• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım sen ve bebeğin en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah, dualarım sizinle :KK200: 3 güne kadar gelmemesi normal sanırım çoğu doğum hikayelerinde okudum, hiç kasma ve strese sokma kendini hemşirelerden destek alabilirsin bol su içip memeyi uyarmanı tavsiye edeceklerdir, kuzenim 36.haftada doğum yaptı 3 hafta önce çörekotunu kaynatmıştı, bir de malt içecekler çok moda ama işe yarıyor mu bilmiyorum

Aaa evet bak Malt içeceğini unutmuşum bana faydası oluyordu ulkerin maltasini içerim tabii 4 yıl önce çok bulunmuyordu şimdi her yerde var

Hepinizi etiketleyemiyorum guzel anneler hepinizden Allah razi olsun dun sabah sunni sanciyi aldik mecbur kendi sancim olmadigi icin ama sunni de kar etmedi doktorum hic acilma olmadigi icin mecburi sezeryana aldi spinal anestesi ile dogumum gerceklesti bebisimide suan kuveze koydular suyumuz erken geldigi icin enfeksiyon riski ve cigerleri icin ama umutlu konusuyorlar sanirim cok durmayacak ins kucagimizada bi an onve alirlar yanliz sutum gelmiyo kizlar tecrubeli anneler ne yapmam lazim surekli sagiyorum ama henuz bisi yok 12 saat okdu dogum edeli bebisimi daha fszks bekletmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Canim hem gecmis olsun hemde hayirli olsun bebisin bir haftadan fazla kalmaz kuvezde eminim Allah in izni ile ... canim sutun icin goguslerine sicak havlu koy masaj yap moralini yuksek tut bol su ic eczaneden humana cay al bol bol sag ozellikle elinle sagmaya calis kuru kayisi kaynatsinlar sana elekten gecirip nektar seklinde bol ic burde kaynar tarifi var gercek logusa serbeti ama ben tarifi kaybettim malzemeleri yazayim miktarlari aktarlar bilir kabuk tarcin -havlican-karanfil-zencefil-zerdecal-yenibahar bunlardan az az koyup 5 litre kadar suda kaynatiyotsun guzelce icine sekerde katabilirsin yoksa icmek zor olur dolaba koy hergun iki bardak ic gercekten cok faydasi oluyo bol bok sutun olsun insallah

Hepinizi etiketleyemiyorum guzel anneler hepinizden Allah razi olsun dun sabah sunni sanciyi aldik mecbur kendi sancim olmadigi icin ama sunni de kar etmedi doktorum hic acilma olmadigi icin mecburi sezeryana aldi spinal anestesi ile dogumum gerceklesti bebisimide suan kuveze koydular suyumuz erken geldigi icin enfeksiyon riski ve cigerleri icin ama umutlu konusuyorlar sanirim cok durmayacak ins kucagimizada bi an onve alirlar yanliz sutum gelmiyo kizlar tecrubeli anneler ne yapmam lazim surekli sagiyorum ama henuz bisi yok 12 saat okdu dogum edeli bebisimi daha fszks bekletmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
ayy masallah sağlıkla doğmuş cok şukur darisi bize insallah kaç kg doğdu bebişin?

Canım sen ve bebeğin en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah, dualarım sizinle :KK200: 3 güne kadar gelmemesi normal sanırım çoğu doğum hikayelerinde okudum, hiç kasma ve strese sokma kendini hemşirelerden destek alabilirsin bol su içip memeyi uyarmanı tavsiye edeceklerdir, kuzenim 36.haftada doğum yaptı 3 hafta önce çörekotunu kaynatmıştı, bir de malt içecekler çok moda ama işe yarıyor mu bilmiyorum

Aaa evet bak Malt içeceğini unutmuşum bana faydası oluyordu ulkerin maltasini içerim tabii 4 yıl önce çok bulunmuyordu şimdi her yerde var

Evet aldik malt ama asitli oldugu icin icmedim kizlar korktum humana alicam olmadi bide corek otu deneyeyim bakalim

Canim hem gecmis olsun hemde hayirli olsun bebisin bir haftadan fazla kalmaz kuvezde eminim Allah in izni ile ... canim sutun icin goguslerine sicak havlu koy masaj yap moralini yuksek tut bol su ic eczaneden humana cay al bol bol sag ozellikle elinle sagmaya calis kuru kayisi kaynatsinlar sana elekten gecirip nektar seklinde bol ic burde kaynar tarifi var gercek logusa serbeti ama ben tarifi kaybettim malzemeleri yazayim miktarlari aktarlar bilir kabuk tarcin -havlican-karanfil-zencefil-zerdecal-yenibahar bunlardan az az koyup 5 litre kadar suda kaynatiyotsun guzelce icine sekerde katabilirsin yoksa icmek zor olur dolaba koy hergun iki bardak ic gercekten cok faydasi oluyo bol bok sutun olsun insallah

