2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Prenses dogum nasil oluyo ki?

Evet mesela benim 10 gün önce sümüksü kan geldi ve düne kadar lekelenme şeklinde kan gelmeye devam etti. Hatta afedersiniz wc de idrarımı kanlı geliyordu. Ama daha hala karnımda şükür . Ama tabii geçen hafta cuma yatış verdiler cumartesi çıktım 6 serum ciğer geliştirici falan yapıldı

Gebeligimin 24. Haftasinda asagi dogru bi baski hissetmistim isyerindeydim doktoruma gittim bana ise gitme demisti raporumda erken dogum tehditi yaziyordu...bugunler nasil gececek diye dusuniyordum surekli takvime bakiyodum bebegim erken dogacak diye korkuyordum... ALLAHIM bayrami gorebilcek miyim diyordum... namazla duayla kuranla ve tibbin yardimi ile bugunleri gordum RABBIM sana binlerce sukurler olsun... ben bayrami gordum... tum sifa bekleyenlere sifa ver Ya SAFİ!! Herkesin bayrami mubarek olsun ... yavrularimiza bizlere sifa olsun...

Hayirli bayramlar kizlar :)
Biz de bugun 9 gunluk olduk oglumla :)
Yenidogum yapmis arkadaslar sizin de bebeginiz surekli emmek istiyor mu? Sutum yeterli geliyor mu bilmiyorum. Bayram sonrasi kilo kontrolune gitcez. Insallah kilo almistir. Cunku cok fazla memede duruyor.
Gogus uclarimda cok agrimaya basladi. Internette dogru emzirme yontemlerini gosteriyor ama kucucuk bebege bunu yaptirmak cok zor oluyo.
Neyse bunun disinda bi sorunumuz yok cok sukur :) Allah isteyen herkese nasip etsin. Annelik zor ve guzel bisey :)

HERKESE güzel bir bayram sabahından selamlaarrr. BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN. Rabbim tüm sevdiklerimizle doğurduğumuz ve doguracaklarimizla nice seneler bayramlar geçirmeyi nasip etsin. Kimseyi ailesiz dostsuz bırakmasın. Ömrümüzün sonuna kadar sağlıcakla kimseye muhtaç etmeden yaşamayı nasip etsin inşallah. Büyüklerimizin ellerinden kucuklerimizin gözlerinden öpüyorum

Benim suyum da gece gelmisti ve beni uykumdan uyandirmisti. Lavaboya gittigimde surekli devam eden beyaz bi akintinin geldigini gordum. Sonrasinda doguma kadar hic kesilmeden devam etti zaten.
Benim de ilk dogumumdu. Dogum baslar da anlayamazsam diye korkuyodum ama hic oyle olmadi. Direk hastaneye gidelim dedim.
Hastanede su geldigi icin yatisim yapildi. Ben de sanmistim ki su gelince hemen dogum oluyor :)
Su gelmisti ama aciklik 2-3 cm kadardi. 12 saat kadar acikligin 10 cm e ulasmasini bekledik. Tabi o kadar saat sanciya dayanamayinca epiduralle dogumumu yapabildim.

Hayırlı bayramlar hepinizeeeee.....
Ailelerimizle sevdiklerimizle huzur sağlık içinde nice bayramlar yaşayalım inş.
Bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlara Rabbim yavrularınızı size bağışlasın gazsız sancısız bol uykulu neşeli günler sizin olsun Doğurmayan (en başta ben) arkadaşları da Rabbim en kolay ve sağlıklı şekilde bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin inş

ben lansinosh elektrikli kulaniyorum.cok cok memnunum.bebegim memeyi kavrayamiyor.makina benim kurtaricim oldu ve sutumu de artturdi

Bizde sürekli memedeyiz DR bana dedi ki emmek istemesi çok güzel o emdikce süt çoğalırlar kendine süt hazırlıyormus

Hayırlı olsun bebeğin daha çok yeni sütun de gelecek ağrın da azalacak zamanla bol bol sıvı tüket ve emzir

Ben de işte eski davullugumdan bi nebze değişmişim :/ şu kira sapı mj kiraz suyu mu ne onu nasıl yapıcaz biliyo musun? Bebeğe zararı var mı acaba?
1 fincandan bir zarar olmaz canım aktarlarda var ama istersen evde yediginiz korazlarin sapini da demleywbikirsin. Kaynağı suya at bir tutam

1 fincandan bir zarar olmaz canım aktarlarda var ama istersen evde yediginiz korazlarin sapini da demleywbikirsin. Kaynağı suya at bir tutam
Teşekkür ederim canim :) eve gidince deneyeyim sisligim yetmedi bi de solayak baş parmağım acıyo sanırım tırnak batiyo :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…