2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Tamam nöbet arkadaşımmm çok teşekkür ederimmm ❤

Bütün topik arkadaşlarımm sizleri geç buldum biraz...Ama çoook sevdim çok.Başıma birşey gelse soracağım,danışacağım çekinmeyeceğim kişiler siz oldunuz çok teşekkür ederim...Hepinizin bayramı mübarek olsun...Şimdiye kadar doğan yeğenleriminde gözlerinden öpüyorum..Rabbim hepimize yavrularıyla eşleriyle mutlu mesut huzurlu sağlıklı nice bayramlar nasip etsinn ❤

O zaman işleri ciksin da donsunler senden gitsinler diye dua edelim ben ederim senin için :)

Ah camım biraz anlayış diliyorum seni yıpratan yoran kişiye..
Sabır et be güzelim eşinle konuş felan
Allah yardımcın olsun inşaallah

Şuan agridan kibraniyorum yatişım yapıldı dayanamıyorum nolur dua edin
Allah kolaylık versin kuzum
Haberlerini bekliyoruz inşaallah her şey güzel ve kolay olur

Kızlar benimde az önce çamaşırımı tamamen kaplayacak kadar sümüksü bir akıntım geldi resmen hissettim çok fazlaydı bir sorun yoktur değil mi

Bebeğim çamaşırımı kaplayacak kadar değil ama benim de aynı tarif ettiğin gibi akıntım oluyor ara ara..nişan ya da suyun gelene kadar sorun olmaz inşaallah korkma
İçin rahat değilse doktoruna mesaj at

Sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu, huzurlu, iman dolu daha nice bayramlar dilerim Rabbim bu bayram gününde tüm dualarımızi kabul buyursun ve hakkımızda hayırlısıyla gonlumuzdekileri bizlere nasip eyleye, bebeklerimiz sağlıkla, hayırla dünyaya getirip onlara hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar olmayı nasip eyleye Bayramınız Mübarek ola

Can'ım arkadaşlarım

Uzun zamandır birlikteyiz ve çok güzel sohbetlerimiz paylaşımlarımız oldu...
Hepimizin Bayram'ı mübarek olsun
Sevinçli huzurlu geçsin bu günler eçve saha nicelerine ulaşmak nasip etsin Allah ım..
Bebişler de sağlıkla huzurla hayırla ve kolayca gelsin inşaallah

Herkese iyi bayramlaaaaar

GÜNAYDIIIIIIINNNNNN
bayramınız kutlu şekeriniz bol gülücükleriniz eksik olmasın inşallah
rabbim yavrularımızla birlikte daha nice güzel mutlu bayramlar yaşamayı nasip eylesin hepimize...
ülkemizden huzuru evimizden neşeyi bedenimizden sağlığı cebimizden parayı eksik etmesin rabbim

Bebeğim çamaşırımı kaplayacak kadar değil ama benim de aynı tarif ettiğin gibi akıntım oluyor ara ara..nişan ya da suyun gelene kadar sorun olmaz inşaallah korkma
İçin rahat değilse doktoruna mesaj at
İnşallah canım benim teşekkür ederim:) geçti korkum kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…