- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #55.441
Hayırlı haberler olsun canım yaz mutlakaGünaydın anneler, bugün bizimde kontrolümüz var. Stres üstüne stres yaptım yine. 32+2 olduk bugün.
İnşallah iyi haberlerle gelirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı haberler olsun canım yaz mutlakaGünaydın anneler, bugün bizimde kontrolümüz var. Stres üstüne stres yaptım yine. 32+2 olduk bugün.
İnşallah iyi haberlerle gelirim![]()
Ankara'dan ayrılana kadar da çocuk dr.umuz akay hast. de Öge hanımdı :))Canım kızını ne zaman doğurdun Akay'da? Bende 9 yıl önce oğlumu orda doğurdum. Çok memnundum bende Akay'dan.
evet sanırım gerginim diye kaçtı sabah...sürekli ağlıyorum zaten dünden beri ...ama içimdn atamıyorum ne yaptım da bunu yaşadım ben haketsem bile insan eşimin hatrına yada bebek doğacak onun hatrına susar ama bişiy yaptığımıda düşünmüyorum ...teşekkür ederim burdaki bikaç arkadaşım bana ailemden daha yakın sende dahil ...ama şuan görüşmemek en iyisi sanırım zaten eşimde farkında olanların çıkıp gitsinler hayatımdan en iyisi...en çok eşime yansıdı diye üzüldüm ve olanlar kızımın yanında olduğu için ağladığı için ...hiç huzurum kalmadı aradı açmadım zaten dün yaptıkları affedilir gibi değil ...bütün motivasyonum bozuldu ne bebeği ne kızımı düşünemeyecek duruma geldim
Daha once normal dogum yaptinmi canimBu arada benim velet yine yan döndü sanıyorum kaburga ağrım yok birde ayaklar sanki belime geliyor ara ara gerindigi zaman. Umarim yanlış anliyorumdur artık buyuyorlar daha zor döner sezaryen olmak istemiyorum böyle bir sebepten
hiç bişey söylemediğim haşde daha muayene bile olmadan ben gideyim demesi çileden çıkarttı beni ama ...zaten bebeğin alınma durumu vardı kızım hastaydı kimsenin nazını çekecek durumda değildim çok kötüydüm ...senin ablanın sorululukları varmış gelememiş böyle olsa zaten bende beklemem kırılmam ama bunlar emekli bütün evde oturuyorlar buna rağmen ben çalışayım dediğimde 700 lira istedi benden ...eski konularıma bakma fırsatın olursa gebeliğimden öncede bana saldırmıştı kızım kucağımdayken bana yumruk atmıştı hadi bebek olacak kırgınlık olmasın dedim başıma gelene bak ne yaptım da bunu yaptı bilmiyorumCanım keşke kendi ailenle anlaşamadığın ters düştüğün zamanlarda tartışmazsan ağır kelimeler kullanmasan da susup uzak kalmayı denesen. Onlar senin ailen, hiçbir zaman kopamayacağın herzaman ihtiyaç duyacağın kişiler. Benimde bir ablam var ne hamileliğimde ne doğumda hiçbir zaman yanımda olamadı ama kızmadımda. gelemedi, imkanı olmadı çocukları sorumlulukları vardı. kızamam, hayatımdan çıkaramam. Sende tartışma, ağır kelimeler kullanma. Zamanla geçer düzelir inşallah, herkes hatasını anlar kendini düzeltir zamanla.. Nacizane benim fikrim
doğru haklısın belki o sinirle söylediğim bişey sanırım ...ama oda ne yapttın yine ablana deyince kendimi kaybettim sanki hep ben hatalıyım kızı haklı gibi konuştu konuyu bilmeden daha...gidicem öğleden sonra kızımın orda ne kadar eşyası varsa alıp geleceğim dediğin gibi kimseye güvenim yapmadım çocukları ama insan ister istemez bir destek bekliyor...bu saatten sonra olmasalarda olurSen çok zor günler geciriyorsun canım gebelik ile alakalı ama annene falan bela okuman yanlış olmuş. Sende a nnesin. Kimse kimseye yardımcı olmak zorunda değil zaten herkes kendine doguruyor çocuklarını ona buna güvenerek yola cikmiyoruZ. Dogum olur herşey yoluna girer uzulursun. Çünkü yine en zor anında ailen koşar gelir. Özellikle annen için söylüyorum anneler affedici olur o kizmaz sen ona oyle söylediğin için ama sen uzulursun herşey normale dönünce. Annecigine git duasını al doğuma girmeden hepimiz zaman zaman yanlış şeyler yapıyoruz biz insanlar için herşey inşallah ailenle durumunu düzene sokarsin
