2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım şekersiz yapılanlar var şekersiz al sende dikkat et

Var benim sekersiz köyden getirmis kayinvalidem sagolsun ona yine sordurcam bendeki dut

Uzum bulabilir miyiz bakalim olmadi organik bakacam

Sagol canim uyarin icin o kadar uykusuz kaliyoruz ki detay atlayabiliyorum bazen unutkanlik cok:)

Var benim sekersiz köyden getirmis kayinvalidem sagolsun ona yine sordurcam bendeki dut

Sagol canim uyarin icin o kadar uykusuz kaliyoruz ki detay atlayabiliyorum bazen unutkanlik cok:)
Doğru canım aynen üzüm pekmezi daha yaygın yapılır galiba inşallah bulursunuz canım bizim gelin kendi elleriyle yapmış kardesimin esi ama satın aldık tabi
:)))

Bende bi yakinimiza soyledim sagolsun bize biraz ayirmis sagolsun kendi pekmezinden eylulde ayarlamaliydim aslinda ama bulurum diye ihmal ettim

Amiinn..
Ya acaba korkuyomu kuzum basucuna kitap koysan bide. Uyanikken iyi uyurken kotu olmasi tuhaf yani
Dua koydum bakalım odamızı da güzelce temizledim sirkeli su ile
Bakalım bu gece nasıl olacak
Şu duruma bakılırsa yine uyuyup uyanacak gibi ama bilmiyorum bakalım göreveğiz

Oluyo canim o benim oglumdada var aglayarak uyaniyo donemsel oldugunu dusunuyorum kafana takma korkuyo mu ki diye felak nas ayetel kursi okuyorum skIntilarindan kaynaklaniyo olabilir buyume atagi olabilir gececektir insallah
Evet duaya sığınıyoruz tabi ki
Sabır diyelim
Yorulsak da uykusuz kalsak da evlatlarımız için

selam kizlarrrrr

herkeste ayni problem varmis donemsel galiba.2 gundur benim kizda uyurken huysuzlaniyor.yani tam aglama degil yari uykulu.bir saga bir sola donup mizmizlaniyor.dun gece 3 4 saat uyudum.sabah 5te kalktik.dis olsa hep huysuz olur belki de buyume atagidir.calisirken cok zor oluyor.

ben dut pekmezi veriyorum.doktor bir sorun olmaz dedi.zaten verdigimiz 2 3 cay kasigidir

Canım öksürük için çay tarifi sen mi yazmıştın elmalıydi galiba oglum oksuruyo da
Hayır canım ama elma, kabuk tarçın, karanfil ile küçük bir zencefili kaynatıp pekmez ile tatlandırıp içilebilirsin. Elma kabuklu olsun. Zencefil De küçük olsun ki acı yapmasın

Benim ki krizlere girdi disari arabayla gezdik biraz dayanamadım hadi doktora gidelim dedik lavman verdi nasil yapcam bakalım:))

Daha once bebegine lavman yapan oldumu ?

Kaynanam düştü dün ayağını kırdı ameliyat oldu.onunlayiz nolcak bilmiyorum gelen giden yemek çocuk Allah yardım etsin bana ve sabır versin

Kızlar ben de oganik dut aldim kendim pekmez yapacam umarım yapabilirim, cici bebesini yaparken koyacam faydalı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…