• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet kuzucum bu sefer bende düşündüm onu en mantıklı o geldi sende at çantama bir alt açma minderi:dondurma:

Benim kesin canım zaten 2 temmuzda bitiyor günüm ilk aylarda drum 26 si gibi alırız demişti bakalım salı günü gittiğimde ne diyecek ben mümkün olduğunca zamanını doldurmasini isterim srnde mi sezeryanlisin canim:110:
Yok canım benim sezeryan değil ama haziran sonu doğacak gibi bir his var içimde. Kızım 38de doğmuştu, buda o civarda doğsun istiyorum yoksa tam bayrama denk geliyor, doktorlar hep izinde olacak :(

Yok canım benim sezeryan değil ama haziran sonu doğacak gibi bir his var içimde. Kızım 38de doğmuştu, buda o civarda doğsun istiyorum yoksa tam bayrama denk geliyor, doktorlar hep izinde olacak :KK43:

Benimde 12 saat sancı çekmeme rağmen sezeryanla 39.haftada doğdu oglum en sağlıklı hayırlı zamanda gelsin minikler

Ben 33.haftaya girdim cnm benim de aynı senin gibi önceden vardı dediğin gibi kabızlıkla birlikte çok fena oldu ben de geçiremiyorum ve kanama yapmaya başladı yarın doktora gitcem artık çaresi kalmadı oturup kalkamaz oldum hamilelikten çok bu illet yıprattı allah yardımcımız olsun doğuma kadar geçmesi lazım yoksa sezaryen düşünmeye başlicam artık senin kaç haftalık cnm?
Ben de 34 ü bitirdim doktor 33 ten sonra hemeroit merhemi kullanmada bi sakınca yok dedi proctolog verdi inan ki dünden bu yana rahatladım ben de olursa normal düşünüyorum bu korkutuyordu beni inşallah doguma kadar afedersin memeler yok olur yoksa yandık bence sen de ihmal etme hemen başla tedavine daha var doguma çünkü rahatlarsın ya cok gecmiş olsun Canim benim kader arkadasım :KK15:

