2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sen yat eşin tutsun bacaklarini 5 dk canım yüksek yastikla destekle başını çok ayakta durma bide

Ayaklarda sislik cok zor Allah yardomcin olsun ben 40haftalik oldum ama hic sisim yok cok sukur aysklarimi sureklu uzatarak oturuyorum bi dene belku etkisi olur

Sen yat eşin tutsun bacaklarini 5 dk canım yüksek yastikla destekle başını çok ayakta durma bide
Gün boyu yatıyorum o da sağ olsun yastıklarımi koyuyo yatırıp kaldırıyor beni de işte çok fena sis benimkiler r37.5tan 41 42 ye çıktı ayak numaram

Reklam olmasin kizlar ama ben hamileligim boyunca butun agrilarima ersagin % 100 bitkusell masaj kremini kullandim arada hafifte olsa sisen ayaklarima cok iyi geldi ozellikle bel agrilariba birebir

Kızlar selam beni kim görse gobegim için kız değilde şekli sanki erkek bebeğe benziyor diyorlar doğuma 1-2 hafta var herşey ve herkes kız odaklı bu tezin yanlış olduğunu düşünen var mı lütfen

Kızlar selam beni kim görse gobegim için kız değilde şekli sanki erkek bebeğe benziyor diyorlar doğuma 1-2 hafta var herşey ve herkes kız odaklı bu tezin yanlış olduğunu düşünen var mı lütfen

Aynı şeyi bana da söylüyorlar ama kesinlikle doğruluk payı olduğunu düşünmüyorum benim kızım olaxak ins :)

Benim de ayaklar 37.5 dan 40 a çıktı nerdeyse 1 aydır böyleyim çok fena ya
Kizlar ben 5 ayliktan beri sisiyorum ama su son 1.5 ay hic inmedi en son ise terlikle gitmeye baslamistim o da yarisi disarda herkes benim ayaklardan korkar oldu. Ozellikle sol ayak. Yuruyemiyordum artik
Doktor bile ben boylesini gormedim dedi. Tansiyon problemi yok, idrarda protein de yok senin yapisal dedi. Fil ayagi gibi dize kadar bildiginiz kutuk. 4gundur evdeyim.dinlrnince bile inmeyince şu kiraz sapini deniycem dedim. Dun yaptim. Dedim su halimden daha cok zarari olamaz heralde. Cezvede suyu kaynattim. 10- 15 kiraz sapini koydum birkac dk kaymattim. Sonra dinlendirdim pembe bir su oluyo. Aksam yemekten once ictim. Ertesi sabah esim bile hayretler icinde kaldi. Kac aydir inmeyen ayak normal haline dondu diyebilirim. Dunden beri cok rahatim. Bilsem daha once ara ara yapardim. Icip icmemek size kalmis. Ama benim kadar kimse sismis olamaz. Vucudumdaki odem gitti. Aklinizda bulunsun. Bana mucize gibi geldi.

Kızlar ya bel ve kasım ağrısından duramıyorum bugün 5 gün oldu nişanım geleli doğum ne zaman nasıl olacak çok endişeleniyorum beklemek çok zor

Bebegim insaallah sag salim gelecek kuzucun

Düşünsene buyuk heyecan evet korkuda var ama sen onun kokusunu dusun bir de
Sagliklica olsun belirsizlik var evet
Herkesin seruveni farkli
Evelallah in izni ile guzel olcak
Rabb im yardım etsin kuzum
Sağlıkla kavusun
Cabucak toparlanin
Duamiz sizinle
Bizleri de unutma duanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…