• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İlk başta iyi gelmeyebilir o sabunlar . Bende doğal sabun zeytinyağlı lavantalı defne kullanırım saçima vücuduma. Oğluma da öyle kullanıyorum. Ama ilk başta mecbur köpük. Sende bazen kullan bazen kullanma :KK66: en az 2 yıl sabun kullanamazsin. Ciltleri yağlı olmadığı için fln zarar verir bizim kullandığımız sabunlar. Sonra başlarsın sende . Ben sonrasında başladım oğlumun da suan saçına vucuduna sabun kullaniyorum
tamam canım öyle yaparım o zaman sebamed alayım ben teşekkür ederim.

Günaydıııın :KK66:
Ben hasta yatıyorum antibiyotikleri yutup yutup geri yatıyorum :KK43:
Ama bebiş iyi çok şükür.tekmeyi bırakto bayadır. Dönüyo sağa sola bol bol. Yeni oyun öğrendi yan yatınca yatağı itiririyo? göbeğimin üstne kolumu koyarsam kolumu ittiriyo, babası eliyle bastırıyo hemen babasının elini ittiriyo. Böyle dünyayla kavgalı hiç kimseye eyvallahı olmayan bi tip oldu çıktı kerata :KK70::KK70:

:KK70::KK70: benimkide elimi kolumu karnıma dayadığım anda çıkıyo piyasaya :)))) iktiriyo birde cansız bişiy degsin sürekli tekmeliyo çok komik mesela işyerinde karnımı masaya dayayıpp hhooopp başlıyor aralıksız orayı tekmelemeye :KK70::KK70::KK70:
sanada geçmiş olsun cnm.. rabbim şifa versin. dikkat et kendine cnm.

Ya ben instada beğendim bir tane özel yapım yarı yarıya fiyat farkı varmış. Kafam karıştı şimdi ne yapsam acaba. Becerebildiysem fotosunu ekledim. İçeriğindede;

İsme Ozel uyku setimizin fiyati 300₺ dir. İcerisinde;
1 Adet yorgan,
1 Adet nevresim,
1 Adet bas korumasi,
2 Adet yan korumasi,
1 Adet ici dolgulu altin yastigi,
1Adet yastik kilifi ve ic yastigi
1 Adet carsafi vardir.
Urunlerimiz %100 pamuklu kumastir.
-Bu fiyat tek harfli uyku setlerinde gecerlidir; İki harf istenildiginde setimiz 350₺ dir.

ben mayababyden aldım nevresim takımı ama benimkisi 500 e geldi cibinlik dahil benimkisine bir de benimkisi şu fırfırlılar var görmüşsündür pudra pembe onlardan inş.kullanmak nasip olur.

hanımlar şişlikler konusunda içiniz rahat olsun hiç birimizin şişliği 36 numara ayakkabıdan 43 e çıkacak kadar şişmedik. apartmanımda bi arkadaş söyledi ellerini kullanamamış ekmeği tutamadığı için bşkası yedirmiş. ee ufak tefek sıkıntılar olacak. bende oturdummu kalkamıyorum 15 dk sürüyo açılması. yattıgım zaman ne dönebiliyorum nede kendimi ileri geri çekemiyorum canım çok acıyor. ama oğluşumun kıpırtısıı herşeye değer:KK36:

gunaydın kızlar benim elim ayağım çok fena şişti belimde boynumda heryerimde ağrı var bgn 34. haftaya girdik ve sanırım en zor günler bu dönemler hamilelikteo_O
bu şişmeler olurmuş ama yinede sen dikkat et tuzsuz ye bol su iç Ancak elde ve yüzde şişme, şiddetli başağrısı, sinek uçuşması, şimşek çakması, şişmelerin 2-3 gün gibi bir süre içinde aniden artması, karın ağrısı, bulantı-kusma, kendinizi hasta hissetme gibi durumlarda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) söz konusu olabileceğinden doktorunuza başvurmalısınız.

Masallah canım :nazar:bende sezeryan olacağım için biraz önden gitmesini isterdim nasip sağlıklı olsunlar da abisine göre iyi yinede abisi de hep 1 hafta geriden gelirdi.dr her olctugunde çok iyi diyor ölçümler kağıda görede 4 gün önde görünüyor :) 32 haftalik ti 2100gr ve 48 cm

sezeryanda bebeğin önden gitmesinin faydası nedir acaba ya benim bebişte biraz önce sezeryan olucam kısmetse :işsiz:

