- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.001
:) Ertuğrul canım ismi aynen bide benim ikiz kardeşim var evlemeden öncede zorluğunu yaşadım yani :)Bi evde 2yengec cok fena oluyo dimi
Bende oglusu cok cok opuyoruumm ♥ ismi neydi beyfendinin :)
Doğru canım oturunca baya gaz cikiyo ama gece sancılı oluyo çok emdigi zamanCanım yanlış söyledim gaz geçmiyor ama gazını kendi rahat çıkardığı için eskisi gibi çığlık çığlığa yaşamıyor sancısını. Benim fikrimce ağlamaların, huzursuzluğun başka sebepleri vardır
selamlarKabızlık geçmiyor kayisi veriyorum,zeytinyağı verdim yine top gibi yaptikorkuyorum zarar vercek poposuna.
Canım kaşık maması benim oğluma da dokundu iki defa vermiştim çöpe attım, tam yulaf unu bulmak biraz zor canım ama nette de var alabilirsin, ben 2 tatli kaşığı yulaf bi cay bardağına yakın su koyuyorum ocakta kaynatıyorum biraz bekletip içerisine elma armut muz veya kayısı meyvelerinden birini koyuyorum kabızlık durumuna bakarak muz veya kayısı koymanı tavsiy ederim, cicibebe varsa ondan da koyabilirsin benimki hepsini yemiyor o da ayrı mesele cicibebe yapıp icerisine koyacam belki öyle sever :) pirinç unuyla da yapabilirsin ama yulaf daha sağlıklı taze bulursan al bence, yulaf daha tok tutuyor bir deCan'ım yulaf unuyla muhallebi Nasıl yapıyorsun bana da anlatsan o kadar tecrübesizim ki kimsem yok yanımda sütüm gece azaldığı için aç kalmasın diye biraz pirinç unuyla muhallebi yapıyorum içine de gündüzden sağdığım azıcık sütümden ekliyorum. Kaşık mama aldık alerji yaptı o tür şeyler de veremiyorum maalesef o yüzden fikirlere açığım
Ooo sen tecrübelisin bu konuda:) Ertuğrul canım ismi aynen bide benim ikiz kardeşim var evlemeden öncede zorluğunu yaşadım yani :)
canim instagram kullaniyormusun?Gunaydinnn tarifleri bizde isteriz
hayirli olsun.bende ikea antilop aldim daha gelmedi.kilifi daha cabuk geldi yalniz.instagramdan farkli kilif istemistim:))Kızlar ben ebebekteki vib mama sandalyesini aldm bugun geldi kurdum cok begendim
Henuz almamis olanlara tavsiye ederim
Yerim ben o saçlı erkeği.kızları tavlyck o saçlarla.N
Bende ozlediimm ♥♥ buralarda takiliyorum ben :) sen napysn nasilsin okul ne alemde eylul hanim nasil ♥
Ediz iyi cok sukur.saclarimiz salinmakta gozune gircek yakinda ama uclarindan bile alamiyrm ya uzamazsa diye
Tesekkurler :) sizinkide hayirli olsun :) antilopun minderi ince diyolardi iyi yapmissin.hayirli olsun.bende ikea antilop aldim daha gelmedi.kilifi daha cabuk geldi yalniz.instagramdan farkli kilif istemistim:))
Ooo yuzunu gorebildik en sonunda masallah prensese cok tatliEki Görüntüle 1939075 teyzeler biz yarım yaşımıza girdik bugün
Kadın aklı iste kırıklarını aldırırken bile mm hesabı yapan bi anaym benYerim ben o saçlı erkeği.kızları tavlyck o saçlarla.
Bizim saçlar gözü geçti teyzesi.bağlyrm.çığlıklarla gülmeler karıştı.uykusu gelince laf saymalar başladı.ek gıdayla boğuşuyrz birazda.okul ilk dönem bitti çok şükür.sınavları atlattım bir haftadır kızımlaym.nie uzamasın kız öyle bişey mi var ki.bizim teyzenin düüğünü var nisanda.sonra kescm.ek gıdayla aranız nasıl.
Büyüdü artık teyzesiOoo yuzunu gorebildik en sonunda masallah prensese cok tatli
Güle güle kullanın canımm Ediz bey sevdi mi peki oturmayıKızlar ben ebebekteki vib mama sandalyesini aldm bugun geldi kurdum cok begendim
Henuz almamis olanlara tavsiye ederim
Canım yaptın mı lavmanı?
gzmliperi buarada yulafı kendi sütünle veya formül mamayla da yapabilirsin canım kıvamını kendin ayarlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?