- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.901
Sen yat eşin tutsun bacaklarini 5 dk canım yüksek yastikla destekle başını çok ayakta durma bideYukarı kaldırmak için sırt üstü yatmak lazım yatamiyorum ki öyle sadece sola yata biliyorum :/ sağ ol canım benim dediğini deneyeyim soğuk su tutayim çok sistim ben :/ şu da içiyorum en az 3lt ama faydası yok sanırım
Ayaklarda sislik cok zor Allah yardomcin olsun ben 40haftalik oldum ama hic sisim yok cok sukur aysklarimi sureklu uzatarak oturuyorum bi dene belku etkisi olurYukarı kaldırmak için sırt üstü yatmak lazım yatamiyorum ki öyle sadece sola yata biliyorum :/ sağ ol canım benim dediğini deneyeyim soğuk su tutayim çok sistim ben :/ şu da içiyorum en az 3lt ama faydası yok sanırım
Gün boyu yatıyorum o da sağ olsun yastıklarımi koyuyo yatırıp kaldırıyor beni de işte çok fena sis benimkiler r37.5tan 41 42 ye çıktı ayak numaramSen yat eşin tutsun bacaklarini 5 dk canım yüksek yastikla destekle başını çok ayakta durma bide
Sağ ol canım ben oturdugumda aşağıya koyuyorum daha koymayayim öyleyseAyaklarda sislik cok zor Allah yardomcin olsun ben 40haftalik oldum ama hic sisim yok cok sukur aysklarimi sureklu uzatarak oturuyorum bi dene belku etkisi olur
Benim de ayaklar 37.5 dan 40 a çıktı nerdeyse 1 aydır böyleyim çok fena yaGün boyu yatıyorum o da sağ olsun yastıklarımi koyuyo yatırıp kaldırıyor beni de işte çok fena sis benimkiler r37.5tan 41 42 ye çıktı ayak numaram
Napiyosun peki buldun mu bi çözümBenim de ayaklar 37.5 dan 40 a çıktı nerdeyse 1 aydır böyleyim çok fena ya
İşi daha bu cuma bıraktım oturmaktan şişiyor diye düşünmüştüm ama Evde de şişiyor devamli soğuk suya tutuyorum bir dd uzatmaya çalışıyorum ama gene de sisNapiyosun peki buldun mu bi çözüm
Kızlar selam beni kim görse gobegim için kız değilde şekli sanki erkek bebeğe benziyor diyorlar doğuma 1-2 hafta var herşey ve herkes kız odaklı bu tezin yanlış olduğunu düşünen var mı lütfen
Kizlar ben 5 ayliktan beri sisiyorum ama su son 1.5 ay hic inmedi en son ise terlikle gitmeye baslamistim o da yarisi disarda herkes benim ayaklardan korkar oldu. Ozellikle sol ayak. Yuruyemiyordum artikBenim de ayaklar 37.5 dan 40 a çıktı nerdeyse 1 aydır böyleyim çok fena ya
Senin bir bakisin yetermis gibi geldiAllahım bunların kocalar ına yardım etSuper_anne1411 azcık beni örnek alın hiç öyle şeyler yapmam ben
Umarm dogumla ilgili degildirNeyle alakali bilmiyorum ama bana da oluyo bacağıma bi şey saplanir gibi oluyo zor oluyo yürümek
Yaramazlik konusunda yuzsuz de olur bunlar bu gidisle :)) vur yuzlerineyaa çaktırmamaya çalışıyorum onlara küsmece darılmaca olmasın diye :) yoksa gerçekleri bizde biliyoruz boşuna kanka değiller bu çocuklar :)
Ay sen bilsen ben daha neler yapıyorum kocişeAllahım bunların kocalar ına yardım etSuper_anne1411 azcık beni örnek alın hiç öyle şeyler yapmam ben
Kızlar ya bel ve kasım ağrısından duramıyorum bugün 5 gün oldu nişanım geleli doğum ne zaman nasıl olacak çok endişeleniyorum beklemek çok zor
Rabb im yardım etsin kuzumkızlarrr..sabah 6.30 da hastanede olacağız...7.15 te sezeryana girececkmişim...nolur dualrınızı bekliyorum...epidural korkum olmasın sağlıcakla kavuşayım kızıma...su gibi aksın gitsin doğumum inşallahhh....
Kızlar ya bel ve kasım ağrısından duramıyorum bugün 5 gün oldu nişanım geleli doğum ne zaman nasıl olacak çok endişeleniyorum beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?