Konu ne tam olarak bilmiyorum ama inan degmez sen cocuklarina esine ve kendine odaklan sadece. Herkes kendi hayatini yasiyo cunku.sana bi laf mi ettiler sanmaki oturup bunu dusunuyolar saatlerce. Kendi yuvani kurduktan sonra bide cocugun olduktan sonra bencil olcaksin diyorum kendi kendime.yapabiliyomusun dersen bu haftayi sinirden aglamak ve kendi kendime soylenmekle gecirdigimi saymazsak yapiyorum :) mesela buna neden bir sahisla bagimi tamamen kopardim kafam cok rahat simdi :)
Bide senin durumun daha hassas sekerin vardi yanlis bilmiyosam stres en buyuk dusman.
bosver herkesii son haftalarinin tadini cikar :KK66:
konu şu ki bebeğin her kontrolünde başka bir ilçeye gidiyoruz yaklaşık 1,5 saat sürüyor bir kızım var 3.5 yaşında ona bakmak yada ilgilenmek aynı zamanda gezip tozmak amacıyla iki ablam yanımızda geliyor ...bu hafta birinin beli ağrıyormuş gelme dedim daha kötü olma dedim diğeri ben geleyimmi dedi bende istiyosan gel her ay gel gelme muhabbeti yapmayalım artık bebeğin yarın alınma durumu var hala soruyormusun dedim ...belki eşinle başbaşa gitmek istersin falan dedi istersem söylerim ama yarın için özel bir durum var bunun kararını kendin ver dedim...hala işe yarayacaksam geleyim diyo...annemde gel yada gelme demen gerekir dedi bende senin bana zararın olmaz faydan olur gel ama sadece geçen gidişimizde başıma güneş geçti yoruldum diye diye söylendin yine hasta olacaksan bakamam çocuğa dersen gelme dedim ...sabah görüşürüz dedik sabah aradım 7 gibi gidip aldık bir surat bindi arabaya neyin var hastamısın diyorum yok diyorum kahvaltı ettinmi alalımı bişeyler diyorum yok annem koydu diyor ...kızım yolda camı açıp kapat dedi bi kaçkere ona kızdı ...bende dayanamadım hastasın herhalde keşke gelmeseydin dedim....yoldada gücüme gitti kızıma yaptığı (ellerini bağlamış kızımdan uzağa oturmuş köşeye gitmiş çocuğumda rahatsızdı biraz doğru düzgün cevap bile vermedi kızıma,birde ben hasta diye üstüne gitmek istemedim çocuğun diyor sonradan ama o enerjiyi hissediyorum )neyse hastaneye vardık çocuğun elini tuttum hastaneye ilerledim bu arkada eşim arabayı park etmeye gitti kızımın vücudunda kızarıklıklar vardı hep ona doktor bakıyorum hem kendi doktorumu arıyorum koştura koştura o ara geldi yanıma ben gideyim istersen dedi böyle yapacaktın neden geldinki zaten gideceksen git dedim ...gitti bu ...kızımı aldım peşine gittim eşim gelecek ayıp değilmi bu yaptığın ben sana ne yaptım diye ağlamaya başladım zaten yoldada ağlıyordum kimseye belli etmeden...buda bana senin tavrın dün akşamdan belliydi falan dedi ne tavrı dedim yok öyle bişey ama yok hala bağırıyor çocuğum ağlıyor ben ağlıyorum eşim gelecek görecek diye bi yandan gerildim...neyse allah belanı versin defol git dedim...girdim içeri geldi peşimden gel konuşalım dedi ama ben çok kötüysüm defol hayatımdan dedim annemi aradım ara söyle gitsin burdan allah hepinizin belasını versin sizin gibi aile olmaz olsun daha bikaç şey daha saydım kapadım ...herkese rezil olduk eşim geldi sordu bende gitt dedim oda bana bi çeneni tutamadıngibi bişey söyledi ...ara istersen nerdeymiş dedim aramış otogardayım akans git dedi bende geldim demiş pislik...sonra ben aradım gelip alacak seni ddim eşimde sağolsun gitti aldı ...yoldada demiş kızın şekeri var biz idare edicez zaten kaç günü kaldı onun lafıyla gidilirmi demiş ablamda daha çok sinirlenmesin diye gittim demiş sonra bunu hazmedemedim bütün günümü öyle gergin geçirdim konuşmaya çalıştı bişey yokmuş gibi bende aynı şekilde ama içimden nefretler akıyor dün aradı açmadım bir daha da ses yok dün hem eşim hem kızım ben ağlıyorum sürekli gerginim diye rezil oldular eşim işe kaçar gibi gitti hoşça kal bile demedi bana bütün gün ağladım aşam geldi tartıştık yine ağladım sürekli böyle geçti işte olay bu sen olsan ne ypardın

Cumartesi günleri ayri bir seviyorum bugün tam 35+0 olduk :anneadayı:Nasil Zaman geçiyor hiç anlamıyorum.9 aylık olduk artık Rabbim zamanında sağlıkla hayırla gelmeni nasip etsin minnosum:anne:salı günü kontrolümuz var inşallah çok sağlıklı ve Tosun olmuştur yavru kuş :dondurma:bu hafta tahin helvası yedim idilduam idilduam bakalım fayda etmiş mi :kahve:
Ayyy inşallah canjm bugün mu kontrol un bana yaz muhakkak ne kadar almış bide ben bu ay çok protein tuketmistim onuda tavsiye ederim muhakkak tosuncuk olsunlar insallah

Ayyy inşallah canjm bugün mu kontrol un bana yaz muhakkak ne kadar almış bide ben bu ay çok protein tuketmistim onuda tavsiye ederim muhakkak tosuncuk olsunlar insallah

3 hafta önce 2100gr di salı günü kontrol var etiketleri seni canım.oğlumun ultrason görüntülerine baktım da bu minik daha iri.oğlum 2890 doğmuştu 39.haftada çok minikti.

