2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canimmm❤
Ne ziyareti kız ilk defa duydum bana gelmediler :)) belki uzaktır diye
Doğum paketi içinde okumuştum ztn canim işte boy kilo ölçümü olcak bakımı ile ilgili bilgilendirme fln yapiolarmis belki aradılar sen duymadın kız telefonu.merakla bekliorum kaç kilo aldı bebis diye heyecanlıyım

Canım gaz ise sen kimyon ye rezene iç gün içinde eğer kolik se elektrik süpürgesi ile uyutmayj dene bide

1.ayfa kaç kilo aldılar Sizinkiler ya valla merak ediorum baya büyüdü gbi gelio 1 kg yu geçmiştir inşallah ablası gbi

Aaa evet ya aramışlardi ben sonradan görmüştüm dönüşte yapmadım neyse sağlık olsun biz sağlık ocağında öğrendik boyunu kilosunu :) 18 gün sonra 2.ây kontrolü var nasıl olsa :))) çocuk dr nereye goturecek sin canım

Merhabalar canım ok iyi yapmışsın tatlım

Yakında bu hastane var Avicenna çocuk doktoru kızımda orda emsey deki bayan doktor a gttik ilk kontrole iyiydi ama emsey uzak her kontrolde bebisle zor olur gitmek bence

Yakında bu hastane var Avicenna çocuk doktoru kızımda orda emsey deki bayan doktor a gttik ilk kontrole iyiydi ama emsey uzak her kontrolde bebisle zor olur gitmek bence

Bizde ilk kontrolü bayan dr yaptı bende beğendim ama bizede çok uzak

Offf o nazardan ben de korkuyorum valla

hayırlı olsun yeni topiğimizde bu bebişler nasıl büyüycek bizim bebiş çok yaramaz teyzeleri hep memede kalmak istiyo

Canım gaz ise sen kimyon ye rezene iç gün içinde eğer kolik se elektrik süpürgesi ile uyutmayj dene bide
Gazımız hep var Can'ım ya bu başka bişey anlamadım bir huysuzluk var nazar mı değdi ne oldu? Annem dün sürekli okudu biraz olsun rahatladı ama bugün yine aynı bir de sürekli irkiliyor ne yapacağımı bilemedim

D Daisymom nazar ve gaz olayı biz de de var Bi hayli
K v de her gün okuyor rahatlıyor
Bi de gaz damlası veriyoruz günlük çok rahatlıyor
Yoksa huzursuz oluyor

Bizler okuyoruz ama goren kisi de ilk etapta okusa keske yazik bebegimin gozleri sisti uykusuzluktan.
Evet hic ayrilmayalim insallah canim birlikte gucluyuz

Nasil giydirecegimi sasirdim iyice. Kolsuzla gunduz terliyor.gece uyurken iyi oluyor. Sabaha karsi kollari soguyor. Ortsen olmuyor tepiyor atiyor.agzina gelecek diye de korkuyorum. Cami acmasam ben yaniyorum acsam minigin burnu tikaniyor ay amann off kış gelsin kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…