Tsk ederim cnm msjini hemen kaydeyiyorum dediklerini uyguluycam

Ben sorunlu anne evet topige geldim anlaşıldığı üzere :KK70:
Peki tecrübeli ve bilgili annişler oğlum ağustosta 2 yaşını dolduracak ya hani, yatağı için fikir alışverişinde bulunduk. Kimi çocuk küçük yatagi yarı ortopedik olmalı dedi, kimi beş yaşına kadar yarı ortopedik sonrasında tekrar tam ortopedik yatak almak zorunda kalacaksınız,uzun sure yarı ortopedik te yatamaz rahatsız eder dedi. Açıkçası kafası karışık döndüm mağazalardan. Bu hafta yatağını alicaz. İki defa yatak alma fikri bana cok uzak.ileriye yönelik bi oda beğendik. Sizler neler yaptınız acaba?
@Daisymom @batideniz idilduam idilduam HejaR12 HejaR12 @gvn1907 tulaykavas tulaykavas ve bizim gibi çok çocuklu olup etiketleyemedigim annişler :dondurma:
Canım öncelikle tuvalet eğitimi için acele etme, 2,5 yaşını doldursun. Yatak içinse oğlumun büyüyen yatağına biz normal ortopedik bir yatak aldık bebeklikden itibaren 9 yaşına kadar kullandı. Şimdi de ufaklık kullancak. Bence ayrı iki yatak almana gerek yok...

İyi akşamlar kızlar arın bebek sitesinden babyjem kuvet alan var mı ?
Fiyatı diğer sitelerden 50 lira daha uygun ama güvenilir mi acaba ?
sen mi alacaktın canım @jindam ???
Ben de katlanabilir kuvet aldim. Joker sitesinden indirimdeyken almistim. Su an siteden kaldirilmis.
Ben kuveti cok begendim. Zaten diger bebek kuvetlerinden alamazdim cunku evimde koycak yerim yok. Bebegimiz dogunca da kullanisli olup olmadigini anlayabilirim :)

Rabbim en kisa zamanda kucağına almayi nasip etsin canim Allahın izniyle bebisin çıkıcak en kisa zamanda.sut için incir çok faydalı 2 incir akşamdan suya koy onu sabah iç diğer 2 sinde ye bol bol su iç.gelucek inşallah sütün.bide hurma ye Medine hurması ama arkasından bol su iç lütfen su önemli süt oluşumunda

Nornal hurma yedim cnm ama incir yapmamistim hosaf gibi icsem okrmu acaba tanelerindem dolayı yiyemiuorum da

Canım bunu kendin mi yaptın gerçekten?? O atı bırak yapmayı düşünmeye bile cesaret edemezdim ellerin dert görmesin ellerina sağlık.

ig deki aşırı yüksek fiyatlara de karşı biz becerikli annişler hodri meydan En Büyük KK
ben yaptım aslında kalıpları çıkarınca gerisi o kadar zevkli ve kolay ki :KK200: birde bebiş hevesi olunca :anneadayı: çok teşekkür ederim aynen hodri meydan dedim valla :)yapamazsın zor dedi herkes ama yapanlar sanki master mı yapmış bunun üstüne :işsiz:

Nornal hurma yedim cnm ama incir yapmamistim hosaf gibi icsem okrmu acaba tanelerindem dolayı yiyemiuorum da
Canım yesen çok cignemessin inan faydalı hemen şu iç gtsin taneleri suyunu kaynatıp içersen ishal yapar akşamdan suya koy ibrahim Saraçoğlu tarifi bu.bide boza çok yapiomus bol bol iç süt olsun insallah

24mayis 24mayis canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah :) senin bebişin erkekti değil mi?
Hayırlısıyla tez zamanda yavrunu kucağına alıp bol ve gazsız sütünle kocamannn abi olur inşallah:KK68: dualarımız Arya, Rana ve senin bebişinle:KK200:

bebişlerimizin gelmesi için çok bir zamanımız da kalmadı ve ben hala hazırlıkları tamamlamış değilim. ola ki kızım bir sürpriz yapsa öylece kalırım ortalıkta. annem de dün diyordu hamilelik belli olmaz evin aşyaların vs. hazırlıklı ol diye. benim sınav derdine kitaplarım bir yerde, bebeğin bir iki battaniyesi yıkanmayı bekliyor, güneş açsın diyorum, aksilik ya hava yağmurlu. sınav stresi bebek hazırlığı ikisi karıştı ve ben tutuştum. Rabbim sağlık versin hepimize ve bebeklerimize.

Son düzenleme:
adana ve mersinde hep yapılıyor bu bizim burada yok ama bende yapacağım

Back
X