2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Oglum kaka yapiyo iki gundur duzenli cok mutluyum dr un verdigi kan ilaci ise yaradi diye dusunuyorum kabizlik problemi olan arkadaslar sizde deneyin derim biz ferrozinc kullaniyoruz
Bence de kan ilaçları işe yarıyo bazı bebeklerde.ben bi gün unutsam yine kakasını yapmıyo.bizde vegaferon kullanyrz.

Oglum kaka yapiyo iki gundur duzenli cok mutluyum dr un verdigi kan ilaci ise yaradi diye dusunuyorum kabizlik problemi olan arkadaslar sizde deneyin derim biz ferrozinc kullaniyoruz

Bizim kabizligimi duzeldi derken tekrar başladı neden olduğunu bir bulamadık. Ferromixin kullanıyorum bende. Yediklerine o kadar dikkat ediyorum ki pirinçli hic bir sey vermedim.sebze ve meyve sulari,kayisi,zeytinyağı hic bir ise yaramıyor.

Çarşamba ya bakalim doktor ne diyecek sizin demir ilacini sorayim bakalim birde

Ek gidaya gecen cocuklarda kabizlik olabiliyomus bizim kullandigimiz ilacin icinde cinko var cinko kabizliga iyi geliyormus bide ben patates muz pirin vermiyorum elma armut kayisi yogurt veriyorum az az da sebze yedirmeye calisiyorum

Ek gıdaya geçenler yaptığınız mamalara kendi sütünüzü mü koyuyorsunuz yoksa devam sütü mü ben kıvam vermek için hep su kullandım.devam sütü olarak ne önerirsiniz

Ek gidaya gecen cocuklarda kabizlik olabiliyomus bizim kullandigimiz ilacin icinde cinko var cinko kabizliga iyi geliyormus bide ben patates muz pirin vermiyorum elma armut kayisi yogurt veriyorum az az da sebze yedirmeye calisiyorum

Yapti biraz once cok mutluyummmm güzel bir kakaydi haha :) kayisi elma dayandim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…