Canim cok fevri davranmissin.Birazda ayip etmissin.sizin gibi aile olmaz olsun ve bela okuma falan agir olmus.Hamileligin verdigi bi stres var sanirim ustunde.rahatlamaya calis mutlaka.bak cocugun ve karnindaki bebeginde etkilenir bu durumdan.iyice kendini toparla sonrada ailenle arani yumusatmaya calis.ne olursa olsun onlar senin ailen ve bu hayatta vazgecemeyecegin insanlarkonu şu ki bebeğin her kontrolünde başka bir ilçeye gidiyoruz yaklaşık 1,5 saat sürüyor bir kızım var 3.5 yaşında ona bakmak yada ilgilenmek aynı zamanda gezip tozmak amacıyla iki ablam yanımızda geliyor ...bu hafta birinin beli ağrıyormuş gelme dedim daha kötü olma dedim diğeri ben geleyimmi dedi bende istiyosan gel her ay gel gelme muhabbeti yapmayalım artık bebeğin yarın alınma durumu var hala soruyormusun dedim ...belki eşinle başbaşa gitmek istersin falan dedi istersem söylerim ama yarın için özel bir durum var bunun kararını kendin ver dedim...hala işe yarayacaksam geleyim diyo...annemde gel yada gelme demen gerekir dedi bende senin bana zararın olmaz faydan olur gel ama sadece geçen gidişimizde başıma güneş geçti yoruldum diye diye söylendin yine hasta olacaksan bakamam çocuğa dersen gelme dedim ...sabah görüşürüz dedik sabah aradım 7 gibi gidip aldık bir surat bindi arabaya neyin var hastamısın diyorum yok diyorum kahvaltı ettinmi alalımı bişeyler diyorum yok annem koydu diyor ...kızım yolda camı açıp kapat dedi bi kaçkere ona kızdı ...bende dayanamadım hastasın herhalde keşke gelmeseydin dedim....yoldada gücüme gitti kızıma yaptığı (ellerini bağlamış kızımdan uzağa oturmuş köşeye gitmiş çocuğumda rahatsızdı biraz doğru düzgün cevap bile vermedi kızıma,birde ben hasta diye üstüne gitmek istemedim çocuğun diyor sonradan ama o enerjiyi hissediyorum )neyse hastaneye vardık çocuğun elini tuttum hastaneye ilerledim bu arkada eşim arabayı park etmeye gitti kızımın vücudunda kızarıklıklar vardı hep ona doktor bakıyorum hem kendi doktorumu arıyorum koştura koştura o ara geldi yanıma ben gideyim istersen dedi böyle yapacaktın neden geldinki zaten gideceksen git dedim ...gitti bu ...kızımı aldım peşine gittim eşim gelecek ayıp değilmi bu yaptığın ben sana ne yaptım diye ağlamaya başladım zaten yoldada ağlıyordum kimseye belli etmeden...buda bana senin tavrın dün akşamdan belliydi falan dedi ne tavrı dedim yok öyle bişey ama yok hala bağırıyor çocuğum ağlıyor ben ağlıyorum eşim gelecek görecek diye bi yandan gerildim...neyse allah belanı versin defol git dedim...girdim içeri geldi peşimden gel konuşalım dedi ama ben çok kötüysüm defol hayatımdan dedim annemi aradım ara söyle gitsin burdan allah hepinizin belasını versin sizin gibi aile olmaz olsun daha bikaç şey daha saydım kapadım ...herkese rezil olduk eşim geldi sordu bende gitt dedim oda bana bi çeneni tutamadıngibi bişey söyledi ...ara istersen nerdeymiş dedim aramış otogardayım akans git dedi bende geldim demiş pislik...sonra