• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
image.webp
Kızlar kuzucuğun bi kısım cicileri ütülendi.koyu renkliler de kuruyunca ütülenecek:anneadayı:

Annesi hızını alamadı çarşaflarını yorgan kılıfını kendi yaracağı nevresimleri bile ütüledi
:KK200:

Yeni kumaş aldım . Bez torbası, kıyafet torbası ,kirli torbası yapmak için..
Anneme gidince onun dikiş makinasıyla dilerim yine inşaalalh :halay:
Bin şükür

Günaysın güzel annecikler.
İki gündür durmayan burun kanamam var üstüne de bademciklerim iltihaplanmış. Bugün idrardaki kanı sormak için doktora gidecektik zaten. Fırsat olursa kbb ye de uğrarız. Bunca zaman dikkat ettim gözümden sakındım şimdi son ayda antibiyotik mi kullanıcam ben şimdi :KK43:

Geçmiş olsun tommikim dikkat et kendine

ben daha başlamadım ya geri tozlanır falan diye

Burçlara yerleştireceğim Can'ım ben
O zaman sorun olmaz biiznillah
Canım ben yikadim ütüledim bi hurc yaptım kaldirdim dolaba yerleştirmedim toz olur dediğin gbi ama hurcta duruo dolapta agirlasinca zorlanirim diye hallettim
Hah aynen en mantıklısı kuzum
Bu arada herkese gunaydinn hayirli kandiller..
Kizimin cikolari gelmis teyzeleri :KK28:Eki Görüntüle 1835887

O tatlı tatlı yetin inşaallah
Ben de hacışerif düşünüyorum

Selammm kontrol günüydü 2440gr olmus kizim 2 hafta şekere dikkat etmedim kilosu fazla cikti karin cevresi 35hafta 6 günlük cikti off çok stresli kizlar ya sıkı diyete yürüyüşe inşallah duzelir hemen.
Annesi dikkat eder
Düzelir inşaallah
Sağlık olsun inşaallah
Baktım olmayacak doktora geldim faranjit olmuşum antibiyotik verdi :KK43:
Off ben napcam şimdi ya
Ay Can'ım doktor ne derse onu yap
Duamız seninle
Kızlar bende dün sancıyla hastaneye gittim çatı muaynesi yapıldı Ultrasonda baktılar Allahtan doğum başlamamış ntsye bağlandım sancı yüksek aralıkta çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ondam karnım ağrıyormuş çatım çok darmış istersen baska doktora git sor dedi doktor çok zor normal doğum yapman dedi kendi doktorum değildi erkek doktordu şimdi iyiyim ama çatı muaynesi canımı çok yaktı perşembe günü kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicek :KK43:

Can'ım bu çatı acılı Bi şey mi yahu
Sabretsin kuzucuklar biraz daha

Buda biz teyzoslar.bugun itibariyle 8.ayida tamamladik.9.aya merhabaaa:oha:
Maşallah sizeee
Eki Görüntüle 1836019

Ayy yaptım galiba Teşekkürler @EmiraSalih.

34+0 olduk bugün
Oh oh maşallah Bebişlere

Eki Görüntüle 1836025

İşte size oturan boğanın göbişi :))
aha hasa oturanboğamı
Ay bebiş bebiş annesi

Canlar burda devlet hastanelerinde doktorlar normal doğuma girmiyor, özel hastanede bildiğim iyi bayan doktor yok. Kontrole gittiğim erkek doktor çok iyi ama ben onunla normal doğuma girmeye çekiniyorum. Doğumda bunu atarmıyım acaba yoksa kasarmıyım???

Ben kadın doktor özellikle tercih etmiyorum. İlk doğumumu erkek doktorda yaptım. Hamile olduğumu öğrendiğimde de doğum yaptığım doktora gittim. İnsallaj bu dogumumda onda olacak. Kontrollerde zaten karnından bakıyor. 38. Haftalarda çatı muayenesi olacak. Doğum anında da o acı sanci haliyle erkek mi bakmış kadın mı bakmış kaç kişi bakmış hiç biri umrunda olmuyor. Bir an önce çıksa onun derdinde oluyorsun

Bu arabadan kullanan var mı kızlar yada bilgisi olan bunu almayı düşünüyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-22-12-57-47.webp
    Screenshot_2016-05-22-12-57-47.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 90
Kizlar ben yurtdisindan katiliyorum. Haksizlik yapiyolar turkiyede. Euroya cevirerek turkiyedeki fiyatlari cift kat daha yukseltiyolar uyaniklik yapmak icin. Cok haksizlik.

Bizde aldik bebek arabasi 300 euro ya. Turkiyeden almis olsaydik iki mistisini odemis oluyorsunuz cunku tlye cevirilmis fiyata veriyolar herseyi. Tatile gittik antalyaya bi ay once, ve inanilmaz pahali bebek essaglari kiyafetleri, burda daha ucuz.

Back
X