ben annemle bile
Zorlandim o agrimda kadina baya yuklendim kaynana falan olsa dayanamaZdim diye duaunuyorum sende iyi duaun oyle karar ver cok optum

Ben kendi duzenimde olmayı tercih ederim canım lohusa halimle annen gelse daha rahat olur kayinvalidenle konuş annemde gelse rahat ederim yakinda oturosa annen 2 gün gelir 1 gün ewinde kalır bi düzen oturtutlrsunuz sonra bebk 40 j çıkınca rahat oluo tek daha rahat edrsin

hiç sormaaa gördü :) daha düne kadar kaburgalarımdan çıkaya çalışan cocuk beni zıplatıp durdu yemek pişirene kadr bi hal oldum sanki çıkcak gibi oluyordu :)
Canım benim bu hafta kolları hiç durmuo canım acio resmen ayaklarda çok hareket yok o kollar a noluyo anlamadım seninki daha durmaz arada seni yoklar hazr misin anne diye

Çok teşekkür ederim canım insalah tez zamanda sağlığına kavuşur .
İnsalah güzel bir şekilde bakıp altından kalllcam. Çok teşekkür ederim ihtiyacım olursa hemen buraya yazcam . Zaten internette basın ağrısa kanser oldun diyor

Benim kızçem indiği anda çatlatti yağ krem faydasız irsiymis çatlak annem dünya haritasi gibi kadin ben de surdum ama oldu artık şimdi de kaşınmaya başladı çok tatlı kaşınıyor da kasirken aciyo

Canım benim bu hafta kolları hiç durmuo canım acio resmen ayaklarda çok hareket yok o kollar a noluyo anlamadım seninki daha durmaz arada seni yoklar hazr misin anne diye
yerim onların kollarınııııııııı :) benim ki dirsekleriyle göbeğimi deliyo ayaklarıyla kaburgalarımı bugünden itibaren de kafasıyla tünel kazma çalışmaları başlattı hadi hayırlısı :) annesi yesin onu annesi dünden hazırda o hazır olsun öyle gelsin bu dünya biraz zor ora daha rahat ekmek plasentadan su amniyondan oooh keyif :)

Teşekkür ederim canımm ay kaynanalara dayanılmaz kız zaten bende kocamaaann öptüm ❤

Doğru dedin canım :) Eşim bir hafta annem gitsin bir yere sana rahat bakar rahat edersiniz diyor da oylede ayıp olur gibi me geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…