- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.021
Rica ederim canım her zaman sorabilirsinAy Can'ım çok sağol ya teşekkür ederim burda dediğin gibi taze bulamam sanırım ama nete de Bi bakayım iyi fıkır oldu valla teşekkürler tekrardan
Desteksiz oturmayi ogrenene kadar kullanmayin diyolar ya onun icin sadece denemelik 2-3saniyeligine oturtup geri aldim :) ama oturmaya baslayinca sever heralde yemek yicek sonucta :)Güle güle kullanın canımm Ediz bey sevdi mi peki oturmayı
Anammmm yiriimmm seni deniz yiriimmm :))) hayırlı olsuuunn :) masallah yakisiklima
Bebekli saç bu
Bebekli saç busalihe bakinca ediz bana kel geliyo
Valla bizde kabak :)Ediz bile sana kel geliyorsa biz ne oluruz acaba? ( kabak )
Ediz bile sana kel geliyorsa biz ne oluruz acaba? ( kabak )
Oyy maşallah ya
masallah subhanallah
Allah seni ne dym ya.düşünceli ana seni.:)Kadın aklı iste kırıklarını aldırırken bile mm hesabı yapan bi anaym ben
Bugun 3.gunumuz iyi gidiyo gibi havucla basladk. Babası bugun geldi o sırada mutfaktaydk ben yedireyimmi dedi hayir diyemedim halbuki benim isim var diye mutfaktaydik ve ediz ac degildi yani :) heyecanlı hevesli eglenceli basladk devamı da iyi gelir umarm :)
Eylul hanimi kimbilir nasil susluyosundur sen :) kot etegini unutmadim hala :)♥
Uyku sorununu hallettinizmi
Uykuda zafer senin yaniAllah seni ne dym ya.düşünceli ana seni.:)
Evet dr a gitik gündüz uyutmayın dedi kv sağolsun uyutmuyo aartık geceleri uyuyo.o dert azaldı şükür.bizimdi iyi gidiyodu ek gıda bu aralar biraz kötüleşti.biz ne yiyosak ondan istiyo ya .mama türü istemiyo.sofradakileri almak istiyo.verince de yiyo yani.
Süslemem mi teyzesi.tatile çıktık bi sürü elbise aldım kızıma.
Kız zaten sofraya oturtyrm nasıl anlıyo bilmyrm.bide nromal yemek kaşığının ucuyla veryrm ama mamayı almıyo bizim yemekten verince alıyo.ağzını açıp bekliyo.az kaldı normal yemeğe başlycm annem bana hala başlamadın mı diyo.millet 3.ayda başlatır bizim kız 6.ayda diyo.millet te kendiUykuda zafer senin yanioh be cok rahatladm suan :))
Yemekler icin erkenmi degilmi bilmiyrm ama en azindan ona tuzsuz salcasz falan cok az yap sizin yediginizden yedigini sansin cadı
Masallah canım bizde 6. Ayimizi yeni doldurduk ufak ufak veriyodum bugün deneyim kahvaltı yicekmi bakalım maşallah güzel yiyomus bebisin yarasin inşallah :)gunaydinnnnn
Scss2016 emziriyorum 1 saat sonra kahvaltida bizimle beraber 1 cay bardagina yakin labne ya da beyaz peynir yumurta ceviz keci sutlu buskuvi ve ihlamur karisimi yiyor
Gunaydinnn canım peynirleri sen mi yapiyorsungunaydinnnnn
Scss2016 emziriyorum 1 saat sonra kahvaltida bizimle beraber 1 cay bardagina yakin labne ya da beyaz peynir yumurta ceviz keci sutlu buskuvi ve ihlamur karisimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?