- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.041
Tamam nöbet arkadaşımmmKahverengi ya da Siyah katı bi.şekilde değilse ya da kan yoksa korkma normal akıntıdır büyük ihtimal.sancı yoksa nişandna da korkma. Malum hala bekleyen ben varım.zamanı gelince doğacak bu bebekler ben anladım.hiç bişey belirti değil tam olarak su gelmesi ve sancı dışında
Ben de işte eski davullugumdan bi nebze değişmişim :/ şu kira sapı mj kiraz suyu mu ne onu nasıl yapıcaz biliyo musun? Bebeğe zararı var mı acaba?Ay ben bugun davul gibiyim öf hiç inmemiş g3ce
O zaman işleri ciksin da donsunler senden gitsinler diye dua edelim ben ederim senin için :)Ettim canım faydasız artık. Birkaç saate burda olurlar. Biz de anlamadık ne işleri var, herkes yadırgıyor, bir de bana iş yapma biz geliyoruz diye diyorlar. Uzanınca da uzandın, evini yemeksiz bıraktın olur. kız olsalar neyse ama. 20 yaşının üstünde insanlar yani. Doğumdan sonra da kalacaklar muhtemelen. Allah sabır versin
Ah camım biraz anlayış diliyorum seni yıpratan yoran kişiye..Mahvoldum yorgunluktan.. Tüm gün bulaşığı, çamaşırı, ütüsü, yemeği ve nicesi derken geçti gitti ve şu an ayaklarımın ağrısından duramıyorum bile. Erkek annesi olacak arkadaşlarım, nolur ileride siz gelinlerinize iyi davranın bari, yardımınız olmayacaksa doğumdan çok önce gitmeyin gelininizin yanına.. Bir ayın bir günü geçti daha..
Allah kolaylık versin kuzumŞuan agridan kibraniyorum yatişım yapıldı dayanamıyorum nolur dua edin
Kızlar benimde az önce çamaşırımı tamamen kaplayacak kadar sümüksü bir akıntım geldi resmen hissettim çok fazlaydı bir sorun yoktur değil mi
İnşallah canım benim teşekkür ederim:) geçti korkum kızzzBebeğim çamaşırımı kaplayacak kadar değil ama benim de aynı tarif ettiğin gibi akıntım oluyor ara ara..nişan ya da suyun gelene kadar sorun olmaz inşaallah korkma
İçin rahat değilse doktoruna mesaj at
Yanlış alarm galiba kuzummm
heh tamam o zaman ben sirenleri kapatim de gidim bi karpuz kesim yiyim acıktımYanlış alarm galiba kuzummmburalardayım daha inşallah daha çoook karpuz kesicez kızzz
Koş kızzz hemenn ama şimdi benimde canım istedi de zor geliyor yataktan kalkmaakheh tamam o zaman ben sirenleri kapatim de gidim bi karpuz kesim yiyim acıktım
gel sana da bi dilim kesimKoş kızzz hemenn ama şimdi benimde canım istedi de zor geliyor yataktan kalkmaak
Sağol canımm hayır demem vallagel sana da bi dilim kesim
Bende yaocam bugün canım ama günde 1 fincandan fazla icmemek lazim
Kızlar benimde az önce çamaşırımı tamamen kaplayacak kadar sümüksü bir akıntım geldi resmen hissettim çok fazlaydı bir sorun yoktur değil mi
Yoktu canım sadece sarımsı sümüksü bişeybende öyle düşündüm ama kan göremeyince acaba mı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?