- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.921
Canim seni her gun nstye cagiriyor mu dr. Her gun bebegi ve sancilarini kontrol etsinler ihmal etme sen. Gercekten muallakta olmak cok zor. İnsallah kolaylikla gelir bebegin...Kızlar ya bel ve kasım ağrısından duramıyorum bugün 5 gün oldu nişanım geleli doğum ne zaman nasıl olacak çok endişeleniyorum beklemek çok zor
Saglikla kavusun canim insallah....kızlarrr..sabah 6.30 da hastanede olacağız...7.15 te sezeryana girececkmişim...nolur dualrınızı bekliyorum...epidural korkum olmasın sağlıcakla kavuşayım kızıma...su gibi aksın gitsin doğumum inşallahhh....
Amin amin amiiinn canim....amin canım inşallah.. zaten bu hastalığı doğumunda öğrendi yani çocugunu hiç sevemedi... rabbim bizlerden uzak tutsun bütün hastalarada şifa versin..
Yazzzık adamceyize beeeAy sen bilsen ben daha neler yapıyorum kocişeşimdi baktım ben hiç aşermiyorum dedim zor bulunan bir şey çektireyim canıma kışın uç gün üzüm arattırdım
Amin canım inşallah çok sağol iyi dileklerin için cümlemize aynı şekilde nasip olsun inşallahBebegim insaallah sag salim gelecek kuzucun
Düşünsene buyuk heyecan evet korkuda var ama sen onun kokusunu dusun bir de
Sagliklica olsun belirsizlik var evet
Herkesin seruveni farkli
Evelallah in izni ile guzel olcak
Rabb im yardım etsin kuzum
Sağlıkla kavusun
Cabucak toparlanin
Duamiz sizinle
Bizleri de unutma duanda
Evet canım bizimkisi uzun sürecek gibi duruyor geç olsun güç olmasın diyelimBazen uzun surebiliyormus. Sağ salim gelsin canım strese sokma kendini.
Eee baba olmak kolay değilYazzzık adamceyize beeesenin de oglun olcak bak elin kizi hic acimaz sonrA
Yok canım her gün çağırmıyor haftada bir gidiyorum ctesi gittim doğum kanalına inmemiş cumaya kadar bir durum olmazsa cuma gel dedi yatış yapacak sanırım artık suni sancı mı verir napar bilemedim ama suyunda falan bir sıkıntı çıkmazsa biraz daha beklemek istiyorum ben suni sancı da bazı bebeklerin kalbi dayanmıyormuş sezaryan olabiliyormuş en küçük bir sezaryan ihtimali bile beni korkutuyor Rabbim sağlıklı normal doğum nasip etsin tabi bir sıkıntı olursa da sezaryana hayır diyecek halimde yokCanim seni her gun nstye cagiriyor mu dr. Her gun bebegi ve sancilarini kontrol etsinler ihmal etme sen. Gercekten muallakta olmak cok zor. İnsallah kolaylikla gelir bebegin...
amin sağolasın darısı hepinizin başına:)gözün aydın, sağlıkla ve huzurla büyüyün :))
Annem bana hamileykende erkek bu demişler hep ki o zaman sürpriz oluyormuş cinsiyet annem de hep erkek beklemiş beniKızlar selam beni kim görse gobegim için kız değilde şekli sanki erkek bebeğe benziyor diyorlar doğuma 1-2 hafta var herşey ve herkes kız odaklı bu tezin yanlış olduğunu düşünen var mı lütfen
Günaydın neden yapamayasinki herkes yapıo senin neyin eksik ağzı olan konusuo anneleri mız nasıl yapmış benim annem doktora gtmeye korkar ama dogurmus 2 tane.sende yPabilorain işin normali bu ztn Rabbim kolaylıkla doğurma ni nasip etsinHanimlar bana biraz akıl verin ben sezeryan dan korkuyordum normale kendimi çok guzel hazırlamaya çalışıyordum dün dengesiz bi arkadaş bana sana güvenmiyorum normal doğum yapabileceğine inanmıyorum sen çok cesaretsizsin dayanamasin dedi ondan sonra içimebir korku kirdi ya gerçekten yapamasam ya bebegim doğum kanalında falan kalsa ikinamasam ALLAH korusun ya bebegime bişey olursa diye korkuyorum lütfen doğum yapmış anneler bana biraz cesaret verin
Bunu bana annem bile dedi ki kendi bu alanda çalışmış biri. Ben sıkıntı çekmeni istemiyorum a getirdi sonra sonra.. Ama anne ile arkadaş arasında dağlar kadar fark olmalı.. Münasebetsiz bir davranış olmuş, üzülme, bebeklerimize zarar veriyoruz. Sonra onun vicdan sızlaması çok daha zor olur bence.. Hayırlısını dileyelim Rabbimizden. Benim de bu cuma çatı muayenem var bakalım dr ne diyecek..Hanimlar bana biraz akıl verin ben sezeryan dan korkuyordum normale kendimi çok guzel hazırlamaya çalışıyordum dün dengesiz bi arkadaş bana sana güvenmiyorum normal doğum yapabileceğine inanmıyorum sen çok cesaretsizsin dayanamasin dedi ondan sonra içimebir korku kirdi ya gerçekten yapamasam ya bebegim doğum kanalında falan kalsa ikinamasam ALLAH korusun ya bebegime bişey olursa diye korkuyorum lütfen doğum yapmış anneler bana biraz cesaret verin
Ben dün gece hep yastıkta koydum yüksek olşun diye yatakta da sabaha dek yastık koydum biraz inmişler yürüyünce ayakta durunca daha çok şişiyorİşi daha bu cuma bıraktım oturmaktan şişiyor diye düşünmüştüm ama Evde de şişiyor devamli soğuk suya tutuyorum bir dd uzatmaya çalışıyorum ama gene de sis
Benim bayadir oluyo daha dogurmadimsa sen korkma canım benimUmarm dogumla ilgili degildir
Doğum yapan/ yapacak kadının yanında erkek olması nedir ya? Benim babam bile kalmaz onca zaman görüp bikaç gün içinde döner gerçekten saygısızlık yaptiklariEveet günaydın herkese kızlarBugün benim için sıkıntılı gün çünkü kv geliyor ve nerden baksak bir ay burda en az, kaldı ki doğuma nerdeyse üç hafta var zaten. Onla beraber iki kbilader de geliyor. Hiç düşünüldüğüm yok. Bitti rahat uzanmalarım, kıyafet az durmalarım. Stresten çatlamazsam iyi, Allah yardımcım olsun.
canım pardon bundan 20yıl once olsa kimseye zor da kalmadıkca sezeryan yaptırmıyolarmıs. bizler kadınız Allah vermiş o gücü. arladasın kendi korkusunu dile getirmiş hiçç merak etmeHanimlar bana biraz akıl verin ben sezeryan dan korkuyordum normale kendimi çok guzel hazırlamaya çalışıyordum dün dengesiz bi arkadaş bana sana güvenmiyorum normal doğum yapabileceğine inanmıyorum sen çok cesaretsizsin dayanamasin dedi ondan sonra içimebir korku kirdi ya gerçekten yapamasam ya bebegim doğum kanalında falan kalsa ikinamasam ALLAH korusun ya bebegime bişey olursa diye korkuyorum lütfen doğum yapmış anneler bana biraz cesaret verin
Senin bir bakisin yetermis gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?