Ben de 34 ü bitirdim doktor 33 ten sonra hemeroit merhemi kullanmada bi sakınca yok dedi proctolog verdi inan ki dünden bu yana rahatladım ben de olursa normal düşünüyorum bu korkutuyordu beni inşallah doguma kadar afedersin memeler yok olur yoksa yandık bence sen de ihmal etme hemen başla tedavine daha var doguma çünkü rahatlarsın ya cok gecmiş olsun Canim benim kader arkadasım :KK15:
Ahh meltemcim benim ilaç kullanabilmem için o zaman bu haftayı da atlatmam lazım cnm inşallah doğuma kadar geçirebiliriz inanır mısın her günüm bunu ve doğumu düşünerek geçiyor sana da çok geçmiş olsun canım benim :KK15:

Günaydın güzel ve fit anneler :) dunden beri birşeye takmış durumdayım taktım mi takiyorum. Doğu dünyaya geldiğinde hani su hastanelerin standart besikleri var ya onlarla getirdiler normal olarak ya içi oyle sert bir zemin ki benim dogum ettigim yerde altında herhangi birşey yok tabi. Dün gece düşündüm napabilirim diye su alt açma minderlerinden goturucem hastaneye o besige koymak için unutmamam gerek. Zira o gece çok zor olmuştu benim için besigin içine birşeyler sermistik beli acimasin yavrunun diye sizlerde düşünebilirsiniz canlarim
Çok mantıklı ben de bi doğum yaptım ama hiç aklıma gelmedi akıllı insanın hali başka oluyoo demekki

Çok mantıklı ben de bi doğum yaptım ama hiç aklıma gelmedi akıllı insanın hali başka oluyoo demekki
Kız çocuğu bir getirdiler hastane de semsert besik ben geceligimin sabahligini falan duzledim içine serdim birkaç parça seyle ama icim hiç rahat değildi. Bugün çıkıp alt açma minderi alacağım onu goturucem yumuşacık uyusun yavru kus diye unutma sende koy yumuşak birşeyler ;)

