• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Senin su yaptığının maliyeti sana taş çatlasa 30 tl ama dışarı da 100 tl denaşağı satisi yok gibi eline sağlık canım bu işi yaparak paraya para demeyenler var
Aynen öyle valla canım,instagramda gördüm sordum 100 tl dedi,sanki ne var da 100 tl diyolar anlamıyorum..ondan daha süslüsünü güzelini yaptım 35 tl ipinden iğnesine kadar tüm masrafı..yazık günah ya bilmesek az yutturucaklar..

Sade tulum takımı aldım,(şapka,eldiven,tulum)wenice mağazasından aldım 13 tl ye. hobi mazemeleri satan tuhafiyeye gittim koydum tulumu üzerinde süsleri denedim:) 1,5 metre kadar incili güpür aldım,üzerindeki ufak güllerden 10 tane aldım,2 tanede göğsündeki ve şapkasındaki arma çiçekleri aldım..silikonla yapıştırmadım hayalet iple diktim hepsini..tasarım sana kalmış ama zaten tuhafiyeye git beliriyo kafanda :)çOk zevkli ama yapması:)

ben elemeği ürünleri çok seviyorum..
alt açma mindeirmi, emzirme önlüğü, kirli torbası bez torbası hep kendim diktim..
bunu da istiyorum iinan...
en iyisi önce tulum takım uygun bi yerden bulup almak..sonrasında ver elini tuhafiyeye :)

elelrine sağlık çok çok güzel olmuşlar

Tülay abla çok guzel isim eskilerden ve demode olmayan bir türlü. Bu arada sen hala abisi gibi uslu olsun diye hayal mi kuruyorsun bacim o iş zor ya ilki kolay büyümüş ise 2. Anasını aglatiyormus annelerin ben açıkçası hiç uslu sakin olacağını düşünmüyorum aksine gazlı asik suratli huysuz bir velet olacak benim ki nitekim bnm büyük sipa çok kolay büyüdü ben keyif ettim anneligin zorluklarını yasatmadi bana doğu benle uyudu benle kalktı yeme sorunu 0 uyku sorunu 0 gaz 0 masallahh vardı o yüzden bu velet bana çektirecek diyorum :110:
Yaaaa ben bu gerçeğe inanmak istemiyorum.... :110: Karnımda bile bunu belli ediyor zaten,canıma okuyacak farkındayım ama benim dualarım oğluma benzemesi yönünde... Allah kabul eder belki...:sus: İkinciler daha zor oluyormuş bunun da farkına vardım hamileliğimde...

yaaa harika olmuş bayıldımmm ellerinize sağlık. bende bebek hediyelik süslemeleri için malzeme alacağım ama netten alabileceğim bi yer arıyorum :işsiz:
canım netten bildiğim tek yer instagramda çok site var ama pahalı tanesi 4 tl ye gelen şeyleri sen malzemeciden alıp 1 tlye mal edebilirsain

güzelmiş canım ama ben hiç düşünmedim babyshower maksat muhabbet olsun diye yapılabilir eğlenceli geçmiştir eminim herşey çok güzel görünüyor.
aynen benim zaten o gün arkadaşlarımla günüm vardı hazır toplanmışken bizde maksat eğlence olsun diye yaptık aynen bol fotoğraf amaç zaten :)))

Canım ödemin çok fazla ise doktoruna söylediğinde mutlaka idrar testi ister zaten ama panikleme her ödem idrarda protein anlamına gelmiyor ve olsa da çoğu zaman tehlikeli düzeyde olmuyor
Tamam canım çok sağol insan korkuyor iste kontrole gidince söyleyeyim

kızlar şimdi alo 170 i aradımda eski bir rapor param için.Şunu da öğrendim eğer iş yerimizin bağlı olduğu muhasebe aydan aya gösterirse raporu maaş gibi aydan aya alabilirmişiz.. yok göstermezse toplu olurmuş. ben aydan aya istiyorum da hiç etrafınızda yadan aya alan varmı ?

kızlar şimdi alo 170 i aradımda eski bir rapor param için.Şunu da öğrendim eğer iş yerimizin bağlı olduğu muhasebe aydan aya gösterirse raporu maaş gibi aydan aya alabilirmişiz.. yok göstermezse toplu olurmuş. ben aydan aya istiyorum da hiç etrafınızda yadan aya alan varmı ?

dilekçe vererek aydan aya alınabiliyormuş..
sgk ya bildirmek gerek bi de iş yerinize...

kolonyalarimizi hazirliyorum bugun

Eklentiler

• IMG-20160524-WA0015.webp
    IMG-20160524-WA0015.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 104
Kizlar ciktik kontrolden biz.2150 gr dan 2366 gr olmus 1 haftada.doktorum iyi dedi.boyumuzda 47 cm.guzel dinlenmissin dedi gecen haftaya gore kafasini daha iyi gormus.cok sevindim icim rahatladi.nst mizde iyi cikti.haftada 1 mutlaka gorusucez artik.Dua edenden etmeyenden Allah razi olsun :KK68:

Ilk defa duydum canim bende merak ediyorum dogum parasi nasil hesaplaniyor

Back
X