- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.021
Şuan agridan kibraniyorum yatişım yapıldı dayanamıyorum nolur dua edinAllah bi avazda kurtarsın inşallah hiç korkma güçlü ol bide benden sana tavsiye sancın geldiğinde hastane odasındaki banyoda belden aşağısına sıcak su tut bnm 3 cm de kaldı suni sancı verdiler kendi sancıma ek sıcak suya girdim anında açılmam oldu dikişsiz normal doğurdum hatta doğumhaneye zor yetiştim sıcak su çok iyi geliyor sancı geldiğinde çöm bide oda çok iyi olur allah yardımcın olsun dualarım seninle canım
Ay cnm ya suni sancı mı verdiler.allah yardımcın olsun inş.şu mübarek günler hürmetine.Bi An önce bebeğine kavuşursun inş.bebeğini düşün hepŞuan agridan kibraniyorum yatişım yapıldı dayanamıyorum nolur dua edin
Şuan agridan kibraniyorum yatişım yapıldı dayanamıyorum nolur dua edin
Oğluşum olacak inşallah canım ama söz verdim şimdiden kendime kesinlikle kaynanalık yapmamaya anne olmaya olamayacaksam gelinimden uzak durmayaMahvoldum yorgunluktan.. Tüm gün bulaşığı, çamaşırı, ütüsü, yemeği ve nicesi derken geçti gitti ve şu an ayaklarımın ağrısından duramıyorum bile. Erkek annesi olacak arkadaşlarım, nolur ileride siz gelinlerinize iyi davranın bari, yardımınız olmayacaksa doğumdan çok önce gitmeyin gelininizin yanına.. Bir ayın bir günü geçti daha..
Allah yardımcın olsun canım benim dualarımız seninle miniğinle❤Şuan agridan kibraniyorum yatişım yapıldı dayanamıyorum nolur dua edin
RABBİM yardimcin olsun INŞALLAH sağ salim kucağına alirsin RABBİM kolaylastirsin zorlastirmasin INŞALLAHŞuan agridan kibraniyorum yatişım yapıldı dayanamıyorum nolur dua edin
Sagmaya calisiyorum bu seferde gogus baslarim cok aciyor elle cekilen sut sagmadan almistimvelektriklerdenbhangisini onerirsin mememi acitmayacak dayanamiyorum agliyorum artik bir taraftan memem agriyor bir taraftan yavruyu besleyemiyorum yardim istiyorum kizlar sizden ogrenecegim cok sey varCanim sag mutlaka.cok sis gogsu emmekte zorlanirmis bebek.sagdigin sutu verirsin bebegine.sureklide emzormeye calis.almak istemesede zorla mutlaka emecek.benim bebegim tam anlamiyla 13 14.gunler emmeye basladi.
Sagmaya calisiyorum bu seferde gogus baslarim cok aciyor elle cekilen sut sagmadan almistimvelektriklerdenbhangisini onerirsin mememi acitmayacak dayanamiyorum agliyorum artik bir taraftan memem agriyor bir taraftan yavruyu besleyemiyorum yardim istiyorum kizlar sizden ogrenecegim cok sey var
Kızlar benimde az önce çamaşırımı tamamen kaplayacak kadar sümüksü bir akıntım geldi resmen hissettim çok fazlaydı bir sorun yoktur değil mi
Yoktu canım sadece sarımsı sümüksü bişeyİcinde kirmizilik var miydi canim? Buyuk ihtimalle mukus tikaci gelmistir diye dusunuyorum.
Ama daha gelmesin yaaİcinde kirmizilik var miydi canim? Buyuk ihtimalle mukus tikaci gelmistir diye dusunuyorum.
Ama daha gelmesin yaa
Teşekkür ederim canım benim aminn inşallah ❤ dediklerini de hemen yapıyorum çok sağol ❤Endişelenme dur canim bak bu topikte bile kaç kişi vardı nişanı geldiği halde hala doğum yapmayan. Sen her ihtimale karşı son hazırlıklarını tamamla, suyunun gelme ihtimaline karşı da ya hasta bezi ya da ped kullan. İnşallah sağlıkla sıhhatle güzellikle vakitlice dunyaya gelir oglusun :)
Teşekkür ederim canım benim aminn inşallah ❤ dediklerini de hemen yapıyorum çok sağol ❤
İnşallah teyzesine demek canım :) inşallah durur, gelirse de göbek adını bayram koyarız
Kahverengi ya da Siyah katı bi.şekilde değilse ya da kan yoksa korkma normal akıntıdır büyük ihtimal.sancı yoksa nişandna da korkma. Malum hala bekleyen ben varım.zamanı gelince doğacak bu bebekler ben anladım.hiç bişey belirti değil tam olarak su gelmesi ve sancı dışındaİnşallah teyzesigöbek adıyla gelir bizim minik desene
Ayy canim cok sevindim hersey yolundadir insallah sarilik bizde 10.9 cikti iyi dediler yeni yeni rengi yerine geliyor süt aldikca 18 gunluk olduk bile biz.dogumun rahat oldumu yaninda biri varmiydi kizin ne yapti meraktayimkızlar merhaba cuma günü kontrolde 4 cm açıklıkla kuvözlü hastaneye sevk edildim...doğum yapamayınca suni sancıyla 16,20 de 3240gram 49 cm yavrumu kucağıma aldım...allah hepinizi kurtarsın..cuma günü benden önce doğum yapan yoksa ilk temmuz annesi hepinizi öper bebeklerinizi koklarım sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?