• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Farklı bir dr a görünmeye karar verdik cnm. Bakalım ne diyecek. Sende son durumlar nasıl?
Benim bebeğimin akciğerlerindeki kist küçülüyo demişlerdi. 15 gün sonra gittim yok hiç küçülmemiş bi yanlışlık olmuş geçen sefer dediler. 15 gün sonra gittim küçülüyo dediler. 15 gün sonra tekrar gidicem. Bu gidişte de yok yanlışlık olmuş derlerse bundan sonra başka yere devam edicem :(

Canım hastayım antibiyotik kullandım o dokundu kesin. İshalin sebebi o. Normal zamanda olsa ishalden derdim mesela 1 ay önce olsa ama şimdi nedense tedirgin oluyorum

Canım benim, eğer antibiyotik dokunuyorsa mutlaka yanında B kompleks vitamin al, hemen kesiyor ishali. Susuz kalmadan atlatırsın. Ve tabiki bol su iç.

Hayırlı geceler olsun annişler.. son sayfaları okudum. Herkesin sıkıntısına,s evincine yazmak istedim hem tlfnun şarji hem de benim şarjim son deminde :)
Akşama kadar ardiyeyi düzenledik,ogluslarimin odasını hazır ettik,kişliklari kaldırdım,alisveris yaptık derken kalçalarimdaki ağrı yeter gayrı dedi :KK70:
Şimdi de ogluşla beraber yaticaz uykusu geç kaldı.

Aklımda kalanlar
@defnekiz annen için dua edicem canim sağlıklı sonuçlar alın inşallah
beteray beteray inşallah bebişin bekler ve evinize dönersiniz iyi haberlerle...
@eastnbull canim dr un bisey demediyse sıkıntı yapma. Genelde doğuma kadar geçiyor. Sifa bulsun evlatlarımızı inşallah...
@idilduam naptin bacım uyku setini kocandan habersiz değiştirdin mi yoksa :) cok güzel olmuş beşik:KK66:
matsiyahoje matsiyahoje tuvalete gidince geçiyorsa korkma canım aksi halde hiç bisey geçiremez sancini :KK66:
@isimbulamayananne kim ne yaptı sana söyle bakim:sopa:
pinar39 pinar39 @hayalim16 kızlar nerelerdesiniz göremedim bi kaç gündür

Ooo bizim hatunlar birinciyi dogurdu da ikinciye planlar yapmışlar :) hamişlik tatlı geldi kocaları da iyi bakıyor anladığım kadarıyla :KK200::dondurma:
Canim benim salı günü randevum var kismetse bakalım bebisi görücez 10 gün önce beyin cerrahi ile randevumuz vardı olumlu konustu rahatlattı biraz artık hayırlısı bakalım sanırım özel bir anne olacağım :KK200::anneadayı::KK46::KK200:

Canım benim, eğer antibiyotik dokunuyorsa mutlaka yanında B kompleks vitamin al, hemen kesiyor ishali. Susuz kalmadan atlatırsın. Ve tabiki bol su iç.
Tamam canım dediğin gibi yapıcam teşekkür ederim. Antibiyotik mideme de dokundu yarım bıraktım zaten. Yakında düzelirim inşallah

Canim benim salı günü randevum var kismetse bakalım bebisi görücez 10 gün önce beyin cerrahi ile randevumuz vardı olumlu konustu rahatlattı biraz artık hayırlısı bakalım sanırım özel bir anne olacağım :KK200::anneadayı::KK46::KK200:
Canım nedir şimdi bebişin son durumu? Mr da baya net bilgi çıktı dimi?

Ayy kızlar ayıptır söylemesi ishal olmuşum karnım ağrıyo doğurcam sanıyorum.
Tuvalete girince geçiyo. Sonra tekrar karnım ağrıyo.
Çok stres oldum ya acaba ishalden mi? yoksa bebekten mi oluyo da ishal denk mi geldi?
Ne yapsam ne diyorsunuz?
Canim aynisi gecenlerde bana oldu.birkac saat sonrada kusma baslayinca acile gittik serum falan takildi gecti.hamilelikle ilgili degildi yani benimki

Ben dr değiştirdim, bu gittiğim baya rahat ve bizim durumları pek bilen bir dr değil. Direk normal doğuma engel değil dedi. Bende araştırdım biraz gerçekten değilmiş. Bakalım bir aksilik olmazsa baya vaktimiz var belki kurtulur kordondan. Şuan bununla ilgili stres yapmak istemiyorum :KK43: sen ne yaptın? Parlama geçti mi?
Hayirlisi olsun o zaman. Benim de bugun kontrolum vardı ama pozisyon çok ters olduğu için kalbi net goremedi birsey de diyemedi :cry:

