2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar ya bel ve kasım ağrısından duramıyorum bugün 5 gün oldu nişanım geleli doğum ne zaman nasıl olacak çok endişeleniyorum beklemek çok zor
Canim seni her gun nstye cagiriyor mu dr. Her gun bebegi ve sancilarini kontrol etsinler ihmal etme sen. Gercekten muallakta olmak cok zor. İnsallah kolaylikla gelir bebegin...

Amin canım inşallah çok sağol iyi dileklerin için cümlemize aynı şekilde nasip olsun inşallah

Canim seni her gun nstye cagiriyor mu dr. Her gun bebegi ve sancilarini kontrol etsinler ihmal etme sen. Gercekten muallakta olmak cok zor. İnsallah kolaylikla gelir bebegin...
Yok canım her gün çağırmıyor haftada bir gidiyorum ctesi gittim doğum kanalına inmemiş cumaya kadar bir durum olmazsa cuma gel dedi yatış yapacak sanırım artık suni sancı mı verir napar bilemedim ama suyunda falan bir sıkıntı çıkmazsa biraz daha beklemek istiyorum ben suni sancı da bazı bebeklerin kalbi dayanmıyormuş sezaryan olabiliyormuş en küçük bir sezaryan ihtimali bile beni korkutuyor Rabbim sağlıklı normal doğum nasip etsin tabi bir sıkıntı olursa da sezaryana hayır diyecek halimde yok

Hayırlı sabahlar güzel annelere çoğu bebeğini kucağına almış RABBİM hayırlı bi sekilde büyütmeyi nasip etsin INŞALLAH dogumu yakin annelerinde RABBİM hayırlısıyla kucagimiza almayi nasip etsin INŞALLAH

Hanimlar bana biraz akıl verin ben sezeryan dan korkuyordum normale kendimi çok guzel hazırlamaya çalışıyordum dün dengesiz bi arkadaş bana sana güvenmiyorum normal doğum yapabileceğine inanmıyorum sen çok cesaretsizsin dayanamasin dedi ondan sonra içimebir korku kirdi ya gerçekten yapamasam ya bebegim doğum kanalında falan kalsa ikinamasam ALLAH korusun ya bebegime bişey olursa diye korkuyorum lütfen doğum yapmış anneler bana biraz cesaret verin

Kızlar selam beni kim görse gobegim için kız değilde şekli sanki erkek bebeğe benziyor diyorlar doğuma 1-2 hafta var herşey ve herkes kız odaklı bu tezin yanlış olduğunu düşünen var mı lütfen
Annem bana hamileykende erkek bu demişler hep ki o zaman sürpriz oluyormuş cinsiyet annem de hep erkek beklemiş beni

Günaydın neden yapamayasinki herkes yapıo senin neyin eksik ağzı olan konusuo anneleri mız nasıl yapmış benim annem doktora gtmeye korkar ama dogurmus 2 tane.sende yPabilorain işin normali bu ztn Rabbim kolaylıkla doğurma ni nasip etsin

Bunu bana annem bile dedi ki kendi bu alanda çalışmış biri. Ben sıkıntı çekmeni istemiyorum a getirdi sonra sonra.. Ama anne ile arkadaş arasında dağlar kadar fark olmalı.. Münasebetsiz bir davranış olmuş, üzülme, bebeklerimize zarar veriyoruz. Sonra onun vicdan sızlaması çok daha zor olur bence.. Hayırlısını dileyelim Rabbimizden. Benim de bu cuma çatı muayenem var bakalım dr ne diyecek..

Eveet günaydın herkese kızlar Bugün benim için sıkıntılı gün çünkü kv geliyor ve nerden baksak bir ay burda en az, kaldı ki doğuma nerdeyse üç hafta var zaten. Onla beraber iki kbilader de geliyor. Hiç düşünüldüğüm yok. Bitti rahat uzanmalarım, kıyafet az durmalarım. Stresten çatlamazsam iyi, Allah yardımcım olsun.

İşi daha bu cuma bıraktım oturmaktan şişiyor diye düşünmüştüm ama Evde de şişiyor devamli soğuk suya tutuyorum bir dd uzatmaya çalışıyorum ama gene de sis
Ben dün gece hep yastıkta koydum yüksek olşun diye yatakta da sabaha dek yastık koydum biraz inmişler yürüyünce ayakta durunca daha çok şişiyor

Doğum yapan/ yapacak kadının yanında erkek olması nedir ya? Benim babam bile kalmaz onca zaman görüp bikaç gün içinde döner gerçekten saygısızlık yaptiklari dua et gelemesinler

canım pardon bundan 20yıl once olsa kimseye zor da kalmadıkca sezeryan yaptırmıyolarmıs. bizler kadınız Allah vermiş o gücü. arladasın kendi korkusunu dile getirmiş hiçç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…