• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım sayfaları kaçıyorum bazen :) Ben hastahane odası süsleme organizasyonunu tamamen kendim organize ediyorum şuan. Henüz sipariş vermedim ama alacağım birçok şey var orda kafamda netleştirmeye çalışıyorum sadece. Alışveriş yapan tanıdıklarım var zaten onlar tavsiye etti o yüzden içim rahat. Geçen gün parti malzemeleri satan bir dükkana gittim fiyatları karşılaştırınca çok iyi fiyatları... Fikir için sayfama da bakabilirsin ig dan acemi.annelik.halleri

Cnm bende kendim yapacağım ama henüz bir şey düşünmedim. Neler yaptığını yada yapacağını nerden alışveriş yapacağını beni etiketleyerek paylaşırmisin. Temizlik ve düzen kurmaya çalışmaktan başka bir şeyé fırsat bulamıyorum. Düşünün bu saat oldu yeni bıraktım işi sabahtan beri .. dökülüyorum. . :(

Kızlar yaa dönence aldınız mı? Alacak mısınız hangisini alacaksınız? Park yatağın dönencesi çok basit geldi beğenmedim. Korkunç dört tane küçük ayı dönüyo falan. Bari sevimli olsaydılar :KK43:
Canım ben dönence almadım. Almayı da düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla uzmanlar da tavsiye etmiyor. Ama illa ki kullanmak istiyorsan ışıksız olanlarını tercih etmek de fayda var diye biliyorum.
http://www.filozofanne.com/donence-zararli-mi/
Tabi bu linkteki de bir uzman görüşü değil. En doğrusu iyice araştırmak ya da bir çocuk doktoruna sormak.

Eki Görüntüle 1835127 ben internetten bu tarz kapı süsü beğendim eşim internetten almam diyor birinci keseye badem vs konacak çanta gibi olana yani ikinci kelebekli keseye güzel kokular konacak canım çeşit çeşit yapalım dedik aynalı tarzda var mı dedim satıcıya yok dedi bunlar daha kullanışlı dedi Keçeli çıkarıp üzerindeki yazıyı degistirebilirsin dedi benim aklım aynalı modelde ama bu modelin yanında basit kalıyor bencede :110: kizlarrrrr bu modelden uygun satan bir yer biliyor musunuz uygun olursa internet durumunu ikna etmeye calisacam adana da olanlardır var mı bildiginiz bir yer @jindam

Canım ig de lailatasarım diye bir hesap var. Bu aynalı modeller gayet uygun orda. Ama senin gösterdiğin kadar süslü değiller. Belki istediğin modelin fotosunu gönderip sorarsan benzerini yaparlar. Ben ordan almayı düşünüyorum ama daha sipariş vermedim. O yüzden kefil değilim şimdilik.

Pleksi diye geçiyor bunlar. Gerçekten güzelmiş. @misam internetten almıştı pleksiyi gayet de güzeldi. O nerden aldı bi yazsın sana belki eşini.ikna edersin. Ben bu hamilelikte öğrendim ki biraz da eşi ikna etmektense baskın olup istediğini yaptırmak lazım. Bana ne alışveriş yaptırıyodu ne süs yaptırıyodu herşeye ne gerek var ne gerek var. Mevlüt bile yapma diyor. Hatta şimdi de taktı küvet alma leğebde yıka çocuğu diyor. Birçok şeye sen karışma dedim sonunda. Şimdi küvet kaldı ona da kusura bakma alıcam dicem kapatıcam konuyu. İkna etmeye kalkarsan yandıkkkk
Bu gönderdiğim diğerinden daha güzel dimi canim haklısın öyle yapacam galiba

Canım ig de lailatasarım diye bir hesap var. Bu aynalı modeller gayet uygun orda. Ama senin gösterdiğin kadar süslü değiller. Belki istediğin modelin fotosunu gönderip sorarsan benzerini yaparlar. Ben ordan almayı düşünüyorum ama daha sipariş vermedim. O yüzden kefil değilim şimdilik.
Teşekkür ederim canım

Kızlar Beşik olarak böyle bişey alsam olur mu acaba ben beğendim ama 4 yaşında oda yapmayı düşünüyrm şu An bunun fiyatı falan da makul geldi park yatak gibi aslında nasıl olur sizce. Fikirlerinizi çok merak edyrm derinlik 85 die park yatak gibi önce ara kat var sonra ara katı çıkarabiliyrm ne dersinz