Evet kuzum 2 tane Normal dogumum var kolaylığı çok olduğu için sonradan normal istiyorum yine ama hangisi sağlıklı ise bebegimve benim için o olsun tabi
Masallah canim ben korkuyorum sirf bubyuzden sezeryan olacak buyuk ihtimalle

Ben dr değiştirdim, bu gittiğim baya rahat ve bizim durumları pek bilen bir dr değil. Direk normal doğuma engel değil dedi. Bende araştırdım biraz gerçekten değilmiş. Bakalım bir aksilik olmazsa baya vaktimiz var belki kurtulur kordondan. Şuan bununla ilgili stres yapmak istemiyorum :KK43: sen ne yaptın? Parlama geçti mi?
Annem bana hamileyken kordon boynuma dolanmis annem normal doğum yaptı

Bence gereksiz evham yapıyorum sanki ya. Doğum sancısı olsa tuvalete gidince geçmez heralde :KK70:eşime anlattım durumu güldü. Hala gülüyo yaaa

Canim dogum sancisi olsa anlarsin boyle belirli araliklarla geliyor kizimda her 15 dk basladi bide boyle cok degisik bi sanci belime vurup 2 dk surup geciyordu ve karnim sertlesiyordu. Benim genelde midem bagirsaklarim dayaniklidir ama mesela bazi yesillikler veya yiyecekler sirf hamilelikte asiri ishal yapiyor. Tuvalete gidince geciyorsa sorun etme. Dogum sancisi olsa anlarsin anlasilmayacak gibi degil :)

Yogurt süt peynir ve ben günde 2 yumurta yiorum şu an gelişim i iyi çok sukur haftasindaydi 1 ay boyunca menume tahin helvası cacik günde 2 kere muz da ekledim Çok şükür bu ay one geçti haftasından ve soluna yat genelde uyucaginda Bile kan akışı bol gitsin bebisine merak etme one bile geçer. Ek olarak pekmez de tüket canım. Ben bunları yaptım benim kızım önde gidiodu bu sıpa haftasında diye çok uzulmustum o yüzden dikkat ettim bu ay uzuluo insan haliyle sen dikkat et beslenmene gorceksin one gecicek annesibebisin
Canım çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ve içimi rahatlattığın için allah razı olsun senden günde iki muz yersem varya tuvaletten çıkamam heralde kabızlık sorunu var korkumdan çok fazla muz yiyemiyorum ama diğerlerini mutlaka yapıcam canım bebişlerimiz büyüsün de sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Canım çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ve içimi rahatlattığın için allah razı olsun senden günde iki muz yersem varya tuvaletten çıkamam heralde kabızlık sorunu var korkumdan çok fazla muz yiyemiyorum ama diğerlerini mutlaka yapıcam canım bebişlerimiz büyüsün de sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Canim ultrason olculerine takilma bazen yanlis olcum yapabiliyorlar. Kizimda o kadar moralimi bozdularki bacak boyu midesi vs hep 2-3 hafta geriden geliyordu yok oyle olabilir boyle olabilir diye hamileligimi mahvettiler. Kizim sapasaglam dogdu cok sukur hicte kisa degil bacaklari. 3.6kg dogdu simdi bide normal boyutta olsa 4kg filan dogardi heralde. Simdiki hamileligimde ultrason kontrolu olmamaya yemin ettim sirf 12 ve 20. Haftada detaylilari yaptirdim simdi doktor kontrolunde ultrasona filan girmiyorum bosuna sinir bozuyorlar. Kapali kutu ne kadari bilebilirler ki.. sen canini sikma sen hic bisey yemesende bebek sende zaten var olan vitamini aliyor

Hepinizi etiketleyemiyorum guzel anneler hepinizden Allah razi olsun dun sabah sunni sanciyi aldik mecbur kendi sancim olmadigi icin ama sunni de kar etmedi doktorum hic acilma olmadigi icin mecburi sezeryana aldi spinal anestesi ile dogumum gerceklesti bebisimide suan kuveze koydular suyumuz erken geldigi icin enfeksiyon riski ve cigerleri icin ama umutlu konusuyorlar sanirim cok durmayacak ins kucagimizada bi an onve alirlar yanliz sutum gelmiyo kizlar tecrubeli anneler ne yapmam lazim surekli sagiyorum ama henuz bisi yok 12 saat okdu dogum edeli bebisimi daha fszks bekletmek istemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
gözün aydın cnm.sağlıklı sıhhatliolsun inşallahh

Back
X