• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Doğru düşünüyorsun canım, hatta bence ikram ve süsleme olayı bile anneye bırakılmamalı. Karnımız burnumuzda bide bunlarla uğraşıyoruz ya :KK70:

Mesela ben de bebek kıyafetlerinden buket görmüştüm geçen sene filan, çok beğenmiştim ama kendi kendime alacak halim yoktu tabiki :) abimin hanımı bana almış çokk mutlu oldum, hemen onunla poz verdim tabiki :21:

Bu da Mehmet Salih ve Ben :anneadayı::KK200: maşallahınızı alırız teyzeleri :nazar:
Bence de öyle. Mesela babyshower yapanlar kendileri yapıyo normalde arkadaşı falan yapması lazım. Nerde kaldı öyle doatlukla öyle düşünceli insanlar. ..
Maşallah canım size allah nazarlardan korusun :nazar:

Geldiim veee resminize bayildim anne kiz nasil guzelsiniz siz oylee :nazar::nazar:
Babaya ve erkek kardese Allah sabir versin simdiden bu kizin isteyeni cok olur :KK200::nazar:
Ayyys teşekkür ederis şimdi merakla oğlus nasıl olcak bekliorz :olamaz: bizde sizi ve isimsiz bebisinizi bekliorus artık bi foto koyarsin isimsiz oglusun yazık ya çocuğa :sopa:

FB_IMG_1462983305206.webp

anahtarlık örneğini görebilir miyiz_?

karton çanta derken canım_?

terlik taç nereden sipariş ettin model vs_?

hacışeriften ben de istiyorum arkadaşım aldı çok beğendi :)
puantiyeli cantalar varya onlardan aldim.parti malzemeleri satan yerlerde var.
terlik tac takimimi igden aldim.ciciler bolumune eklemistim canim.bulamazsan koyarim yine.tasarimkokos sayfasindan.
anahtarligi gittigidiyordan tanesini 1.59a aldim.istersen nette bebek anahtarligi diye arat modeller cikiyor

Oyyyy maşallah sizeeee :nazar::nazar::nazar:
Kocaman olmuş göbeğinn benimki de mi böyle acaba hiç farkında değilim:KK58:
Annem de fotograflarda cok buyuk diyodu gelip gorunce normalmis dedi :D Ben zaten ayva gobekliydim ama bebekle daha da gobeklendim :D doktor da iç Karnın dar dışa büyüme yapiyosun dedi :D koca gobegime ve tam günene denk gelen kilosu ve boyuyla bebegime bir maşAllah alırım tiyzeleriiii :anneadayı:

yanına içicek varsa bende gelim :) bende hacı şeriften alacaktım sonra bi yakın vasıtasıyla başka bir markadan çikolata siparişi verdim de lokumda mantıklı hastanede çok süs püs kalabalık masa sevmiyorum ama lokumda mantıklı

ben de çok süslü püslü yapmicam sade ve şık olsun isti,yorum kuzum

gel tabi içeçeksiz olur mu :)

:anne::KK46:

Ayyys teşekkür ederis şimdi merakla oğlus nasıl olcak bekliorz :olamaz: bizde sizi ve isimsiz bebisinizi bekliorus artık bi foto koyarsin isimsiz oglusun yazık ya çocuğa :sopa:
Yakısıklısından bi oglus gelir artk :))
Bende bi ara foto cekinip koyayim hamilelik yasam enerjimi aldi baska zaman her firsatta hadi bi fotograf cekinelim diyen ben simdi annemler vs merakla bekliyolar ki ben cekinip yollayim diye :D

Back
X