Aynen büyük çocuk nasıl tepki vericek yanimizda mi uyumak isticek o emmeye uyandığında o da kalicak mi fln fln fln büyük çocuğu ihmal mi edicem endişeleri mevcut ama onları beraber görmek çok mutlu edicek bi tablo Rabbim hayirlisiyla atlatmayı nasip etsin inşallah ilkinde rahatıtim ben şimdi daha heyecanlı sende de öylemi acaba.ablasina benzicek mi die dusunuorum hepp ayyy çok heyecanlıyım daha 8 hafta var :ıslık:
Aynı endişeler bende de mevcut acaba oğluma daha az ilgi gösterir miyim? Onu ihmal eder miyim?
Oğlum 9 yaşında olmasına rağmen şimdiden benimle pazarlık yapıyo. Daha aklı başında şeyler istiyo ama. Bende onunla daha rahat konuşabiliyorum, anlayabiliyor beni. Örneğin geçen gün TV izlerken bir anne doğuma gidiyordu ağladım, ona da anlattım bende doğuma giderken ağlayabilirim buna hazırlıklı ol. Ağlamam mutluluktan, kardeşine kavuşacağımız için falan diye anlattım. O da bende ağlarım o zaman dedi :KK42:

bu şişmeler olurmuş ama yinede sen dikkat et tuzsuz ye bol su iç Ancak elde ve yüzde şişme, şiddetli başağrısı, sinek uçuşması, şimşek çakması, şişmelerin 2-3 gün gibi bir süre içinde aniden artması, karın ağrısı, bulantı-kusma, kendinizi hasta hissetme gibi durumlarda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) söz konusu olabileceğinden doktorunuza başvurmalısınız.
cok sukur şimdilik sadece şişme insallah devamı gelmez

sezeryanda bebeğin önden gitmesinin faydası nedir acaba ya benim bebişte biraz önce sezeryan olucam kısmetse :işsiz:

Canım benim ilk gebeliğim de plesenta dekolman oldum yani bebeğim eşten ayrıldı o an ikimizin de hayatı tehlikeye girdi çok şükür ikimizde sağ salim kurtulduk.şimdi gebeliğimin başından beri bu risk var yani erken doğum riski 40 haftayı tamamlamam çok zor zaten riske atmam. Şimdi ne kadar kilo aldırırsam kardir diye düşünüyorum bebeklerde genelde son haftalarda kilo alıyor zaten.

Aminnn

Eklentiler

• 13245508_725203267622796_4734712309560343916_n-1.webp
    13245508_725203267622796_4734712309560343916_n-1.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 109
Günaydın kuzularin güzel anneleri:dondurma:
Bol tekmeli güzel haberli bir hafta olsun inşallah :KK46:ben bu hamileligimde acayip süte takmış durumdayım günde neredeyse 1 lt soğuk süt içiyorum :KK50:
Ayyy ben kızımda 1 bardak içtim onuda mecburoyetten açıkçası şimdi çok az içtim ama çok yoğurt yiorum açıkçası o yüzden kasmiorum süt ü

Aynı endişeler bende de mevcut acaba oğluma daha az ilgi gösterir miyim? Onu ihmal eder miyim?
Oğlum 9 yaşında olmasına rağmen şimdiden benimle pazarlık yapıyo. Daha aklı başında şeyler istiyo ama. Bende onunla daha rahat konuşabiliyorum, anlayabiliyor beni. Örneğin geçen gün TV izlerken bir anne doğuma gidiyordu ağladım, ona da anlattım bende doğuma giderken ağlayabilirim buna hazırlıklı ol. Ağlamam mutluluktan, kardeşine kavuşacağımız için falan diye anlattım. O da bende ağlarım o zaman dedi :KK42:
Ya ben doğuma giderken bu yüzden kızımı babama dışarda oyalamasini soylicem beni öyle görmesin istiorum ya.ben kesin onu görüncedaha çok ağlarım offff napicam:KK61:

:KK70::KK70: benimkide elimi kolumu karnıma dayadığım anda çıkıyo piyasaya :)))) iktiriyo birde cansız bişiy degsin sürekli tekmeliyo çok komik mesela işyerinde karnımı masaya dayayıpp hhooopp başlıyor aralıksız orayı tekmelemeye :KK70::KK70::KK70:
sanada geçmiş olsun cnm.. rabbim şifa versin. dikkat et kendine cnm.
Sağol canım çok tatlılar dimi. Benimki de pijamanın donun falan lastiği üstüne gelirse orayı tekmeliyo sürekli :)

Güzel anneler bir sorum olacak sürekli hapşuruyorum durduramıyorum duyanlar görenler de böyle hapşurmaya devam edersen bikaç güne doğurursun diyolar. Bu işin doğruluk payı var mıdır? Varsa ne yapmam lazım

Günaydın.:KK200::KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::anneadayı:biz kızımla sınavlara gittik geldik teyzeleri.ama artık zorlanıyrm sanırım eskisi gibi hızlı yürüyemyrm ve karnım gergide gibi hissediyrm.şu An 57 kiloyum hedef 60. Kızımı görmeye de gidemyrm malum sınavlardan. Ama bi eli maşalı da benim kız matsiyahoje matsiyahoje iyi arkadaş olurlar seninkiylede.hiç durmuyo bazen uyusun die bekleyip öyle ders çalışyrm.notlarımı yırttığı günleri de görürüm inş:) bizden bu kadar....öpyrz hepinizi

Back
X