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-19-16-21-48.webp
    Screenshot_2016-05-19-16-21-48.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2016-05-19-16-20-48.webp
    Screenshot_2016-05-19-16-20-48.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar Beşik olarak böyle bişey alsam olur mu acaba ben beğendim ama 4 yaşında oda yapmayı düşünüyrm şu An bunun fiyatı falan da makul geldi park yatak gibi aslında nasıl olur sizce. Fikirlerinizi çok merak edyrm derinlik 85 die park yatak gibi önce ara kat var sonra ara katı çıkarabiliyrm ne dersinz
Kurbağalı olan çok güzel, yanına bunun takımı dolabıda aldınmı al sana oda, hem bebeğin eşyaları düzenli durur hemde daha büyük oda yaptığın zaman 2.ye bırakırsınız:)

Kurbağalı olan çok güzel, yanına bunun takımı dolabıda aldınmı al sana oda, hem bebeğin eşyaları düzenli durur hemde daha büyük oda yaptığın zaman 2.ye bırakırsınız:)
Beğendin mi yani çok tşk ederim çok arada kaldım ya kısmetse kızım 4 yaşındayken bi bebekndaha düşünyrm kıza o da yaparım bunu da o kullanır kullsnmazsada atarım yani parası çok uygun 4 sene idare etse çok iyi. Çok tşk ederim.

Bak şimdi yarama tuz bastın...
Herkes nerde doğum yapacaksın diyor. Devlette deyince şaşırıyor para için zannediyor. Bebeğimin hastalığını bilen de bilmeyen de aynı tepkiyi veriyor. Kendi öz annem babam bile paraya kıyın falan diyor bi türlü anlatamıyorum derdimi. Bi tane ünlü doktor var ama evime çok uzak. Ona gitsek herkes ohh be dicek sanki ama onun orda doğum yapsam eşime git evden şunu al diyemicem eve 1,5-2 saat yol olacak. Yada bebeğim hastanede kalırsa evde bi duş alığ yanına gidemicem birsürü şey var işte yakınlarım hatta annem babam bile sık aık gelip gidemicek. İster istemez insan yolu da düşünüyor. Ama devlet hastanesi evime çok yakın doktor gayet iyi ve ilgili. Daha ne olsun dimi
işte sonuç nereye varıyor biliyomusun aslında tek başımızayız...çünkü destek olunacak zamanda bile böyle konuşuyor ya insanlar olmuyor yani biz zaten gerginiz ben kendi adıma en azından şekerim var troidim sınırda çıkmış özelde ki adam hiçbirini yapmadı bunların anlatamıyorum kimseye...ya bebeğime bişey olsaydı diyorum adam hiç tahlil istemiyo diyorum ya hiçbişey yoksa adama güvenim kalmadı diyorum kimse duymuyor...ve açıkçası kimin ne düşündüğünü umursamamaya karar verdim bebeğim için kararı kimseye bırakmıyorum dedim benim kararım bitti hepsi bu herkes kapadı çenesini

Şimdiden de şikayet edebilirsin sabim e :KK66:
ederim ama acil doğum olur diğer tarafa yetişemeyiz onlarında şikayetten haberi olur bebeğe zarar verirler yanlış bir müdahale yaparlar diye korkuyorum açıkçası ....adama ne kadar güveniyorum görüyosun değilmi nasıl korkutmuş gözümü

Kızlar yaa dönence aldınız mı? Alacak mısınız hangisini alacaksınız? Park yatağın dönencesi çok basit geldi beğenmedim. Korkunç dört tane küçük ayı dönüyo falan. Bari sevimli olsaydılar :KK43:
Ben dönenceyi gerekli buluorum kızıma doğum sonrası almıştım ama keşke önce alsaymisim diye pişman olduğum şeylerden biri muhakkak al ama çok para verme derim ben 160 a 2012 de keşke uygun alsaymisim buna yeni alicam maalesef

Ben bu modelle aynı model e bebekte baktım canım kullanışlı bi ürün.ama benim içime sinmedi neden diceksin o çıkıntı lardan dolayi hiç hoş durmuo açıkçası canlı gör derim almadan pişman olma diye. Kullanımı çok iyi gerçekten

Back
X