- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #54.501
çok teşekkürler:) bizimde ilk bebek 2.de kullanır inşallahgüle güle kullanın, ilk bebeğim olsaydı düşünmeden ne yapar eder almaya çalışırdım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler:) bizimde ilk bebek 2.de kullanır inşallahgüle güle kullanın, ilk bebeğim olsaydı düşünmeden ne yapar eder almaya çalışırdım :))
Günaysın güzel annecikler.
İki gündür durmayan burun kanamam var üstüne de bademciklerim iltihaplanmış. Bugün idrardaki kanı sormak için doktora gidecektik zaten. Fırsat olursa kbb ye de uğrarız. Bunca zaman dikkat ettim gözümden sakındım şimdi son ayda antibiyotik mi kullanıcam ben şimdi![]()
ben daha başlamadım ya geri tozlanır falan diye
Hah aynen en mantıklısı kuzumCanım ben yikadim ütüledim bi hurc yaptım kaldirdim dolaba yerleştirmedim toz olur dediğin gbi ama hurcta duruo dolapta agirlasinca zorlanirim diye hallettim
Bu arada herkese gunaydinn hayirli kandiller..
Kizimin cikolari gelmis teyzeleriEki Görüntüle 1835887
Annesi dikkat ederSelammm kontrol günüydü 2440gr olmus kizim 2 hafta şekere dikkat etmedim kilosu fazla cikti karin cevresi 35hafta 6 günlük cikti off çok stresli kizlar ya sıkı diyete yürüyüşe inşallah duzelir hemen.
Ay Can'ım doktor ne derse onu yapBaktım olmayacak doktora geldim faranjit olmuşum antibiyotik verdi
Off ben napcam şimdi ya
Kızlar bende dün sancıyla hastaneye gittim çatı muaynesi yapıldı Ultrasonda baktılar Allahtan doğum başlamamış ntsye bağlandım sancı yüksek aralıkta çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ondam karnım ağrıyormuş çatım çok darmış istersen baska doktora git sor dedi doktor çok zor normal doğum yapman dedi kendi doktorum değildi erkek doktordu şimdi iyiyim ama çatı muaynesi canımı çok yaktı perşembe günü kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicek![]()
Maşallah sizeeeBuda biz teyzoslar.bugun itibariyle 8.ayida tamamladik.9.aya merhabaaa![]()
Oh oh maşallah Bebişlere
aha hasa oturanboğamı
Canlar burda devlet hastanelerinde doktorlar normal doğuma girmiyor, özel hastanede bildiğim iyi bayan doktor yok. Kontrole gittiğim erkek doktor çok iyi ama ben onunla normal doğuma girmeye çekiniyorum. Doğumda bunu atarmıyım acaba yoksa kasarmıyım???
Nerde aldırdınız arabyı ögrnblr miym?Joker ve medizana diye bi yer satiyo 3190 lira biz 340 uero ya yani 1130 liraya aldik canim dusunun turkiyede vergi ve jokerin attiği kaziği![]()
almanya dan getittirdikNerde aldırdınız arabyı ögrnblr miym?
Tşkkr edrm halamlardan istym olmazsa bnde çk uygunmş fytıalmanya dan getittirdik
kesinlikle imkanın varsa en güzeli böyle pahalı ürünleri yurt dışından almahk gerek 3200 nere 1130 nere yazık vallaTşkkr edrm halamlardan istym olmazsa bnde çk uygunmş fytı![]()
çok teşekkürler:) bizimde ilk bebek 2.de kullanır inşallah
Bu arabadan kullanan var mı kızlar yada bilgisi olan bunu almayı düşünüyoruz