- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #53.441
Canım akik kurbanı aile yiyebilir kız çocuk için 1 erkek bebek için 2 tane kesilir Adak deildir akik kurbanidir.ama bunu dağıt ye farketmes bende kesicem birini komple dagticam 2.yi 40 mevlutunde yemek yaptrcam kavurma pilav fln onda sunucam.defnekiz Kayınvaliden çok bilio ya alsın o zman kendi pisirsin agirlasin misafrlerini sen o halinle yemekli misafrler m8 agirlucan ya harbi ANE kadar dusuncesizliktir yazik kızım masraf etmeyin demesi gerekirken lafa bak hayatta yapmam pasta börek yesinler alla alla 5 dk oturup gtsen ler ugrasmam kimseyle.ben mewludune de dedim akraba lar olucak sadce komşu tanıdık fln cekemem kalabalık dedim 2 çocukla isim yok milleti memnun etmeye ugrasicam bide
ya aynen bende ona kızıyorum ha bire iki kişi çalışıyosunuz modunda millet.. bende bilirim şu zamanlarda yatmayı iki kişi çalışıyoruzda 20 bin lira alıyoruz sanki.. erzağım çok kaldı bu sene seneye az alcam diyorum yazın doğumda tükenir diyo.. ne desem doğumda sanki ha bire kazan kaynatacağım gibi davranıyor.. iyiki çalışıyorum yoksa her gün bir misafiri ağırlatacak galiba