ben aradım gelip alacak seni ddim eşimde sağolsun gitti aldı ...yoldada demiş kızın şekeri var biz idare edicez zaten kaç günü kaldı onun lafıyla gidilirmi demiş ablamda daha çok sinirlenmesin diye gittim demiş sonra bunu hazmedemedim bütün günümü öyle gergin geçirdim konuşmaya çalıştı bişey yokmuş gibi bende aynı şekilde ama içimden nefretler akıyor dün aradı açmadım bir daha da ses yok dün hem eşim hem kızım ben ağlıyorum sürekli gerginim diye rezil oldular eşim işe kaçar gibi gitti hoşça kal bile demedi bana bütün gün ağladım aşam geldi tartıştık yine ağladım sürekli böyle geçti işte olay bu sen olsan ne ypardın
Bak sennn. Olsun kız ne güzel işte sizinle merak gidercz biz doğurunca artıkkkGunaydin guzel anneler.Bu arada bende haziran annesiyim caktirmayin30 haziranda doluyo kirkimiz burada 1 temmuz diye dolaniyorum
![]()
eşimde etkilendi tabi kızımda ister istemez annemi aradım bugün bana demediğini bırakmadı saldıracak yer arıyormuşum ben çıkartmışım sorunu artık nasıl anlattıysa kendi oğluna hiçbişeyi anlattırmıyor ama benim kızımın yanında yaptığına bak affedilir gibi değil aslına bakarsan ... eşim kaçıyor benden ne yapsın onada hak veriyorum ama iki gündür kan kustum ağlamaktan üzüntüden kızımı üzüyorum bi yandan karnımda ki ayrı...bazen tek suçlu benmiyim diyorum çünkü dışardan bakınca öyle görünüyor...özünde ise değil...öğleden sonra gideceğim kızımın eşyalarını almaya o arada elime geçirirsem de vuracağım hırsım geçmeyecek öteki türlü nefret etmek çok kötü bi duygucanımcım, sen nasıl hissediyorsan öyle yap ve öyle olsun zaten. kimse sana hissettiklerinden dolayı birşey söyleyemez ki, hakkı yok.
sen kendini görüşmeyerek iyi hissedeceksen görüşme, en önemli sensin şu anda, bir de hamilesin.
aramızda elle tutulur hiçbirşey geçmese de kv buraya gelmek istediğini söylediğinde eşime, uykum kaçtı 2 gün. gerçekten geriliyorum. belki hamile olmasam takılmayacağım bu kadar ama elimde değil :))
seni anlıyorum ve beni böyle seveceksen hiç sevme durumundasın :)) sen ne hissedersen ve nasıl olsun istersen öyle olsun inşallah. sen eşinin desteğini kabul et yeter. kapını kapattığında eşin, sen ve çocukların kalacaksınız. allah mutlu, huzurlu, sağlıklı olmayı nasip etsin her aileye inşallah :))
Ask olsun merak falan gidermekBak sennn. Olsun kız ne güzel işte sizinle merak gidercz biz doğurunca artıkkk
Ayyy benim de belimde tekmeliyo önce midemdi dün geceler beri belim. Yan yatamayrm of inş tersi değildir neyse hayırlısı olsun napalım herşey de istediğimiz gibi olmuyo kiBu arada benim velet yine yan döndü sanıyorum kaburga ağrım yok birde ayaklar sanki belime geliyor ara ara gerindigi zaman. Umarim yanlış anliyorumdur artık buyuyorlar daha zor döner sezaryen olmak istemiyorum böyle bir sebepten
Ay korkma kızzzz ama valla çok merak edyrm yalan söyleyemem yani. Dualarla ilahilerle göndercm sizi sonra bi bakcz minicik bişeyle gelmişsin kızlar biz geldik die Ayyyy çok heyecanlıAsk olsun merak falan gidermekzaten eteklerim tutustu son 33 diyo hamilelik programi tirsma evresine girmis bulunmaktayim
![]()
