2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Mahvoldum yorgunluktan.. Tüm gün bulaşığı, çamaşırı, ütüsü, yemeği ve nicesi derken geçti gitti ve şu an ayaklarımın ağrısından duramıyorum bile. Erkek annesi olacak arkadaşlarım, nolur ileride siz gelinlerinize iyi davranın bari, yardımınız olmayacaksa doğumdan çok önce gitmeyin gelininizin yanına.. Bir ayın bir günü geçti daha..

Şuan agridan kibraniyorum yatişım yapıldı dayanamıyorum nolur dua edin

Oğluşum olacak inşallah canım ama söz verdim şimdiden kendime kesinlikle kaynanalık yapmamaya anne olmaya olamayacaksam gelinimden uzak durmaya bende kv le oturuyorum dört gorumcem var bayram diye geldi hepsi ama kv hala süpürürsün silersin yıkarsın diye bana iş buyurmakta keşke biraz düşünceli olsalar

Canim sag mutlaka.cok sis gogsu emmekte zorlanirmis bebek.sagdigin sutu verirsin bebegine.sureklide emzormeye calis.almak istemesede zorla mutlaka emecek.benim bebegim tam anlamiyla 13 14.gunler emmeye basladi.
Sagmaya calisiyorum bu seferde gogus baslarim cok aciyor elle cekilen sut sagmadan almistimvelektriklerdenbhangisini onerirsin mememi acitmayacak dayanamiyorum agliyorum artik bir taraftan memem agriyor bir taraftan yavruyu besleyemiyorum yardim istiyorum kizlar sizden ogrenecegim cok sey var

Gogus ucuna garmastan krem oneririm aninda rahatlatiyor. Elektrikli pompa kraftinkini kullaniyorum gayet memnunum. Cekme siddetini kendin ayarliyorsun. En dusukten baslayip yavas yavas arttiriyorum aci olmuyor.

Kızlar benimde az önce çamaşırımı tamamen kaplayacak kadar sümüksü bir akıntım geldi resmen hissettim çok fazlaydı bir sorun yoktur değil mi

İcinde kirmizilik var miydi canim? Buyuk ihtimalle mukus tikaci gelmistir diye dusunuyorum.

Ama daha gelmesin yaa

Endişelenme dur canim bak bu topikte bile kaç kişi vardı nişanı geldiği halde hala doğum yapmayan. Sen her ihtimale karşı son hazırlıklarını tamamla, suyunun gelme ihtimaline karşı da ya hasta bezi ya da ped kullan. İnşallah sağlıkla sıhhatle güzellikle vakitlice dunyaya gelir oglusun :)

Teşekkür ederim canım benim aminn inşallah ❤ dediklerini de hemen yapıyorum çok sağol ❤

İnşallah teyzesi göbek adıyla gelir bizim minik desene
Kahverengi ya da Siyah katı bi.şekilde değilse ya da kan yoksa korkma normal akıntıdır büyük ihtimal.sancı yoksa nişandna da korkma. Malum hala bekleyen ben varım.zamanı gelince doğacak bu bebekler ben anladım.hiç bişey belirti değil tam olarak su gelmesi ve sancı dışında

Ayy canim cok sevindim hersey yolundadir insallah sarilik bizde 10.9 cikti iyi dediler yeni yeni rengi yerine geliyor süt aldikca 18 gunluk olduk bile biz.dogumun rahat oldumu yaninda biri varmiydi kizin ne yapti meraktayim

Canım topik arkadaşlarım, bayramı sabah ettim uyku tutmadı. Hepinize şimdiden hayırlı uğurlu bayram diliyorum. Doğanlara sağlık sıhhat, bol süt getirmesini, doğacaklarında en hayırlı en güzel zamanda en kolay şekilde gelmelerini diliyorum.
Bayramınız kutlu olsun, evlatlarınızla sağlıkla nice bayramlara inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…