- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.941
Canım şekersiz yapılanlar var şekersiz al sende dikkat etSagol canim alayim bende
Canım şekersiz yapılanlar var şekersiz al sende dikkat et
Doğru canım aynen üzüm pekmezi daha yaygın yapılır galiba inşallah bulursunuz canım bizim gelin kendi elleriyle yapmış kardesimin esi ama satın aldık tabiVar benim sekersiz köyden getirmis kayinvalidem sagolsun ona yine sordurcam bendeki dut
Uzum bulabilir miyiz bakalim olmadi organik bakacam
Sagol canim uyarin icin o kadar uykusuz kaliyoruz ki detay atlayabiliyorum bazen unutkanlik cok:)
Bende bi yakinimiza soyledim sagolsun bize biraz ayirmis sagolsun kendi pekmezinden eylulde ayarlamaliydim aslinda ama bulurum diye ihmal ettimVar benim sekersiz köyden getirmis kayinvalidem sagolsun ona yine sordurcam bendeki dut
Uzum bulabilir miyiz bakalim olmadi organik bakacam
Sagol canim uyarin icin o kadar uykusuz kaliyoruz ki detay atlayabiliyorum bazen unutkanlik cok:)
Ya o kadar dolu geçiyor ki genlerim :) tlf u elime almaya vakit bulamıyorum :) haftaya yine her dk burdayım merak etmeyin :)msf2407 nerelerdesin oh annen teyzen geldi sen firarda gez bakalim tadini cikar.
Benim 2 gün sonra sınavım var hala burdayımYa o kadar dolu geçiyor ki genlerim :) tlf u elime almaya vakit bulamıyorum :) haftaya yine her dk burdayım merak etmeyin :)
Dua koydum bakalım odamızı da güzelce temizledim sirkeli su ileAmiinn..
Ya acaba korkuyomu kuzum basucuna kitap koysan bide. Uyanikken iyi uyurken kotu olmasi tuhaf yani
Evet duaya sığınıyoruz tabi kiOluyo canim o benim oglumdada var aglayarak uyaniyo donemsel oldugunu dusunuyorum kafana takma korkuyo mu ki diye felak nas ayetel kursi okuyorum skIntilarindan kaynaklaniyo olabilir buyume atagi olabilir gececektir insallah
Hayır canım ama elma, kabuk tarçın, karanfil ile küçük bir zencefili kaynatıp pekmez ile tatlandırıp içilebilirsin. Elma kabuklu olsun. Zencefil De küçük olsun ki acı yapmasınCanım öksürük için çay tarifi sen mi yazmıştın elmalıydi galiba oglum oksuruyo da
Geçmiş olsun canımKaynanam düştü dün ayağını kırdı ameliyat oldu.onunlayiz nolcak bilmiyorum gelen giden yemek çocuk Allah yardım etsin bana ve sabır versin
Ben bugün muhallebi verdim. su,pirinç unu,irmik birazda zeytinyağı koydum. Şeker koyuyor musunuz doğru olur mu? ben biraz doğal pekmez koydum tatlansın diye oğlum severek yedi.Kizlar bizim liste bu,yardimci olur belki :) medipol hastanesine gidiyorum.
Ya o kadar dolu geçiyor ki genlerim :) tlf u elime almaya vakit bulamıyorum :) haftaya yine her dk burdayım merak etmeyin :)[/haftaya gorusuruz o zaman biz burdayiz mutlu annelerin mutlu bebisleri olur Asafin gulen yuzunude operim
Ne sinaviBenim 2 gün sonra sınavım var hala burdayım
gecmis olsun canim Allah yardimcin olsunKaynanam düştü dün ayağını kırdı ameliyat oldu.onunlayiz nolcak bilmiyorum gelen giden yemek çocuk Allah yardım etsin bana ve sabır versin
Seker koyma canim seker tuz yasak 1 yasina kadarBen bugün muhallebi verdim. su,pirinç unu,irmik birazda zeytinyağı koydum. Şeker koyuyor musunuz doğru olur mu? ben biraz doğal pekmez koydum tatlansın diye oğlum severek yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?