2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
36 da indi annesinin bal böceği o gün bugündür dizleri min üstünde duruyo gobegim 90 derece oturamiyorum indiği anda da ne vaRSA yirtti atti
Ben bu oyunu bozarım dedi ve indiii :)
Allah yardımcın olsun canım benimmmm.. az kaldı hayırlısıyla dizlerinden kucağına terfi edecek yavrucek inşallah :)

Guzellikler bi sorum var size.
Aniden cati kemiklerime bicak saplaniyo gibi oluyo aslinda tam olarak oyle de denemez kitlenip kaliyorum sanki.dun strestenmi oluyo acaba dedim de bugunde ara ara oluyo.bunun dogumla ilgisi yoktur dimi sancim yok sadece ara sira kasilmalar oluyo

Aslında duzelebılecek birşey deılmiş bu durum amaaa kontrol altnda bu seklde idare etme ıhtımali varms hayrlısı bakalm beklıcez gorcz

Cnm merhaba, öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla büyüsün
Tam olarak nedir sorun? Benim bebeğimdede kalpte parlama görüldü, doğumdan sonrada 1 yıl içinde kapanabilir dediler. Benzer birşey mi?

Ben bu oyunu bozarım dedi ve indiii :)
Allah yardımcın olsun canım benimmmm.. az kaldı hayırlısıyla dizlerinden kucağına terfi edecek yavrucek inşallah :)
Evet az kalmış 16 gün yazıyo korku da var bayramı atlatsak Allah in izniyle her güne bi plan yaptık da 16 gün kala planları yaparsak herkee örnek olurum sanırım doguma yakın herkes evde oturuyo ya ben her gün bi yere gideceğim inşAllah seninde de az kaldı canım benim ama öncelik bizim tabi biz abla olacağız inşAllah

Neyle alakali bilmiyorum ama bana da oluyo bacağıma bi şey saplanir gibi oluyo zor oluyo yürümek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…