2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım ben 4 saattr uyutmaya çalışıyorum uyuyor uyanıyor mahvoldum gelen giden sesten dalamiyor nolcak halimiz bilmiyorum

Canım mşaallah kuzuya aman iyi olsun Da hareketli olsun
Ben de yoruluyorum bir de uykusuzluk başladı
Sabah denk nöbet
Sağlık olsun katlanıyoruz

Aynen cnm ya. Biz ilk 3 ay mışıl mışıl uyuduk.4. Aydan beri kayış koptu. Gündüz sıfır uyku sürekli kucak oyun istiyo. Gece 2 saatte bir ayaktayız. Aralardada mırmır mızmız :)
Dediğin gibi sağlık olsun. Katlanırız.

Bizde iyiyiz çok şükür canım, uzun zaman girmeyince merak ediyoruz sizi. Büyüdükçe daha fazla zaman ayırmak gerekiyor haklısın. arada bişeyler yaz, iyi olduğunuzu bilelim

Haklısın cnm. Ben dr kontrollerımı mutlaka yazıyorum devam edıcem aksilik olmazsa. Daha sık ugramaya calışırım cnm saol düşünüp sorduğun için

Ben sizleri geç buldum, buna da şükür.
Bu hafta 6 aylık olduk, bir benim oğlum huysuz, hırçın sanıyordum.
Meğersem ne çok varmış, oh içim rahatladı.
Bir de ek gıda konusunda anne sütü almadığı için 4.ayda doktorum başlatmıştı, hep çevremden erken diye olumsuz yorumlar aldım.
4.ayda yoğurt, 5.ayda sebze ve meyve pürelleriydi.
Şimdi sizlerin besinlerini görünce yüzümde gülümseme, doğru yolda olduğumu anladım.

Canim niye böyle oldu ya inan üzülüyorum artık bir an önce bitsin insallah kuzumun ne derdi var ki acaba inşallah dis olurda atlatir bu günleri.

Derdini tam olarak anlamasam da anlattıklarıma göre Ya diş Ya da büyüme atağı deniliyor
İniaallah geçecek bugünler yavrum Huzura kavuşacak

@eastnbull senin dediğin gibi ilk 4 ay çok rahat idik ne gece uykusuzluğu ne mızmızlıpı vardı herkes ne güzel Bebek hiç yormuyor seni diyordu benimki sonradan açıldı
Sünnet di hastalık Ateş yüzündeki yaralar en son bu gece ağlamaları
Sabır diyorum inşaallah geçecek
Doktor görüşmemizde soracağım bakalım inşaallah

Bende pekmez gelince bebe biskuvisi yapicam pekmezsizde iluyo aslinda elma rendeliyosun
Evet canım oluyor aslında hem pekmezli hem pekmezsiz deneyeceğim yulaf unuyla muhallebi yapıyorum meyve rendelesem de yemiyor pekmezli cicibebe yaparsam içine koyarım belki hoşuna gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…