2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Allah seni ne dym ya.düşünceli ana seni.:)
Evet dr a gitik gündüz uyutmayın dedi kv sağolsun uyutmuyo aartık geceleri uyuyo.o dert azaldı şükür.bizimdi iyi gidiyodu ek gıda bu aralar biraz kötüleşti.biz ne yiyosak ondan istiyo ya .mama türü istemiyo.sofradakileri almak istiyo.verince de yiyo yani.
Süslemem mi teyzesi.tatile çıktık bi sürü elbise aldım kızıma.

Uykuda zafer senin yani oh be cok rahatladm suan :))
Yemekler icin erkenmi degilmi bilmiyrm ama en azindan ona tuzsuz salcasz falan cok az yap sizin yediginizden yedigini sansin cadı

Uykuda zafer senin yani oh be cok rahatladm suan :))
Yemekler icin erkenmi degilmi bilmiyrm ama en azindan ona tuzsuz salcasz falan cok az yap sizin yediginizden yedigini sansin cadı
Kız zaten sofraya oturtyrm nasıl anlıyo bilmyrm.bide nromal yemek kaşığının ucuyla veryrm ama mamayı almıyo bizim yemekten verince alıyo.ağzını açıp bekliyo.az kaldı normal yemeğe başlycm annem bana hala başlamadın mı diyo.millet 3.ayda başlatır bizim kız 6.ayda diyo.millet te kendi

gunaydinnnnn

Scss2016 emziriyorum 1 saat sonra kahvaltida bizimle beraber 1 cay bardagina yakin labne ya da beyaz peynir yumurta ceviz keci sutlu buskuvi ve ihlamur karisimi yiyor

gunaydinnnnn

Scss2016 emziriyorum 1 saat sonra kahvaltida bizimle beraber 1 cay bardagina yakin labne ya da beyaz peynir yumurta ceviz keci sutlu buskuvi ve ihlamur karisimi yiyor
Masallah canım bizde 6. Ayimizi yeni doldurduk ufak ufak veriyodum bugün deneyim kahvaltı yicekmi bakalım maşallah güzel yiyomus bebisin yarasin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…