- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.981
Nasıl yapılıyor tarif verebilir misin?Evet canım oluyor aslında hem pekmezli hem pekmezsiz deneyeceğim yulaf unuyla muhallebi yapıyorum meyve rendelesem de yemiyor pekmezli cicibebe yaparsam içine koyarım belki hoşuna gider
Nasıl yapılıyor tarif verebilir misin?
gecmis olsunKaynanam düştü dün ayağını kırdı ameliyat oldu.onunlayiz nolcak bilmiyorum gelen giden yemek çocuk Allah yardım etsin bana ve sabır versin
seker tuz salca 1 yasa kdar onerilmiyor.meyve puresi ya da apekmezle tatlandirabilirsinBen bugün muhallebi verdim. su,pirinç unu,irmik birazda zeytinyağı koydum. Şeker koyuyor musunuz doğru olur mu? ben biraz doğal pekmez koydum tatlansın diye oğlum severek yedi.
Rica ederim canım kolay gelsinTeşekkürler canım pekmezli olanı deneyeceğim.
Gunaydinnn tarifleri bizde isterizgunaydinnnn
ek gida isi zevkli ama insan ne yedirecegini sasiriyor.tarifleri yqziyorum begendikce.
Ne bitmek bilmez gazmis bizim gazda hala bitmedi allah şifa versin kuzularimizaTünaydın herkese. Çok zor bir gece geçirdik. Oğlum ağladı ben ağladım. Aralıksız ağladı. Gaz olduğunu düşünüyorum geçmedi şu dertçözümü aspiratör sesinde bulduk. Ama yarım saat uyudu. Sonra saat başı ayakta. Hepimize sabır dilerim.
Can'ım yulaf unuyla muhallebi Nasıl yapıyorsun bana da anlatsan o kadar tecrübesizim ki kimsem yok yanımda sütüm gece azaldığı için aç kalmasın diye biraz pirinç unuyla muhallebi yapıyorum içine de gündüzden sağdığım azıcık sütümden ekliyorum. Kaşık mama aldık alerji yaptı o tür şeyler de veremiyorum maalesef o yüzden fikirlere açığımEvet canım oluyor aslında hem pekmezli hem pekmezsiz deneyeceğim yulaf unuyla muhallebi yapıyorum meyve rendelesem de yemiyor pekmezli cicibebe yaparsam içine koyarım belki hoşuna gider
Ana ogul yengec olunca bize ayni anda geliyolar ediz huysuz ben huysuz hunili bi gun geciriyoruzSuper_anne1411 nerdesiiin sen olmayınca ıssız buralar :)
Anaaa bizde ana oğul yengeciiizAna ogul yengec olunca bize ayni anda geliyolar ediz huysuz ben huysuz hunili bi gun geciriyoruz
Nasilsin kuzucuk nasil
Canım oturmaya başlayınca gaz falan kalmayacak merak etme, hatta ben emzirdikten sonra oturur pozisyona alıyorum hemen gazını çıkarıyor. Belki başka sebepler vardır,diş çıkarıyordur. Benim ilk çocuğumda 2 ay ağladı sonra çıktı dişleriTünaydın herkese. Çok zor bir gece geçirdik. Oğlum ağladı ben ağladım. Aralıksız ağladı. Gaz olduğunu düşünüyorum geçmedi şu dertçözümü aspiratör sesinde bulduk. Ama yarım saat uyudu. Sonra saat başı ayakta. Hepimize sabır dilerim.
Benim oğlum desteksiz oturuyo canım ama geçmedi gazCanım oturmaya başlayınca gaz falan kalmayacak merak etme, hatta ben emzirdikten sonra oturur pozisyona alıyorum hemen gazını çıkarıyor. Belki başka sebepler vardır,diş çıkarıyordur. Benim ilk çocuğumda 2 ay ağladı sonra çıktı dişleri
Canım yanlış söyledim gaz geçmiyor ama gazını kendi rahat çıkardığı için eskisi gibi çığlık çığlığa yaşamıyor sancısını. Benim fikrimce ağlamaların, huzursuzluğun başka sebepleri vardırBenim oğlum desteksiz oturuyo canım ama geçmedi gaz
Bi evde 2yengec cok fena oluyo dimiAnaaa bizde ana oğul yengeciiizo huni bizde bayadir var allah yardımcımız olsun canimm kocaman opuyorum ediz pasayi
Her gece mutlaka o pırt yapilacak diye uyaniyoruz uyurken yapsa ya yok uyancaz illaNe bitmek bilmez gazmis bizim gazda hala bitmedi allah şifa versin kuzularimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?