konu şu ki bebeğin her kontrolünde başka bir ilçeye gidiyoruz yaklaşık 1,5 saat sürüyor bir kızım var 3.5 yaşında ona bakmak yada ilgilenmek aynı zamanda gezip tozmak amacıyla iki ablam yanımızda geliyor ...bu hafta birinin beli ağrıyormuş gelme dedim daha kötü olma dedim diğeri ben geleyimmi dedi bende istiyosan gel her ay gel gelme muhabbeti yapmayalım artık bebeğin yarın alınma durumu var hala soruyormusun dedim ...belki eşinle başbaşa gitmek istersin falan dedi istersem söylerim ama yarın için özel bir durum var bunun kararını kendin ver dedim...hala işe yarayacaksam geleyim diyo...annemde gel yada gelme demen gerekir dedi bende senin bana zararın olmaz faydan olur gel ama sadece geçen gidişimizde başıma güneş geçti yoruldum diye diye söylendin yine hasta olacaksan bakamam çocuğa dersen gelme dedim ...sabah görüşürüz dedik sabah aradım 7 gibi gidip aldık bir surat bindi arabaya neyin var hastamısın diyorum yok diyorum kahvaltı ettinmi alalımı bişeyler diyorum yok annem koydu diyor ...kızım yolda camı açıp kapat dedi bi kaçkere ona kızdı ...bende dayanamadım hastasın herhalde keşke gelmeseydin dedim....yoldada gücüme gitti kızıma yaptığı (ellerini bağlamış kızımdan uzağa oturmuş köşeye gitmiş çocuğumda rahatsızdı biraz doğru düzgün cevap bile vermedi kızıma,birde ben hasta diye üstüne gitmek istemedim çocuğun diyor sonradan ama o enerjiyi hissediyorum )neyse hastaneye vardık çocuğun elini tuttum hastaneye ilerledim bu arkada eşim arabayı park etmeye gitti kızımın vücudunda kızarıklıklar vardı hep ona doktor bakıyorum hem kendi doktorumu arıyorum koştura koştura o ara geldi yanıma ben gideyim istersen dedi böyle yapacaktın neden geldinki zaten gideceksen git dedim ...gitti bu ...kızımı aldım peşine gittim eşim gelecek ayıp değilmi bu yaptığın ben sana ne yaptım diye ağlamaya başladım zaten yoldada ağlıyordum kimseye belli etmeden...buda bana senin tavrın dün akşamdan belliydi falan dedi ne tavrı dedim yok öyle bişey ama yok hala bağırıyor çocuğum ağlıyor ben ağlıyorum eşim gelecek görecek diye bi yandan gerildim...neyse allah belanı versin defol git dedim...girdim içeri geldi peşimden gel konuşalım dedi ama ben çok kötüysüm defol hayatımdan dedim annemi aradım ara söyle gitsin burdan allah hepinizin belasını versin sizin gibi aile olmaz olsun daha bikaç şey daha saydım kapadım ...herkese rezil olduk eşim geldi sordu bende gitt dedim oda bana bi çeneni tutamadıngibi bişey söyledi ...ara istersen nerdeymiş dedim aramış otogardayım akans git dedi bende geldim demiş pislik...sonra ben aradım gelip alacak seni ddim eşimde sağolsun gitti aldı ...yoldada demiş kızın şekeri var biz idare edicez zaten kaç günü kaldı onun lafıyla gidilirmi demiş ablamda daha çok sinirlenmesin diye gittim demiş sonra bunu hazmedemedim bütün günümü öyle gergin geçirdim konuşmaya çalıştı bişey yokmuş gibi bende aynı şekilde ama içimden nefretler akıyor dün aradı açmadım bir daha da ses yok dün hem eşim hem kızım ben ağlıyorum sürekli gerginim diye rezil oldular eşim işe kaçar gibi gitti hoşça kal bile demedi bana bütün gün ağladım aşam geldi tartıştık yine ağladım sürekli böyle geçti işte olay bu sen olsan ne ypardın
Canım keşke kendi ailenle anlaşamadığın ters düştüğün zamanlarda tartışmazsan ağır kelimeler kullanmasan da susup uzak kalmayı denesen. Onlar senin ailen, hiçbir zaman kopamayacağın herzaman ihtiyaç duyacağın kişiler. Benimde bir ablam var ne hamileliğimde ne doğumda hiçbir zaman yanımda olamadı ama kızmadımda. gelemedi, imkanı olmadı çocukları sorumlulukları vardı. kızamam, hayatımdan çıkaramam. Sende tartışma, ağır kelimeler kullanma. Zamanla geçer düzelir inşallah, herkes hatasını anlar kendini düzeltir zamanla.. Nacizane benim fikrim

Bu arada benim velet yine yan döndü sanıyorum kaburga ağrım yok birde ayaklar sanki belime geliyor ara ara gerindigi zaman. Umarim yanlış anliyorumdur artık buyuyorlar daha zor döner sezaryen olmak istemiyorum böyle bir sebepten

Sen çok zor günler geciriyorsun canım gebelik ile alakalı ama annene falan bela okuman yanlış olmuş. Sende a nnesin. Kimse kimseye yardımcı olmak zorunda değil zaten herkes kendine doguruyor çocuklarını ona buna güvenerek yola cikmiyoruZ. Dogum olur herşey yoluna girer uzulursun. Çünkü yine en zor anında ailen koşar gelir. Özellikle annen için söylüyorum anneler affedici olur o kizmaz sen ona oyle söylediğin için ama sen uzulursun herşey normale dönünce. Annecigine git duasını al doğuma girmeden hepimiz zaman zaman yanlış şeyler yapıyoruz biz insanlar için herşey inşallah ailenle durumunu düzene sokarsin

Back
X