- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.861
36 da indi annesinin bal böceğicanım benim senin bebiş kaçıncı ahftada indi aşağıya
Ben bazen sebepsiz Ağlıyorum kendiliğinden yaş geliyo sonra eşim sorunca bi bahane buluyorum o dereceDokuz aydır o kozu kıllanıyorum zaten çok işe yarıyor kızzhazırda bekliyor zaten yaşlarda
Ben bu oyunu bozarım dedi ve indiii :)36 da indi annesinin bal böceğio gün bugündür dizleri min üstünde duruyo gobegim 90 derece oturamiyorum indiği anda da ne vaRSA yirtti atti
Aynı şeyleri yapıyoruz kızzBen bazen sebepsiz Ağlıyorum kendiliğinden yaş geliyo sonra eşim sorunca bi bahane buluyorum o derece
Bunlar hep duygu somurusu cok ayip kizlar cook ben hic yapmiyorum meselaAynı şeyleri yapıyoruz kızz
Aslında duzelebılecek birşey deılmiş bu durum amaaa kontrol altnda bu seklde idare etme ıhtımali varms hayrlısı bakalm beklıcez gorcz
doğru diyorsun canımm :) azcık çılgın bizim yavrucekler :) kafalarına estikleri gibiler :)
Duygu sömürüsü tabiiBunlar hep duygu somurusu cok ayip kizlar cook ben hic yapmiyorum mesela@Nurmuratkf
Şakacıktan öyle dedim beDuygu sömürüsü tabiinasıl yapmazsın kızzz son günlerini iyi değerlendir bari
Azcık diyip kendinimi avutuyosundoğru diyorsun canımm :) azcık çılgın bizim yavrucekler :) kafalarına estikleri gibiler :)
Evet az kalmış 16 gün yazıyoBen bu oyunu bozarım dedi ve indiii :)
Allah yardımcın olsun canım benimmmm.. az kaldı hayırlısıyla dizlerinden kucağına terfi edecek yavrucek inşallah :)
Bence de yok yoookkŞakacıktan öyle dedim be
Sence bende bunu kullanmicak göz varmı
Hamilelerin olayı da bu sanırımAynı şeyleri yapıyoruz kızz
Insallah hic bi sorun cikmaz annesiAslında duzelebılecek birşey deılmiş bu durum amaaa kontrol altnda bu seklde idare etme ıhtımali varms hayrlısı bakalm beklıcez gorcz
Tamam uzulurum ben sıkıntı yokBence de yok yoookksonuna kadar kullanmışındır hemde
Neyle alakali bilmiyorum ama bana da oluyo bacağıma bi şey saplanir gibi oluyo zor oluyo yürümekGuzellikler bi sorum var size.
Aniden cati kemiklerime bicak saplaniyo gibi oluyo aslinda tam olarak oyle de denemez kitlenip kaliyorum sanki.dun strestenmi oluyo acaba dedim de bugunde ara ara oluyo.bunun dogumla ilgisi yoktur dimisancim yok sadece ara sira kasilmalar oluyo
yaa çaktırmamaya çalışıyorum onlara küsmece darılmaca olmasın diye :) yoksa gerçekleri bizde biliyoruz boşuna kanka değiller bu çocuklar :)Azcık diyip kendinimi avutuyosunbenimki deli seninki benimkinden deli
Somurmuyoruz ki ama biz sadece hamileyizBunlar hep duygu somurusu cok ayip kizlar cook ben hic yapmiyorum mesela@Nurmuratkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?