2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ayyy hadi bakalım bende bi heycanlandım şimdi :) sen o doğuma o planlar bitmeden gitmezsin ben biliyorum :) o yüzden sıkıntı yok :) gezeceğin yerleri git gez gel sonra hooopp doğuma :)
ayneeeen önden abiler ablalar arkadan biz gelcez inşallah teyzesi :)
senin sezeryan olcak dimi canım benim bayramdan sonra mı belli olcak tarih?

S.a Arkadaşlar,

Hamdolsun iyiyiz. Kızımla evimizde yedir, gaz çıkar, temizle döngüsü yaşıyoruz. Bunun dışında sık doktor kontrollerimiz var. Bizi dualarınızdan eksik etmeyin. Göz kontrollerimiz oluyor. Henüz göz gelişimi tamamlanmadı. Çok dua edin bize lütfen. Gelişimi normal tamamlansın inş. Bunun dışında tedbiren fizyoterapiste de gidiyoruz. Kas gelişiminde sıkıntı olmaması açısından hareketler falan gösteriyor.

matsiyahoje ve HejaR12 etiketlerinizi gördüm teşekkür ederim, doğumları yapmışsınız sanıyorum. Rabbim yavrularınızı size bağışlasın. Umarım iyisinizdir.

Doğru dedin canım :) Eşim bir hafta annem gitsin bir yere sana rahat bakar rahat edersiniz diyor da oylede ayıp olur gibi me geliyor
Oyle ayıp olur tabi canım kadın kendi ewinden kovulmus hisseder. Kayınvalide ile annen anlasabiliosa is bölümü yaparlar canım biri yemek yapar biri bebek bakımı yapar sen uyursun fln is bölümü yapılmış olur bence

Ay inşAllah canim benim hâlâ şu duba halimle gezmek düşünüyorum ya ayaklar olmuş birer kütük sezaryen inşAllah da gün vermiyor doktor deli edecek beni ayin 8 inde gel dedi o gün veri belki bigün 39. Haftada alacak öyle soyledi 8 inden sonraya da plan yaptık hayirlisiyla sağlıkla ve zamanında gelsin kuzucuklarin hepsi inşAllah

gez canım gez her türlü tadını çıkarmak lazım kaç kez hamile kalcaz şunun şurasında:) sonuna kadr dibine kadar yaşa :)
tamam artık 8 inde gününü alırsın :)sen 8 ine kadar gez toz 8 inden sonrasına da kalan zamanında kalan planlarını tamamlarsın :) sonra gönül rahatlığıyla doğuma gidebilirsin :) ve hayırlısıyla sağlıkla gelsin kucağa minnak prenses :)
amin canım benimmm inşallah inşallah

Benim de ayin 8 inde son kontrol sonra 13 u doğum canım aramızda bir gün varmış oyüzden dedim aynı zamanlar olabilir

Sag ol canim benim inşAllah yollarda doğurmam daha kanala inmemiş dedi geçen gün gittiğimde umarım normal doğayım demez bebeğim :/

Benim de ayin 8 inde son kontrol sonra 13 u doğum canım aramızda bir gün varmış oyüzden dedim aynı zamanlar olabilir
14 ekim adet tarihim benim peki adete gore mj ultrasona göre mi 39. Hafta olacak off bilmiyorum ki :/ kanala inmemiş dedi inmesini bekler mi ki? Düşündükçe heyecan korku :S

Benimde gezmem geldi valla bayramlk cici bile aldım kendime o derece süslenp gezicem sonraki hafta doğurcam azcık kaldı keyfini cikaralim dimi

Arkadaşlar Allah'ın izniyle yrn sabah sezaryen ile bebeğimi dünyaya getiricem.. 39 hafta 3 günlük zorlu süreç tamamlanıyor artık.. Dualarınızı eksik etmeyin, sağlıcakla kalın...
Allah yar ve yardimcin olsun canım benim hayırla sağlıkla gelsin bebegin :)

14 ekim adet tarihim benim peki adete gore mj ultrasona göre mi 39. Hafta olacak off bilmiyorum ki :/ kanala inmemiş dedi inmesini bekler mi ki? Düşündükçe heyecan korku :S
Benimde 14 ekim sat. Sat a göre alır gelişimine göre deil cNim inmesinidd normal doğum için bekler sezeryan olcaksa bekletmez

Benimde 14 ekim sat. Sat a göre alır gelişimine göre deil cNim inmesinidd normal doğum için bekler sezeryan olcaksa bekletmez
Ben her an doğuracak im diye korkuyodum inmemiş deyince içime su serpildi :) o zaman sat a göreyse şu an bebeklerimız 37 h 4g di mi Seninki tam 39 da alacak o zaman di mi? Odemlerin arttı mi canım peki? Benim ayaklar çok fena :/

Evet tam 39 olucak canım ödem yok çok şükür bol su iciorum ben ama kızımda da sismedim canım yapısal olabilir ayağına souk su tut yukarı kaldır faydası olabilir

Evet tam 39 olucak canım ödem yok çok şükür bol su iciorum ben ama kızımda da sismedim canım yapısal olabilir ayağına souk su tut yukarı kaldır faydası olabilir
Yukarı kaldırmak için sırt üstü yatmak lazım yatamiyorum ki öyle sadece sola yata biliyorum :/ sağ ol canım benim dediğini deneyeyim soğuk su tutayim çok sistim ben :/ şu da içiyorum en az 3lt ama faydası yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…