2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar şimdi doktordan geldim beb3k 2 haftada sadece 350 gr almış bugün 37+0 im 2750 dedi bayag minnak olacak doğuma 10 gün var ancak 3 kg olur o da doktorun ölçümü dogruysa

Ctesi gittim canım kanala girmemiş dedi cuma gel yatış yapabiliriz dedi suyu iyi dedi hareketleri de iyi canım ama dünden beri çok agrım var

selam kizlar gamileligin 37.haftasinda 5 saatlik yolculuga nasil bakiyorsunuz. doktorum yolculuk zarar vermez ancak yakin sehirlerde hastane ilmasi sartoyla dedi :)

Bol bol emzir diyorlar canım sarılık icin. Buarada zayıf değil canım bence kilosu normal

Kizlar şimdi doktordan geldim beb3k 2 haftada sadece 350 gr almış bugün 37+0 im 2750 dedi bayag minnak olacak doğuma 10 gün var ancak 3 kg olur o da doktorun ölçümü dogruysa

Cnm sağlığı yerinde olsun boşver. Bende cuma gittim 37+0 2900 dü. Çok fark yok. Takılma saplıklı olsunlar yeter.

Kızlar ben ne zaman doğurucam doğum yapanları tebrik ediyorum bebişlerinizi sağlıkla büyütün inşllah yarın son günüm doldu artk cuma doktora gittim sancım çıktı ve alttan baktı gününü geçmez sancıların başlamış dedi o günden beri Ağrı'm var ama bi geliyo bi geçiyo suyun yada kanama olursa gel dedi iç çamaşırım çok az ıslanıyor suyum olabilir mi çok tecrübesizim ilçe de oturduğum için ile gitmem lazım yakın olsa şimdiye gitmiştim ne yapıcam ben

Canım seninle aramızda 1 gün var ve benim nişanım geleli 12 gün oldu ama bekliyorum çaresiz. Ağrılarının olmasıda normal, akıntının olmasıda normal, ağırlaştık iyice, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

İnşallah canm sağol cevabın için kolay doğumlar inşllah ve iyi Bayram'lar

Gelseler bir dert gelmeseler bir dert Birileri olunca da evde ister istemez yoruluyor insan bide rahat kitafetle dolasamiyor hamile kadının yanında kayinbrader ne alaka
Bir ay burda kalabilirim dedi demin ya.. Napıcam bir ay ben burda, annem iki adım ötemde oturuyor zaten. Ya geldi bir sürü de iş yaptım sabah beri çamaşır bulaşık ütü derken demin bir de iğne istedi diye en üst rafa uzandım tabureye çıkıp vermemezlik etmeyeyim diye. Şu an belimin ağrısından duramıyorum kıvranıyorum resmen

Kızlar şurda kalmış doğuma 15 gün mide yanması çekiyorum ya 3 gündür. Ne yapsam ne etsem ki?

Bende de feci derecede var su icsem bile yaniyor gece zor uyuyorum Talcid verdi doktor daha emeken rahatlama basliyor bebeğe zararı yokmus hatta 2-3 tane bile alabilirsin dedi de ben uyku öncesi kullaniyorum

Canım belli olmaz benim bebeğim 34'ten 36ya 2 haftada sadece 110 gram kadar almıştı. 36'dan 37'ye kadar ise bir haftada 300 küsur aldı 2860 g civarı oldu. Ceviz pekmez tüket istersen.. Bana da doktor 3-3.5 arası doğar dedi. Ben iki tatlı kaşığı pekmez yanına da 2-3 tane ceviz yiyorum her gün şifa olsun diyerek, nasip bakalım..

Işte guya yardıma gelirler daha fazla yorulursun

Işte guya yardıma gelirler daha fazla yorulursun
Daha iki haftalık ameliyatlı zaten bir iey yapamaz ki. Allah rızası için, eşimin annesi diye yapıyorum yaptığımı da. Evine düşmanın gelse geri çevirme hürmet et der annem hep, o yüzden yapacak başka bir şey de yok. Şu belim ağrımasa iyiydi, şiddetleniyor giderek..

Yine de hürmet et ama genelde dilinle beden dinleniyor olsun uyanık olmak lazım olan bize oluyor sonra

Ay keske daha önce duysaydim bunu. Hemen uygulayacagim benim de ayaklarim inmiyo bi yere degince cok aciyo. Insallah ise yarar
Sadece 1 fincan yap canim 15 kiraz copu at. Aksam yemeginden once de ic. Normalde bitki cayi zararli diyolar ama ben denedim bir seferlik bisey olmadi 1 gun arayla 1 kere daha yaptim daha cok indi. Ama daha yapmam bilmiyoruz sonucta riske de atmayalim.

Al benden de o kadar. Belimin agrisindan dogurcak olsam anlamam suan ne agrisi oldgnu

Yiyorum canım bwnde pekmez sut muz herseyi yiyorum ama hep çok az alıyor napalim sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…