- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #20.061
Anladım canım ben daha peynir vermedim mayaladigim sütten yapıp vericem bakalım olursa yarinyok cnm.labneyi mis ya da yorsan kullaniyorum.beyaz peyniri tuzu cikana kadar suda bekletiyorum
ben bazen bulamac yapmiyorum.ayri da veriyorumBen karistirmiyorum dr da oyle dedi bulamac yapma cocuk hepsinin ayri ayri tadini alsin dedi yumurta ve peynir verdim bugun sabah , oglen elma puresi ,aksam yogurt yada meyve puresi veririm ceviz hic vermedim
Masallah yakisikliyaEki Görüntüle 1939881 buda benim sacsiz oğlum :)
Bence de kan ilaçları işe yarıyo bazı bebeklerde.ben bi gün unutsam yine kakasını yapmıyo.bizde vegaferon kullanyrz.Oglum kaka yapiyo iki gundur duzenli cok mutluyum dr un verdigi kan ilaci ise yaradi diye dusunuyorum kabizlik problemi olan arkadaslar sizde deneyin derim biz ferrozinc kullaniyoruz
Maşallah canım, çookkk tatlı yaa
Test yaparak mı kullandınız canım?Oglum kaka yapiyo iki gundur duzenli cok mutluyum dr un verdigi kan ilaci ise yaradi diye dusunuyorum kabizlik problemi olan arkadaslar sizde deneyin derim biz ferrozinc kullaniyoruz
Oglum kaka yapiyo iki gundur duzenli cok mutluyum dr un verdigi kan ilaci ise yaradi diye dusunuyorum kabizlik problemi olan arkadaslar sizde deneyin derim biz ferrozinc kullaniyoruz
teşekkürler canım gözler kahverengiye döndüMaşallah canım, çookkk tatlı yaagözler değişmiş sanki?
Hayir test yapilmadi rutin olarak Saglik bakanligi veriyor ben verilmesi taraftariyim bebeklerde 4.aydan sonra yanlis hatirlamiyosam anne sutu demir ihtiyacini karsilamaya yetmiyomusTest yaparak mı kullandınız canım?
Ek gidaya gecen cocuklarda kabizlik olabiliyomus bizim kullandigimiz ilacin icinde cinko var cinko kabizliga iyi geliyormus bide ben patates muz pirin vermiyorum elma armut kayisi yogurt veriyorum az az da sebze yedirmeye calisiyorumBizim kabizligimi duzeldi derken tekrar başladı neden olduğunu bir bulamadık. Ferromixin kullanıyorum bende. Yediklerine o kadar dikkat ediyorum ki pirinçli hic bir sey vermedim.sebze ve meyve sulari,kayisi,zeytinyağı hic bir ise yaramıyor.
Çarşamba ya bakalim doktor ne diyecek sizin demir ilacini sorayim bakalim birde
Ben Muge Anliyida izliyemiyorumFoxta kaybolan cicekler diye bi program baslams nerden denk geldm buna
Ek gidaya gecen cocuklarda kabizlik olabiliyomus bizim kullandigimiz ilacin icinde cinko var cinko kabizliga iyi geliyormus bide ben patates muz pirin vermiyorum elma armut kayisi yogurt veriyorum az az da sebze yedirmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?