- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Bizde şeb diye bişey var beyaz taş gibi birşey. Nazarlık gibi çocuğa takılıyor nazarı çekiyor diyorlar nazarla zamanla eriyor. Ne kadar doğrudur bilmem ama bol dua tabi ki öncelikle.Uzerine dua takmak lazim aslinda.
Ben sma kullanıyorum canımİlk soru benden olsun o zaman
Ben bebişimi mama destekli emziriyorum inşallah sütüm arttıkça mamayı bırakacağız. Sorum şu: Mama kullanan varsa hangi mamayı kullanıyorsunuz. Bize hastanedeyken Evolvia yazdılar adını hiç duymamıştım ama baya iyi şeyler okudum hakkında.
aynı durumdayız bi de ufaktan terlemeye başladı terler üzerinde soğursa hasta olur diye iyice korkuyorumNasil giydirecegimi sasirdim iyice. Kolsuzla gunduz terliyor.gece uyurken iyi oluyor. Sabaha karsi kollari soguyor. Ortsen olmuyor tepiyor atiyor.agzina gelecek diye de korkuyorum. Cami acmasam ben yaniyorum acsam minigin burnu tikaniyor ay amann offkış gelsin kış
Aynen canımUzerine dua takmak lazim aslinda.
Beni nöbete yaz canım belli şimdiden :)Hayırlı geceler anneler
Bakalım nöbetçiler uykucular kimle olacak
Bizim oğlan bugün baya uyudu
Gece pek uyumayacak sanırım
Aynen canım benimki de öyle olacak gibi ilk nobete başladım uzun surecege benziyorHayırlı geceler anneler
Bakalım nöbetçiler uykucular kimle olacak
Bizim oğlan bugün baya uyudu
Gece pek uyumayacak sanırım
Beni nöbete yaz canım belli şimdiden :)
Aynen canım benimki de öyle olacak gibi ilk nobete başladım uzun surecege benziyor
Benim de aynı dertten yana sıkıntım var canım. İlk günler yoktu şu birkaç gündür var elim ayağıma dolanıyor valla öyle oluncaKızlar genzine sıçrattı yavrum emerken yine
Ay bu kez Bi kızardı hafif
Eşimle çok korktuk
Elimin ayağımın feri kalmadı
Rabb im şifa versin yavrulara
Hem uyuyup hem emdiği için böyle oluyor
Bi çözüm???
Benim de aynı dertten yana sıkıntım var canım. İlk günler yoktu şu birkaç gündür var elim ayağıma dolanıyor valla öyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?