- Konu Sahibi matsiyahoje
- #55.581
Cnm çok doğru diyosun ama işte insan takıyo kafaya bende de kızımda yok haftasıyla uyumlu değil yok kilo vermiş bu bebek kolunda bacağında uyumsuzluk var sen yat hastaneye müşahede altında kal sabah çıkarsın dediler gece 1 de benden habersiz suni sancı vererek doğumu başlattılar tabi ilk çocuk yıl 2007 ve ben 20 yaşındayım şimdi olsa hepsini mahvetmiştim bu dediklerim de ankara büyük doğumda oluyo ve kızım sorunsuz dünyaya geldi şuanda da maşallahı var sapasağlam allah uzun ömür versin bunda da karın çevresi geri deyince ona kafam takılıyo zamanla ilerler mi diye beslenmeyle alakalı deyince dr fark açılmadan kapatayım istiyorum canım derdim bu hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım benimCanim ultrason olculerine takilma bazen yanlis olcum yapabiliyorlar. Kizimda o kadar moralimi bozdularki bacak boyu midesi vs hep 2-3 hafta geriden geliyordu yok oyle olabilir boyle olabilir diye hamileligimi mahvettiler. Kizim sapasaglam dogdu cok sukur hicte kisa degil bacaklari. 3.6kg dogdu simdi bide normal boyutta olsa 4kg filan dogardi heralde. Simdiki hamileligimde ultrason kontrolu olmamaya yemin ettim sirf 12 ve 20. Haftada detaylilari yaptirdim simdi doktor kontrolunde ultrasona filan girmiyorum bosuna sinir bozuyorlar. Kapali kutu ne kadari bilebilirler ki.. sen canini sikma sen hic bisey yemesende bebek sende zaten var olan vitamini aliyor