2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben sma kullanıyorum canım

aynı durumdayız bi de ufaktan terlemeye başladı terler üzerinde soğursa hasta olur diye iyice korkuyorum

Kızlar ya çıldıracam Oğluşum durmadan terliyor sabahtan beri bir suru kıyafet degistirdim hep bir stres altındayım terleyecek kusacak diye, şu 1 ayda yaşlandım ya

Kızlar eşime dün kiraz çekirdekli reflü yastığından bahsettim gaz gidermek için bugün gitmiş almış daha dogru duzgun araştırmadım kullanan var mı memnun musunuz çekirdekleri istiyorsun falan diye tedirgin oldum biraz fikri olan bilgilendirdi lütfen

Hayırlı geceler anneler

Bakalım nöbetçiler uykucular kimle olacak

Bizim oğlan bugün baya uyudu

Gece pek uyumayacak sanırım

Yeni topigimiz hayirli olsun
Benim bebegim de bu aralar cok huzursuz. Uyumuyo surekli emmek istiyo. Ne zaman doktora gotursek gazi var diyolar. Ne yapicam biliyorumm

kızlar ankara'da olan var mı? Çocuk doktoru arıyorum. Doğum yaptığım hastanedeki doktordan hiç memnun kalmadık, oysa yine tavsiye üzerine gitmiştik ama çok beklentimizi karşılamadı gibi. Üstelik annem de eşim de sağlıkçı, onlar şüpheyle yaklaşınca haliyle bana da yansıyor.

Selam annişler bizde akşam 4 ten beri fenayız fön makınasyla uyutabildim. Birden bire ne oldu anlamadım oğluma ya

Kızlar genzine sıçrattı yavrum emerken yine
Ay bu kez Bi kızardı hafif
Eşimle çok korktuk
Elimin ayağımın feri kalmadı
Rabb im şifa versin yavrulara
Hem uyuyup hem emdiği için böyle oluyor
Bi çözüm???

Benim de aynı dertten yana sıkıntım var canım. İlk günler yoktu şu birkaç gündür var elim ayağıma dolanıyor valla öyle olunca

Benim de aynı dertten yana sıkıntım var canım. İlk günler yoktu şu birkaç gündür var elim ayağıma dolanıyor valla öyle olunca

Sahihuban annem süt birden geldiği için çocuk nefes alamıyor, göğsünün ucunu tut demişti. (Gerçi ben yanlış yerden mi tutuyorum bilmiyorum da daha çok süt fışkırdı sanki tutunca ) hemen sırtına vurup yüzüne de biraz üfleyince kendine geliyor. Bir de emzirmeden önce burnunda sümük var mı kontrol edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…