- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #64.961
Öyle eğlenceli olmazdı kiiiAyy günah adama .azcık usturuplu aserseydin Bari
Benim ozel hastanemde dr umda ilgiliydi burda gozetim altinda kalsann iyi olur dedi bizim sarilik7.7 cikti yarin tekrar yapilacak ikinci gun tarttiklarinda kilo kaybi cok oldu dr mama ver dedi simdide emiyo ama sık uyanip araniyo gunde enfazla 3 defa mama verebiliyormusuz bende emziriyorum gogsum cok aciyinca mama veriyorum hastanede aptamil 1 numara verdiler bence su verme mama ver arada canimomzuna yatir tipisla canim cikinca yan yatir kimlik bayramdan sonraya kaldi bizimdeneden o kadar çok yattın ben ertesi gün çıktım hemen test kaç çıktı bizimki 8,5 çıkmış 10 a kadar normalmiş ama yine yapacaklar bikaç gün sonra kimlik çıkaramadık sen ne yaptın heryer kapalı...doymadığını nasıl anlıyosun...benimkilerde acıyo ama kanamadı Allahtan...bide gaz yaparken çok ağlıyo napıcam ?ben mama vermedim ama su versemmi sence
Eveet günaydın herkese kızlarBugün benim için sıkıntılı gün çünkü kv geliyor ve nerden baksak bir ay burda en az, kaldı ki doğuma nerdeyse üç hafta var zaten. Onla beraber iki kbilader de geliyor. Hiç düşünüldüğüm yok. Bitti rahat uzanmalarım, kıyafet az durmalarım. Stresten çatlamazsam iyi, Allah yardımcım olsun.
kızlarrr..sabah 6.30 da hastanede olacağız...7.15 te sezeryana girececkmişim...nolur dualrınızı bekliyorum...epidural korkum olmasın sağlıcakla kavuşayım kızıma...su gibi aksın gitsin doğumum inşallahhh....
Kızlar ya bel ve kasım ağrısından duramıyorum bugün 5 gün oldu nişanım geleli doğum ne zaman nasıl olacak çok endişeleniyorum beklemek çok zor
Canım benim de sancım en fazla 50lerde cıktı. Dünden beri belim karnım aynı anda ağrıyor dün 1 saat boyunca 8 dkda bir oldu sonra geçe o bugün öğlen 5dk da bir oldu yine geçti anlamıyorum ki ne olduğunu ilk olduğu için tam doğum sancısının ne olduğunu da bilmiyorumRabbim kuş gibi hafif bir dogum nasip etsin inşallah ve burdaki herkese de tabii. Güzel haberlerle gel inşallah.
Cnm benimde ilk kan 23 haziRand geldi hemde isteydim. 35+6 idik o zaman. Eve geldim bi duş aldım baktim ki sümüksü kahverengi leke geldi bi daha. Gece bi daha. Cuma günü ise gitmedim hep yattım. Ama gelmeye devam etti iftardan sonra hastaneye gittik hemen yatış verdiler. Sancı çıkıyordu nst de lekelenme şeklinde kan devam ediyordu. Açılma 1 cm di. Ertesi güne kadar 6 kez serum verdiler. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Sürekli nst ye bağladılar . Hep sancı vardı ama kalp atışı ve suyu iyi olduğu için ben çıkmak için ısrar ettim ve o gün akşamüstü 5 gibi ciktik. Hıı bide tansiyonum 6-5 çıkınca yükselten için 1.5 litre serum verdiler içinde yükseltmek için ilaç varmış.
Gördüğün gibi hala evdeyim bu cumaya kadar lekelenme devam etti. Cuma günü 14:00 gibi suyum geldi biraz. Bi el büyüklüğü kadar bir yerde şortum ıslandı. Doktoruma sordum. Bi daha gelirse gidersin hastaneye dedi . Ama gelmedi. Hatta kanama durdu suyumdan sonra. Yarın kontrole gidecegiz. Bakalım ne diycek
Canım benim de aynı gaviscon içiyorum ama bir süre sonra yine başlıyor o bile etki etmiyor artıkKızlar şurda kalmış doğuma 15 gün mide yanması çekiyorum ya 3 gündür. Ne yapsam ne etsem ki?
Canım benim de aynı gaviscon içiyorum ama bir süre sonra yine başlıyor o bile etki etmiyor artık
Canım benim de
Canım benim de sancım en fazla 50lerde cıktı. Dünden beri belim karnım aynı anda ağrıyor dün 1 saat boyunca 8 dkda bir oldu sonra geçe o bugün öğlen 5dk da bir oldu yine geçti anlamıyorum ki ne olduğunu ilk olduğu için tam doğum sancısının ne olduğunu da bilmiyorum
:) sağolasın aylinim çok mutluyum kurtuldu yavrum sonunda...çok iyiyim sadece dikişlerim zorluyor biraz onada şükür amin hepimize canım arkadaşım benimakans gozun aydıınn
Cok sevindim. Yepyeni bi sayfa acıldı simdi eminim kendini cok daha iyi hissediyosundur. Allah uzun mutlu saglikli omurler versin hepinize insallah
bizimkinden daha düşük çıkmış ..endişelendim şimdi yaaa...kilosunu da hiç tarttırmadık birdaha heryer kapalı diye...çok sık uyanmıyor yaz ama ben uyandırıyorum emzirmeye çalışıyorum 2 saate bir ..meme hariç ağlıyo gaz sancısıda var...kimlik işi kötü oldu ya canım sıkıldıBenim ozel hastanemde dr umda ilgiliydi burda gozetim altinda kalsann iyi olur dedi bizim sarilik7.7 cikti yarin tekrar yapilacak ikinci gun tarttiklarinda kilo kaybi cok oldu dr mama ver dedi simdide emiyo ama sık uyanip araniyo gunde enfazla 3 defa mama verebiliyormusuz bende emziriyorum gogsum cok aciyinca mama veriyorum hastanede aptamil 1 numara verdiler bence su verme mama ver arada canimomzuna yatir tipisla canim cikinca yan yatir kimlik bayramdan sonraya kaldi bizimde
sağolasın eslemcim iyiyiz şükür ....çok uyuyo az emiyo gazı var ve çok zayıf 3800 dediler 3200 doğdu sarılık testi 8,5 çıktı yine yapılacak uyandırıyorum emziyorum öyle idare ediyoruz şimdilikakans hayırlı olsun canım herşey yolunda mi
Canim hiç aklıma gelmedi ya içerim tabi Sağol bende hep terlik giyiyorum 2 aydır allaha şükür tahliller temiz ama açısından basamiyorum
Bende yaocam bugün canım ama günde 1 fincandan fazla icmemek lazimAy keske daha önce duysaydim bunu. Hemen uygulayacagim benim de ayaklarim inmiyo bi yere degince cok aciyo. Insallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?