2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

C canimmelekim canım bir de bu var, eğer pekmezi faydalı diye koyuyorsan pekmezle yogurdu bir arada koyma demiri olumsuz etkiler eğer tatlandırmak için koyuyorsan sorun yok bendeki tarifler bunlar istediğini yap canım

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-20-03-27-54.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 62
Tünaydın herkese. Çok zor bir gece geçirdik. Oğlum ağladı ben ağladım. Aralıksız ağladı. Gaz olduğunu düşünüyorum geçmedi şu dert çözümü aspiratör sesinde bulduk. Ama yarım saat uyudu. Sonra saat başı ayakta. Hepimize sabır dilerim.

Ne bitmek bilmez gazmis bizim gazda hala bitmedi allah şifa versin kuzularimiza

Evet canım oluyor aslında hem pekmezli hem pekmezsiz deneyeceğim yulaf unuyla muhallebi yapıyorum meyve rendelesem de yemiyor pekmezli cicibebe yaparsam içine koyarım belki hoşuna gider
Can'ım yulaf unuyla muhallebi Nasıl yapıyorsun bana da anlatsan o kadar tecrübesizim ki kimsem yok yanımda sütüm gece azaldığı için aç kalmasın diye biraz pirinç unuyla muhallebi yapıyorum içine de gündüzden sağdığım azıcık sütümden ekliyorum. Kaşık mama aldık alerji yaptı o tür şeyler de veremiyorum maalesef o yüzden fikirlere açığım

Canım oturmaya başlayınca gaz falan kalmayacak merak etme, hatta ben emzirdikten sonra oturur pozisyona alıyorum hemen gazını çıkarıyor. Belki başka sebepler vardır,diş çıkarıyordur. Benim ilk çocuğumda 2 ay ağladı sonra çıktı dişleri

Benim oğlum desteksiz oturuyo canım ama geçmedi gaz

Benim oğlum desteksiz oturuyo canım ama geçmedi gaz
Canım yanlış söyledim gaz geçmiyor ama gazını kendi rahat çıkardığı için eskisi gibi çığlık çığlığa yaşamıyor sancısını. Benim fikrimce ağlamaların, huzursuzluğun başka sebepleri vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…