2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydın kızlar
Nst ye gidiyoruz bakalım
Hayırlı sonuçlar olsun
İki gündür stresli Zaman'lar yaşıyorum
Gece de tartışma sesiyle uyandım aklım çıktı sebep olan kişi abimin eşi
Çok kötüydüm
Midem bulandı kalbim küt küt attı
Neyse ki biraz hava alıp yürüyüş yaptım da rahatladım

Şu son Zaman'lar stresli olmayandı iyiydi

Sağ ol canım ben oturdugumda aşağıya koyuyorum daha koymayayim öyleyse
Ayaklarını asagida bırakma canım diz büküluyo ya orda dolaşım yavaşlıyo o yüzden ayaklar şişmeye başlıyo ben geçenlerde annemlerè gidecektim o gün eşimin yanında kaldım is yerinde ayaklarım aşağı da kaldı diye fil ayağına döndü annemlerè gittiğimden de bi şey anlamadım çok fena Allâh yardımcın olsun

Sağ ol canım benim son haftalar daha çok sisiliyomus ben bunu kendimde iyice gördüm :/ artık öyle yapacağım :/

Cnm yaaa suupeeerrr gözün aydın olsun . Sağlıcakla huzurla büyütün kuzucugunuzu. Ben şimdi girdim de gördüm. öpüyorum sizii

Bende cuma 10 da dogum yaptim dun taburcu oldum hastaneden cikmadan cocuk dr u sarilik baslamis dedi test yaptirdiyarin tekrar test yapilacak antibiyotik banada verdi enfeksiyon kapmamak icin yeni dogum yapan herkese veriyolar benim sutum seffafti dun rengi beyaz sari gibi donmeye basladi ama oglumdoymuyo mama takviyesi yapiyoruz gogus uclarimda cok aciyo

Canim asil bu laflarin ustune catir catir dogurman lazim :) biz kadiniz vucudumuz dogurmak icin mukemmel durumda.niye doguramayasin? Bana da cok diyen oldu.kendi annem bile korktu nasil dogurcan sen diye.dedim ne var basbaya dogurcam sanki ilk doguran ben miyim :) ve dogumumda annem hayret etti insanin hic mi sesi cikmaz dedi inanamadi o da :)

Doğum yapan/ yapacak kadının yanında erkek olması nedir ya? Benim babam bile kalmaz onca zaman görüp bikaç gün içinde döner gerçekten saygısızlık yaptiklari dua et gelemesinler
Ettim canım faydasız artık. Birkaç saate burda olurlar. Biz de anlamadık ne işleri var, herkes yadırgıyor, bir de bana iş yapma biz geliyoruz diye diyorlar. Uzanınca da uzandın, evini yemeksiz bıraktın olur. kız olsalar neyse ama. 20 yaşının üstünde insanlar yani. Doğumdan sonra da kalacaklar muhtemelen. Allah sabır versin

Kusura bakma ama o arkadasin manyak mi ? Yahu son günleri olan bir kadına bunlar denir mi pes. Kuzum hiçbir şey olmaz ben ebelere dogum masasında o kadar sancıyı çektikten sonra dedim ki yapamıyorum seZaryene alın dedim masada kalicam dedim dediği tek şey kimse masada kalmamış sen ikin dediler karnima bastı 2 kişi elleriyle pirt çıktı bebek allah yardım ediyor 15 dk da doğdu oğlum sen kimseye bakma negatif insanlardan da kaç mümkünse zarar ziyan onlar

Ramazanı üzmek istemem ama sanirim bu son sahur diye seviniyorum.
Cunku her sahur hazirladigimda ben de kenardan koseden atistirdim sonra midem agzimda uykuya dalmaya calistim düsmanlarim duymasin
Bende gece aynısını dedim eşime allahın zoruna gitmesin ama bitti iyi ki dedim senin yüzünden 71 kilo oldum dedim.gece tirtiklamaktan neyse son iftar bugün :)

Canim hiç aklıma gelmedi ya içerim tabi Sağol bende hep terlik giyiyorum 2 aydır allaha şükür tahliller temiz ama açısından basamiyorum

Canim bir cok kadin korkar bu bir gercek. Ben korkmadim mi korktum. Halen bebegim iri nasil dogurucam diye korkuyorum. Ama hep aklima su geliyor. Dr hastane olmayan,az bulunan ulkeler var. Hatta yerlilerin dogum videosunu izlemistim. Kadin sancisi gelince normal bir surec olarak goruyor ve serdiği yapraklarin uzerine dogum yapiyor. Kaldi ki bizler en iyi dr ve hastanelere emanetiz. Hic bir bebek yari yolda kalmaz. Diyelim ki ikinamadim vakumla cekerler bunlar zor mudahaleler degil. Diyelim ki olmadi sezaryene alirlar,vs... Allah in ömur bictigi kimse yari yolda kalmaz... Benim bebegim yasayacaksa misal her turlu dogar... Ben de ogluma dogum yaparken galiba yapamayacagim esimi cagirin beni sezaryen icin gotursun dedim. Ebeler hic olur mu insanbuL nice kadinlar doguruyor senin gibi guclü bir kadin mi dogurayamacak dediler...
Bunu abartarak sana soyleyen arkadasin ne olmus dogurmus mu? Dogurduysa cok kotu biseyse su an nasil yasiyor? Bence intihar etmeli... İkinci cocuk yapmamali,yasına devam etmeli gibi gibi :)

neden o kadar çok yattın ben ertesi gün çıktım hemen test kaç çıktı bizimki 8,5 çıkmış 10 a kadar normalmiş ama yine yapacaklar bikaç gün sonra kimlik çıkaramadık sen ne yaptın heryer kapalı...doymadığını nasıl anlıyosun...benimkilerde acıyo ama kanamadı Allahtan...bide gaz yaparken çok ağlıyo napıcam ?ben mama vermedim ama su versemmi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…