- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.041
Canım biz dün 6. Ay kontrolüne gittik doktor et kemik suyu ve kıyma verebilirsin dediKızlar bide tereyağ ve kıyma et suyu vermeye başladiniz mi aklım çok karışık yardım edinmsf2407 bacimm yardım et
Sağol canım sen hiç verdin mi pekiiCanım biz dün 6. Ay kontrolüne gittik doktor et kemik suyu ve kıyma verebilirsin dedi
Bugün vercem canım kemik suyu ile sebze çorbası yapıyorum şuanSağol canım sen hiç verdin mi pekii
Büyüklere birşey beğendirmek çok zor canım.bende şuan kvalidemle yaşıyorum çok stresliyim okadar uğraşıyorum küçük çocukla zor oluyor herşey..Kızlar cok moralim bozuk benim burda tanıdığım konuştuğum komşum arkadaşım yok ben de her gün annemi arar konuşurum hani demiştim herşeyime bisey bulur eleştirir diye eşim ona sonsuz saygılı gerçekten yanımıza geldiğinde her istediğini yapar hoş tutmaya çalışır ama memnun olmaz annem eşim annesiyle gorusmuyoruz anneme anne der annem ona bi kere bile oğlum demedi sevmiyo belliki ama hep esimide elestiriyo artık zoruma gitmeye başladı burda gezecek pek bi yer yok dışarı çıktık bugün dedigimde mesela dalga geçer gibi nereye gittiniz sanki der bugunde bi suru şey söyledi bilmiyorum tek dayanağım annem oda böyle davranıyo bana sizden başka anlatcagimda kimsem yok öyle cenem düştü canım çok sıkkın
Öyle canım Allah yardımcin olsun ben uzagim en azından ama çok özlüyorum ama bi andan da böyle daha iyi diyorum bidaha ki tayinimizi de uzak istiycez :)Büyüklere birşey beğendirmek çok zor canım.bende şuan kvalidemle yaşıyorum çok stresliyim okadar uğraşıyorum küçük çocukla zor oluyor herşey..
Canım ben şimdilik yoğurt veriyorum başlangıçta çok karıştırmıyorumGünaydın lar güzel anniskolattalar :) bebisleriniz kahvaltı yapiyomu acaba yoksa tadımlık mi veriyosunuz
Canım hepimizin annesine kırıldığı kızdığı durumlar oluyor, onlarda yaşlanıyor yalnız kalıyor, menopoz durumları oluyor hem fiziki hem ruhsal olarak kötüleşiyorlar. Biz çocuklarımızı şimdiden sahiplenip kıskanıyoruz belki de onlarda bizi paylaşamıyordur :) Onlar bizi bu yaşa getirene kadar nasıl sabır gösterdiyse bizimde boynumuzun borcudur. Lütfen anneni kırma idare et alttan al, cennet onların ayağını altındadır.Kızlar cok moralim bozuk benim burda tanıdığım konuştuğum komşum arkadaşım yok ben de her gün annemi arar konuşurum hani demiştim herşeyime bisey bulur eleştirir diye eşim ona sonsuz saygılı gerçekten yanımıza geldiğinde her istediğini yapar hoş tutmaya çalışır ama memnun olmaz annem eşim annesiyle gorusmuyoruz anneme anne der annem ona bi kere bile oğlum demedi sevmiyo belliki ama hep esimide elestiriyo artık zoruma gitmeye başladı burda gezecek pek bi yer yok dışarı çıktık bugün dedigimde mesela dalga geçer gibi nereye gittiniz sanki der bugunde bi suru şey söyledi bilmiyorum tek dayanağım annem oda böyle davranıyo bana sizden başka anlatcagimda kimsem yok öyle cenem düştü canım çok sıkkın
Öyle canım teşekkür ederim cevabın için annem daha 42 yaşında bide genç kız :))) öyle babam vefat etti biz 18 yaşındayken şimdi 22 yasimdayim bizim sorumluluğumuz hayat... annemde ruhsal olarak kötü haklisin canım sağol aslında kizmiyorum üzülüyorum onun için çabalarken zoruma gidiyo sadece ama canı sağolsun tabi kideCanım hepimizin annesine kırıldığı kızdığı durumlar oluyor, onlarda yaşlanıyor yalnız kalıyor, menopoz durumları oluyor hem fiziki hem ruhsal olarak kötüleşiyorlar. Biz çocuklarımızı şimdiden sahiplenip kıskanıyoruz belki de onlarda bizi paylaşamıyordur :) Onlar bizi bu yaşa getirene kadar nasıl sabır gösterdiyse bizimde boynumuzun borcudur. Lütfen anneni kırma idare et alttan al, cennet onların ayağını altındadır.
Eğer ek gıda ya erken başladıysan, kemik suyu şimdi verebilirsin ama kıyma yutamayabilir. Fakat ben 7. Aya kadar sadece sebze meyve yoğurt yulaf pirinç yumurta labne zeytinyağı veriyorum. 7. Ayda diğer peynirler, tereyağı et/tavuk/balık şeklinde devam ediyoruz.Kızlar bide tereyağ ve kıyma et suyu vermeye başladiniz mi aklım çok karışık yardım edinmsf2407 bacimm yardım et
Anladım canım bende şimdi ye kadar öyle devam ettim teşekkür ederim cevabın içinEğer ek gıda ya erken başladıysan, kemik suyu şimdi verebilirsin ama kıyma yutamayabilir. Fakat ben 7. Aya kadar sadece sebze meyve yoğurt yulaf pirinç yumurta labne zeytinyağı veriyorum. 7. Ayda diğer peynirler, tereyağı et/tavuk/balık şeklinde devam ediyoruz.
ben veriyorum.corbalarina 3 kere cekilmis dana kiyma koyuyorum..kiyma kullanmazsam et suyuKızlar bide tereyağ ve kıyma et suyu vermeye başladiniz mi aklım çok karışık yardım edinmsf2407 bacimm yardım et
yok cnm.labneyi mis ya da yorsan kullaniyorum.beyaz peyniri tuzu cikana kadar suda bekletiyorumGunaydinnn canım peynirleri sen mi yapiyorsun
Ben karistirmiyorum dr da oyle dedi bulamac yapma cocuk hepsinin ayri ayri tadini alsin dedi yumurta ve peynir verdim bugun sabah , oglen elma puresi ,aksam yogurt yada meyve puresi veririm ceviz hic vermedimgunaydinnnnn
Scss2016 emziriyorum 1 saat sonra kahvaltida bizimle beraber 1 cay bardagina yakin labne ya da beyaz peynir yumurta ceviz keci sutlu buskuvi ve ihlamur karisimi yiyor
Maşallah kuzuyaaa kiyafetlere bayıldım nerden canım :)
senin oğlana bittim yaa saçlar olayaramıza hos geldin saçlı kardeş
Yerim o suratını seninn
teşekkür ederizMaşallah kuzuyaaa kiyafetlere bayıldım nerden canım :)
Masallah ne sirinsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?