- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #54.601
Aman aman yok hiç bulaşmam şimdiden gözüm korktu. Eli maşalı geliyo kızımBulaşmayın bana diyor demek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman aman yok hiç bulaşmam şimdiden gözüm korktu. Eli maşalı geliyo kızımBulaşmayın bana diyor demek![]()
tamam canım öyle yaparım o zaman sebamed alayım ben teşekkür ederim.İlk başta iyi gelmeyebilir o sabunlar . Bende doğal sabun zeytinyağlı lavantalı defne kullanırım saçima vücuduma. Oğluma da öyle kullanıyorum. Ama ilk başta mecbur köpük. Sende bazen kullan bazen kullanmaen az 2 yıl sabun kullanamazsin. Ciltleri yağlı olmadığı için fln zarar verir bizim kullandığımız sabunlar. Sonra başlarsın sende . Ben sonrasında başladım oğlumun da suan saçına vucuduna sabun kullaniyorum
Günaydıııın
Ben hasta yatıyorum antibiyotikleri yutup yutup geri yatıyorum
Ama bebiş iyi çok şükür.tekmeyi bırakto bayadır. Dönüyo sağa sola bol bol. Yeni oyun öğrendi yan yatınca yatağı itiririyo? göbeğimin üstne kolumu koyarsam kolumu ittiriyo, babası eliyle bastırıyo hemen babasının elini ittiriyo. Böyle dünyayla kavgalı hiç kimseye eyvallahı olmayan bi tip oldu çıktı kerata![]()
Ya ben instada beğendim bir tane özel yapım yarı yarıya fiyat farkı varmış. Kafam karıştı şimdi ne yapsam acaba. Becerebildiysem fotosunu ekledim. İçeriğindede;
İsme Ozel uyku setimizin fiyati 300₺ dir. İcerisinde;
1 Adet yorgan,
1 Adet nevresim,
1 Adet bas korumasi,
2 Adet yan korumasi,
1 Adet ici dolgulu altin yastigi,
1Adet yastik kilifi ve ic yastigi
1 Adet carsafi vardir.
Urunlerimiz %100 pamuklu kumastir.
-Bu fiyat tek harfli uyku setlerinde gecerlidir; İki harf istenildiginde setimiz 350₺ dir.
bu şişmeler olurmuş ama yinede sen dikkat et tuzsuz ye bol su iç Ancak elde ve yüzde şişme, şiddetli başağrısı, sinek uçuşması, şimşek çakması, şişmelerin 2-3 gün gibi bir süre içinde aniden artması, karın ağrısı, bulantı-kusma, kendinizi hasta hissetme gibi durumlarda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) söz konusu olabileceğinden doktorunuza başvurmalısınız.gunaydın kızlar benim elim ayağım çok fena şişti belimde boynumda heryerimde ağrı var bgn 34. haftaya girdik ve sanırım en zor günler bu dönemler hamilelikte![]()
Bu arada herkese gunaydinn hayirli kandiller..
Kizimin cikolari gelmis teyzeleriEki Görüntüle 1835887
Masallah canımbende sezeryan olacağım için biraz önden gitmesini isterdim nasip sağlıklı olsunlar da abisine göre iyi yinede abisi de hep 1 hafta geriden gelirdi.dr her olctugunde çok iyi diyor ölçümler kağıda görede 4 gün önde görünüyor :) 32 haftalik ti 2100gr ve 48 cm
32 olsun diyorlar ben 31 +5 te gittim 2 gün boşuna çalışırsın 2 gün sonra gel verelim dedi tekrar gittim.Fazlası bile olmuştur maşallah kuzuya. Kontrol sonrası etiketle beni canım
Aynı endişeler bende de mevcut acaba oğluma daha az ilgi gösterir miyim? Onu ihmal eder miyim?Aynen büyük çocuk nasıl tepki vericek yanimizda mi uyumak isticek o emmeye uyandığında o da kalicak mi fln fln fln büyük çocuğu ihmal mi edicem endişeleri mevcut ama onları beraber görmek çok mutlu edicek bi tablo Rabbim hayirlisiyla atlatmayı nasip etsin inşallah ilkinde rahatıtim ben şimdi daha heyecanlı sende de öylemi acaba.ablasina benzicek mi die dusunuorum hepp ayyy çok heyecanlıyım daha 8 hafta var![]()
cok sukur şimdilik sadece şişme insallah devamı gelmezbu şişmeler olurmuş ama yinede sen dikkat et tuzsuz ye bol su iç Ancak elde ve yüzde şişme, şiddetli başağrısı, sinek uçuşması, şimşek çakması, şişmelerin 2-3 gün gibi bir süre içinde aniden artması, karın ağrısı, bulantı-kusma, kendinizi hasta hissetme gibi durumlarda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) söz konusu olabileceğinden doktorunuza başvurmalısınız.
sezeryanda bebeğin önden gitmesinin faydası nedir acaba ya benim bebişte biraz önce sezeryan olucam kısmetse![]()
Maşallah maşallah
Ayyy ben kızımda 1 bardak içtim onuda mecburoyetten açıkçası şimdi çok az içtim ama çok yoğurt yiorum açıkçası o yüzden kasmiorum süt üGünaydın kuzularin güzel anneleri
Bol tekmeli güzel haberli bir hafta olsun inşallahben bu hamileligimde acayip süte takmış durumdayım günde neredeyse 1 lt soğuk süt içiyorum
![]()
Ya ben doğuma giderken bu yüzden kızımı babama dışarda oyalamasini soylicem beni öyle görmesin istiorum ya.ben kesin onu görüncedaha çok ağlarım offff napicamAynı endişeler bende de mevcut acaba oğluma daha az ilgi gösterir miyim? Onu ihmal eder miyim?
Oğlum 9 yaşında olmasına rağmen şimdiden benimle pazarlık yapıyo. Daha aklı başında şeyler istiyo ama. Bende onunla daha rahat konuşabiliyorum, anlayabiliyor beni. Örneğin geçen gün TV izlerken bir anne doğuma gidiyordu ağladım, ona da anlattım bende doğuma giderken ağlayabilirim buna hazırlıklı ol. Ağlamam mutluluktan, kardeşine kavuşacağımız için falan diye anlattım. O da bende ağlarım o zaman dedi![]()
Sağol canım çok tatlılar dimi. Benimki de pijamanın donun falan lastiği üstüne gelirse orayı tekmeliyo sürekli :)benimkide elimi kolumu karnıma dayadığım anda çıkıyo piyasaya :)))) iktiriyo birde cansız bişiy degsin sürekli tekmeliyo çok komik mesela işyerinde karnımı masaya dayayıpp hhooopp başlıyor aralıksız orayı tekmelemeye
sanada geçmiş olsun cnm.. rabbim şifa versin. dikkat et kendine cnm.