- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.961
Bende pekmez gelince bebe biskuvisi yapicam pekmezsizde iluyo aslinda elma rendeliyosunKızlar ben de oganik dut aldim kendim pekmez yapacam umarım yapabilirim, cici bebesini yaparken koyacam faydalı olur inşallah
Canım şekerli sanki o bisküvi, tatlandırıcı ne koymuşlar acaba, içeriğine baksaydık ona göre şeker varsa vermeyelim bir yaşından önceBende pekmez gelince bebe biskuvisi yapicam pekmezsizde iluyo aslinda elma rendeliyosun
Ağlamasa anlıcam da canım acı çeker gibi olunca içim sızlıyorCanım ben 4 saattr uyutmaya çalışıyorum uyuyor uyanıyor mahvoldum gelen giden sesten dalamiyor nolcak halimiz bilmiyorum
Aöf.. çocuk gelişimi :) şu saat oldu ders çalışmaya çalışıyorum. Anca şimdi fırsat buldum. O da 10 kere bölünüyor bebişim sağolsun. .Ne sinavi
Allah yardimcin olsun basaracagina eminim anneler herseyin ustesinden gelir
Ben bugün muhallebi verdim. su,pirinç unu,irmik birazda zeytinyağı koydum. Şeker koyuyor musunuz doğru olur mu? ben biraz doğal pekmez koydum tatlansın diye oğlum severek yedi.
Uykusuz geceeeee
Kaynanam düştü dün ayağını kırdı ameliyat oldu.onunlayiz nolcak bilmiyorum gelen giden yemek çocuk Allah yardım etsin bana ve sabır versin
Canim ben biskuviyi kendim yapacagim digal olacak hazir islenmis gida yedirmek istemiyorumCanım şekerli sanki o bisküvi, tatlandırıcı ne koymuşlar acaba, içeriğine baksaydık ona göre şeker varsa vermeyelim bir yaşından önce
Öp oģluşu yerime cok cok
Canım mşaallah kuzuya aman iyi olsun Da hareketli olsun
Ben de yoruluyorum bir de uykusuzluk başladı
Sabah denk nöbet
Sağlık olsun katlanıyoruz
Bizde iyiyiz çok şükür canım, uzun zaman girmeyince merak ediyoruz sizi. Büyüdükçe daha fazla zaman ayırmak gerekiyor haklısın. arada bişeyler yaz, iyi olduğunuzu bilelim
Sağol canım stresten uyuyamiyorumOff off gecmis olsun. Allah yardımcın olsun arkadaşım
Canim niye böyle oldu ya inan üzülüyorum artık bir an önce bitsin insallahkuzumun ne derdi var ki acaba inşallah dis olurda atlatir bu günleri.
Canım yaptın mı lavmanı?Benim ki krizlere girdi disari arabayla gezdik biraz dayanamadım hadi doktora gidelim dedik lavman verdi nasil yapcam bakalım:))
Daha once bebegine lavman yapan oldumu ?
Evet canım oluyor aslında hem pekmezli hem pekmezsiz deneyeceğim yulaf unuyla muhallebi yapıyorum meyve rendelesem de yemiyor pekmezli cicibebe yaparsam içine koyarım belki hoşuna giderBende pekmez gelince bebe biskuvisi yapicam pekmezsizde iluyo aslinda elma rendeliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?