- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.001
Oooh maşallah canım maşallah ❤❤Bebisinin kilosunu az bulan hamile arkadaslar hic merak etmeyin dogunca cok guzel kilo aliyorlar. Ben 37. Haftada 2.800 kilo dogum yaptım. Bugün 16.günümüz ve 3.800 kilo olduk çok şükür :)
Kızlar selam beni kim görse gobegim için kız değilde şekli sanki erkek bebeğe benziyor diyorlar doğuma 1-2 hafta var herşey ve herkes kız odaklı bu tezin yanlış olduğunu düşünen var mı lütfen
Kızlar 1 saat içerisinde 6-10 dk arasında değişen ağrılar giriyor belime ve kasıklarıma sizce ne yapmalıyım beklesem mi saatler mi sürmesi lazim bu ağrıların
Hanimlar bana biraz akıl verin ben sezeryan dan korkuyordum normale kendimi çok guzel hazırlamaya çalışıyordum dün dengesiz bi arkadaş bana sana güvenmiyorum normal doğum yapabileceğine inanmıyorum sen çok cesaretsizsin dayanamasin dedi ondan sonra içimebir korku kirdi ya gerçekten yapamasam ya bebegim doğum kanalında falan kalsa ikinamasam ALLAH korusun ya bebegime bişey olursa diye korkuyorum lütfen doğum yapmış anneler bana biraz cesaret verin
Canim naptin sen sut arttirma icin sonuc alabildin mi?Canım hiç takma eğer normal doğum istiyorsan. Benim çevremde hep çok güzel normal doğum hikayeleri oldu motive edici ama ben kendim sezaryen istedim.Hatta yengemin sancı sürecinden doğuma kadar yanındaydım; evet zor ama Allah gücünü, sabrını veriyor bir de bebeğini kucağına alma isteği tüm zorlukları kolayca aşmana yardım eder. Sende bitiyor, eğer normal doğum istiyorsan motivasyonunu hiçbirşeyin düşürmesine izin verme
Bende cuma 10 da dogum yaptim dun taburcu oldum hastaneden cikmadan cocuk dr u sarilik baslamis dedi test yaptirdiyarin tekrar test yapilacak antibiyotik banada verdi enfeksiyon kapmamak icin yeni dogum yapan herkese veriyolar benim sutum seffafti dun rengi beyaz sari gibi donmeye basladi ama oglumdoymuyo mama takviyesi yapiyoruz gogus uclarimda cok aciyo
Ctesi gittim canım kanala girmemiş dedi cuma gel yatış yapabiliriz dedi suyu iyi dedi hareketleri de iyi canım ama dünden beri çok agrım var
Bebisinin kilosunu az bulan hamile arkadaslar hic merak etmeyin dogunca cok guzel kilo aliyorlar. Ben 37. Haftada 2.800 kilo dogum yaptım. Bugün 16.günümüz ve 3.800 kilo olduk çok şükür :)
Masallah canim biz bugün tam 1 haftalik olduk doğum kilosundayiz.sütünü arttırmak için neler yaptın göğsün hep taş gibi mi yoksa normal mi?
Bugun daha dalgin uyuyuyo pek emmiyo sariligi artti galiba uyandirmakta zorluk cektim endiselendim esim hastaneye goturdu tekrar kan verecek yavrum simdi kayinvalidem gitti ben dikislerden yuruyemiyom pek evde kaldim meraktayim. insallah yukselmemistirbizimkinden daha düşük çıkmış ..endişelendim şimdi yaaa...kilosunu da hiç tarttırmadık birdaha heryer kapalı diye...çok sık uyanmıyor yaz ama ben uyandırıyorum emzirmeye çalışıyorum 2 saate bir ..meme hariç ağlıyo gaz sancısıda var...kimlik işi kötü oldu ya canım sıkıldı
Agrilar 5-6 dk bir giriyosa hafife alma ben karnimda sancivardi 10 dk 8dk 5 dk derken acikligim 8 cm olmus once gaz sancisi sandim gunum gelmedigi icinKızlar 1 saat içerisinde 6-10 dk arasında değişen ağrılar giriyor belime ve kasıklarıma sizce ne yapmalıyım beklesem mi saatler mi sürmesi lazim bu ağrıların
Canim cok kisa emiyo sutum var ama cabuk yorulup uyuyo esim mama ver diyo ben emzirmeye calisiyorum bugun cok dalgin bir sekilde uyuyo uyandiramadim sutumude mamayida pek alamadi korktum acikcasi simdi esim hastaneye goturdu kan verecek tedirginim sariligi insallah artmamistirCanım hiç korkma sarılıktan bebeğini düzenli olarak besle; benim 3 gün hiç sütüm gelmedi mecbur mama verdik çok şükür çok hafif atlattık sarılığı. Antibiyotik ve ağrı kesici kullandım ben 1 hafta... Bol bol su iç, malt içecekler,çörekotu,dereotu bunlar sütü arttırıyor... İlk 4-5 gün koyu sarı geldi sütüm ki en besleyici olan süt oymuş, şuan 13 gün oldu artık beyaza dönmeye başladı... Biz de süt savaşları devam ediyor çok emmek istemiyor, sütümü biraz emiyor biraz sağarak veriyorum yine doktor tavsiyesi ile de mamaya devam ediyoruz.....
Canım sadece 2 cm açıklığım var hastaneye gelince sancım azaldıAgrilar 5-6 dk bir giriyosa hafife alma ben karnimda sancivardi 10 dk 8dk 5 dk derken acikligim 8 cm olmus once gaz sancisi sandim gunum gelmedigi icin
Canım ayni dediğin gibi oluyordu geldik 2cm açıklık var nstdeyim suanAgrilarin hafif baslayip kuvvetleniyor mu? Agri aninda sanki hersey duruyor, hic birsey yapamiyorsun sonra agri gecince hic birsey olmamis gibi hayat normal oluyor mu?
Canım ayni dediğin gibi oluyordu geldik 2cm açıklık var nstdeyim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?