- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.061
Prenses dogum nasil oluyo ki?Kızlar bugün nuayene oldum bebeğim iyi 3100 geam olmuş. Doktorum kesinlikle normal diyor bende korku var ve prenses doğumu önerdi çok bi fikrim yok baş ağrısı ıkınmama sonrasında ağrılar vs gibi olumsuzluklar söyleniyor artıkarı eksileri hakkında fikri olan varmı
Endişelenme dur canim bak bu topikte bile kaç kişi vardı nişanı geldiği halde hala doğum yapmayan. Sen her ihtimale karşı son hazırlıklarını tamamla, suyunun gelme ihtimaline karşı da ya hasta bezi ya da ped kullan. İnşallah sağlıkla sıhhatle güzellikle vakitlice dunyaya gelir oglusun :)
Nişan mııCnm o nişan bi doktora görün istersen
Bende dua isterim banane banane :) ama bana evi olsun diye dua et güzelim olur mu:)O zaman işleri ciksin da donsunler senden gitsinler diye dua edelim ben ederim senin için :)
ben lansinosh elektrikli kulaniyorum.cok cok memnunum.bebegim memeyi kavrayamiyor.makina benim kurtaricim oldu ve sutumu de artturdiSagmaya calisiyorum bu seferde gogus baslarim cok aciyor elle cekilen sut sagmadan almistimvelektriklerdenbhangisini onerirsin mememi acitmayacak dayanamiyorum agliyorum artik bir taraftan memem agriyor bir taraftan yavruyu besleyemiyorum yardim istiyorum kizlar sizden ogrenecegim cok sey var
Ediyorum canım benim beklemedeyimBende kanlı sandım. Takip et kendini yinede
Canim netten baktım da kanlı olmayadabikirmis nisan . Sanırım senin insanın geldiYoktu canım sadece sarımsı sümüksü bişeybende öyle düşündüm ama kan göremeyince acaba mı dedim
Hayirli bayramlar kizlar :)
Biz de bugun 9 gunluk olduk oglumla :)
Yenidogum yapmis arkadaslar sizin de bebeginiz surekli emmek istiyor mu? Sutum yeterli geliyor mu bilmiyorum. Bayram sonrasi kilo kontrolune gitcez. Insallah kilo almistir. Cunku cok fazla memede duruyor.
Gogus uclarimda cok agrimaya basladi. Internette dogru emzirme yontemlerini gosteriyor ama kucucuk bebege bunu yaptirmak cok zor oluyo.
Neyse bunun disinda bi sorunumuz yok cok sukur :) Allah isteyen herkese nasip etsin. Annelik zor ve guzel bisey :)
Kızlar ben de dün itibari ile spinal anestezi ile bebeğimi kucağıma aldım.. Sutum gelmedi ama o halde Bebek sürekli emmek istiyor sabaha kadar uyutmadı. Ameliyat yerim cok acıyor.. Velhasıl kelam annelik zormuş kardeşler...
Dimii bende baktım oyle diyordun teşekkür ederim canımCanim netten baktım da kanlı olmayadabikirmis nisan . Sanırım senin insanın geldi
Gonlunde olup hakkında hayırlı olan ne varsa Allah nasip etsin canım benim :) sen de bana dua et e mi bu sene kadrolu işi olsun devlette diye :)Bende dua isterim banane banane :) ama bana evi olsun diye dua et güzelim olur mu:)
1 fincandan bir zarar olmaz canım aktarlarda var ama istersen evde yediginiz korazlarin sapini da demleywbikirsin. Kaynağı suya at bir tutamBen de işte eski davullugumdan bi nebze değişmişim :/ şu kira sapı mj kiraz suyu mu ne onu nasıl yapıcaz biliyo musun? Bebeğe zararı var mı acaba?
Teşekkür ederim canim :) eve gidince deneyeyim sisligim yetmedi bi de solayak baş parmağım acıyo sanırım tırnak batiyo :'(1 fincandan bir zarar olmaz canım aktarlarda var ama istersen evde yediginiz korazlarin sapini da demleywbikirsin. Kaynağı suya at bir tutam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?