- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Doğum paketi içinde okumuştum ztn canim işte boy kilo ölçümü olcak bakımı ile ilgili bilgilendirme fln yapiolarmis belki aradılar sen duymadın kız telefonu.merakla bekliorum kaç kilo aldı bebis diye heyecanlıyımCanimmm❤
Ne ziyareti kız ilk defa duydum bana gelmediler :)) belki uzaktır diye
Canım gaz ise sen kimyon ye rezene iç gün içinde eğer kolik se elektrik süpürgesi ile uyutmayj dene bideKızlar oğluma bi haller oldu üç gündür uyku nedir bilmiyor ve sürekli huysuzluk yapıp ağlıyorkucağımda gezerek veya memede uyuyor yatırınca uyanıyor.Daha şimdi iki lokma bişey yiyebildim sabahtan bu yana, yorgunluktan bayılmak üzereyim dün gündüz toplam 1 saat uyumadı en son gece 1:30 da yorgunluktan bitap düşüp uyudu Ne yapacağımı şaşırdım yorgunluk , uykusuzluk ve açlıktan mahvoldum
Doğum paketi içinde okumuştum ztn canim işte boy kilo ölçümü olcak bakımı ile ilgili bilgilendirme fln yapiolarmis belki aradılar sen duymadın kız telefonu.merakla bekliorum kaç kilo aldı bebis diye heyecanlıyım
Merhabalar canım ok iyi yapmışsın tatlımMerhaba güzel anneler.
9 ay birlikte geçirdik birçok paylaşımlarımız oldu. yeri geldi kv çekiştirdik yeri geldi kocalardan dert yandık. birbirimize her konuda her zaman destek olduk. sonunda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza aldık. paylaşımlarımıza artık meleklerimizle ilgili tecrübelerimizi de katmaya başladık.
bundan sonra yeni topiğimizde yine hep beraber güzel paylaşımlarla devam etmek dileğiyle...
1.ayfa kaç kilo aldılar Sizinkiler ya valla merak ediorum baya büyüdü gbi gelio 1 kg yu geçmiştir inşallah ablası gbi
Yakında bu hastane var Avicenna çocuk doktoru kızımda orda emsey deki bayan doktor a gttik ilk kontrole iyiydi ama emsey uzak her kontrolde bebisle zor olur gitmek benceAaa evet ya aramışlardi ben sonradan görmüştüm dönüşte yapmadım neyse sağlık olsun biz sağlık ocağında öğrendik boyunu kilosunu :) 18 gün sonra 2.ây kontrolü var nasıl olsa :))) çocuk dr nereye goturecek sin canım
Yakında bu hastane var Avicenna çocuk doktoru kızımda orda emsey deki bayan doktor a gttik ilk kontrole iyiydi ama emsey uzak her kontrolde bebisle zor olur gitmek bence
Offf o nazardan ben de korkuyorum vallaBebeğe nazar degdirenlerin gozu ciksin diyebilir miyimBen dun kalabalik bir ortama girdim. bebegin hemen de basini dik ttabiliyor,kilosu da fazla mi, iki aylik mi, kiz gibi güzelmis cumlelerinden sonra gecenin otuna kadar uyumadi oglum. Ne emdi ne uyudu.agladi...
Gazımız hep var Can'ım ya bu başka bişey anlamadım bir huysuzluk var nazar mı değdi ne oldu? Annem dün sürekli okudu biraz olsun rahatladı ama bugün yine aynıCanım gaz ise sen kimyon ye rezene iç gün içinde eğer kolik se elektrik süpürgesi ile uyutmayj dene bide
evet artık hep burdayız :)Artik hep burda miyiz ?
Hayirli olsun o vakit :)
Aylar aylaroki kovalasin ama biz hic ayrilmayalim annisler
hoşgeldin sefalar getirdin çiçeği burnunda taze anne :)Bende koştum geldimmm
Bizler okuyoruz ama goren kisi de ilk etapta okusa keske yazik bebegimin gozleri sisti uykusuzluktan.Ahh yavrum benim her zaman 7 âyetel kursi Felak nas süreleri oku canım nazaran korur inşallah sen okuyamiyorsan esin okusun.bense korkuyorum benim bebegime de çok güzel gözleri çok güzel saçları çok güzel vs bir sürü yorum geliyor
Topigimiz hayırlı olsun bu arada, hiç ayrilmayalim olur muidilduam sende gel kuzum
Uzerine dua takmak lazim aslinda.Offf o nazardan ben de korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?