2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Doğru canım oturunca baya gaz cikiyo ama gece sancılı oluyo çok emdigi zaman

Kabızlık geçmiyor kayisi veriyorum,zeytinyağı verdim yine top gibi yapti korkuyorum zarar vercek poposuna.
selamlar
kabızlık şikayeti benim yeğenimde de vardı annem zeytinyağı verdi. ama biraz sabır 1 kerede olmadı düzenli azar azar olunca iyi geliyor. tabi zeytinyağının da gerçek soğuk sıkım bir yağ olması lazım. bizim şansımıza gerçek Cunda Ayvalık zeytinyağı üreten bir yer denk geldi.inşallah en kısa zamanda düzelir.

Canım kaşık maması benim oğluma da dokundu iki defa vermiştim çöpe attım, tam yulaf unu bulmak biraz zor canım ama nette de var alabilirsin, ben 2 tatli kaşığı yulaf bi cay bardağına yakın su koyuyorum ocakta kaynatıyorum biraz bekletip içerisine elma armut muz veya kayısı meyvelerinden birini koyuyorum kabızlık durumuna bakarak muz veya kayısı koymanı tavsiy ederim, cicibebe varsa ondan da koyabilirsin benimki hepsini yemiyor o da ayrı mesele cicibebe yapıp icerisine koyacam belki öyle sever :) pirinç unuyla da yapabilirsin ama yulaf daha sağlıklı taze bulursan al bence, yulaf daha tok tutuyor bir de

yulaf ununu ben aktardan aldim bugun.daha kullanmaya baslamadim.yogurduna meyve purelerine falan koymaya baslayacagim.

N

Bende ozlediimm ♥♥ buralarda takiliyorum ben :) sen napysn nasilsin okul ne alemde eylul hanim nasil ♥
Ediz iyi cok sukur.saclarimiz salinmakta gozune gircek yakinda ama uclarindan bile alamiyrm ya uzamazsa diye
Yerim ben o saçlı erkeği.kızları tavlyck o saçlarla.
Bizim saçlar gözü geçti teyzesi.bağlyrm.çığlıklarla gülmeler karıştı.uykusu gelince laf saymalar başladı.ek gıdayla boğuşuyrz birazda.okul ilk dönem bitti çok şükür.sınavları atlattım bir haftadır kızımlaym.nie uzamasın kız öyle bişey mi var ki.bizim teyzenin düüğünü var nisanda.sonra kescm.ek gıdayla aranız nasıl.

Kadın aklı iste kırıklarını aldırırken bile mm hesabı yapan bi anaym ben
Bugun 3.gunumuz iyi gidiyo gibi havucla basladk. Babası bugun geldi o sırada mutfaktaydk ben yedireyimmi dedi hayir diyemedim halbuki benim isim var diye mutfaktaydik ve ediz ac degildi yani :) heyecanlı hevesli eglenceli basladk devamı da iyi gelir umarm :)
Eylul hanimi kimbilir nasil susluyosundur sen :) kot etegini unutmadim hala :)♥
Uyku sorununu hallettinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…