var evet çünkü o gün bebeğin suyu az olduğu için alınma durumu vardı onun gerginliği üztüne kızım hastaydı onuda doktora çıkarmak zorundaydım ben bunları düşünürken o gelmiş daha muayene olmadan ben gideyim istersen diyor laf söylesem yada git desem ters konuşsam haklısın ama hiç bişey yapmadım tamamen kendi pisliğini eşime kızıma bebeğime bana hepimize bulaştırdı eşimle aram bozuldu kızım mutsuz çünkü sürekli ağlıyorum ...ben onlardan çoktan vazgeçtim ama eşim olduğu için hep sineye çektim sana anlatsam hak verirsinCanim cok fevri davranmissin.Birazda ayip etmissin.sizin gibi aile olmaz olsun ve bela okuma falan agir olmus.Hamileligin verdigi bi stres var sanirim ustunde.rahatlamaya calis mutlaka.bak cocugun ve karnindaki bebeginde etkilenir bu durumdan.iyice kendini toparla sonrada ailenle arani yumusatmaya calis.ne olursa olsun onlar senin ailen ve bu hayatta vazgecemeyecegin insanlar
Eski mevzularınızı bilmiyorum, üzüldüm canım. Biraz uzak kal, inşallah zamanla düzelir herkes hatasını anlar. Şiddetin olduğu yerde durma uzaklaş, tekrarlanmasına fırsat verme. Allah sana hayırlı evlatlar versin, kimsenin yokluğunu eksikliğini hissettirmesinler inşallahhiç bişey söylemediğim haşde daha muayene bile olmadan ben gideyim demesi çileden çıkarttı beni ama ...zaten bebeğin alınma durumu vardı kızım hastaydı kimsenin nazını çekecek durumda değildim çok kötüydüm ...senin ablanın sorululukları varmış gelememiş böyle olsa zaten bende beklemem kırılmam ama bunlar emekli bütün evde oturuyorlar buna rağmen ben çalışayım dediğimde 700 lira istedi benden ...eski konularıma bakma fırsatın olursa gebeliğimden öncede bana saldırmıştı kızım kucağımdayken bana yumruk atmıştı hadi bebek olacak kırgınlık olmasın dedim başıma gelene bak ne yaptım da bunu yaptı bilmiyorum
Evet kuzum 2 tane Normal dogumum var kolaylığı çok olduğu için sonradan normal istiyorum yine ama hangisi sağlıklı ise bebegimve benim için o olsun tabiDaha once normal dogum yaptinmi canim
Yapma be gülüm bak bunlar gebelik hormonları tamamen doğumdan sonra uzulursun tamam çocuğunu bırakma ama ailenle de kopma lütfen bacı arkadaş tavsiyesidoğru haklısın belki o sinirle söylediğim bişey sanırım ...ama oda ne yapttın yine ablana deyince kendimi kaybettim sanki hep ben hatalıyım kızı haklı gibi konuştu konuyu bilmeden daha...gidicem öğleden sonra kızımın orda ne kadar eşyası varsa alıp geleceğim dediğin gibi kimseye güvenim yapmadım çocukları ama insan ister istemez bir destek bekliyor...bu saatten sonra olmasalarda olur
Valla canim ne diyim.gercekten cok cok zor bir durum.senin suan ilk onceligin cocuklarin o yuzden lutfen aglama etkilenmesin onlar.sakinlesmedende ailenle gorusmemeye caliski daha kotu geri donusu olmayan seyler olmasin.Allah yardimciniz olsun insallah hersey duzelirvar evet çünkü o gün bebeğin suyu az olduğu için alınma durumu vardı onun gerginliği üztüne kızım hastaydı onuda doktora çıkarmak zorundaydım ben bunları düşünürken o gelmiş daha muayene olmadan ben gideyim istersen diyor laf söylesem yada git desem ters konuşsam haklısın ama hiç bişey yapmadım tamamen kendi pisliğini eşime kızıma bebeğime bana hepimize bulaştırdı eşimle aram bozuldu kızım mutsuz çünkü sürekli ağlıyorum ...ben onlardan çoktan vazgeçtim ama eşim olduğu için hep sineye çektim sana anlatsam hak verirsin
Aynen oyle valla ben neyi istemesem basima geliyor som agizliyim sanki hayırlısı be güzelim hakkimizdaAyyy benim de belimde tekmeliyo önce midemdi dün geceler beri belim. Yan yatamayrm of inş tersi değildir neyse hayırlısı olsun napalım herşey de istediğimiz gibi olmuyo ki